Şimdi Ara

Serbest Bench Presste kaç kg kaldırıyorsunuz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
4
Favori
108.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sallayan sallayana , adamlar 2 ay olmuş spora başlayalı kilosunun 2 katıyla 4x10 antreman çıkarıyor helal olsun vallaha Bu arada benchte çok ağırlık basınca madalya takmayacaklar , hissederek nizami yapın
  • 110 kg max rep ellerim iyileşir iyileşmez video gelecek. Kilo 93.

Bu arada çok önemli tavsiye. Benim şuan gittiğim yer merdiven altı ama hoca çok iyi sağolsun. Bize burada hoca çıkarma diye birşey yaptırıyor. Mesela 4×12 10 8 6 yapıp ağırlık arttırıyor ya. Bu 4 set bitince çıkarma yapıyoruz. Mesela en son 100 bastım. Çıkar 5 er 90 kg 12 tekrar ara vermeden çıkar 80 kg kaç tekrar çıkarsa sonra 70 kg kaç tekrar çıkarsa. Bench teki gelişme mi sanırım buna bağliycam çünkü son 3 haftada fark ettim. Bu tavsiyeyi deneyin derim.

ÖNEMLİ EDIT: 110 kg basmışım o gün yanlış saymışım 15 likleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B422838E -- 20 Mayıs 2015; 19:52:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drop set olmuyor mu o.
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Evet

• 73 kiloyum bench presste 4 set piramit tekrar 12-10-8-6 şeklinde gidiyor ve max 80 kg basabildim geçtiğimiz antrenmanda.
  • Kilom 85,

Yaklaşık 2 yıldır yapıyorum spor,

Bench press en son antrenmanımda 95 kg 7 tekrar yaptım.

Tek tekrarda 105-110 arası birşey kaldırırım heralde 1 rm.

Bir de bar göğse deyiyor mu deymiyor mu ? Değmiyorsa saymam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isacan35 -- 29 Mayıs 2015; 10:36:31 >
  • o bar göğse değecek :)

şaka bir yana cogu hareketi yarım yapıp agır kaldırmayı tercih ediyor, bnm bildigim benchte indirirken yavasca göğse indiriliyor bar, göğüs üzerinde yarım saniye falan tutuyorum ben (dokundurup biraz durmayı kast ediyorum) sonra yukarı indirme hızından biraz daha hızlı basma seklinde yapıyorum...

buarada bende iki haftadır ev tadilat taşınma vs işleri dolayısıyla ara verdim, dün gittim hemen kilo düsürmek zorunda kaldım, 70kg ile basladık tekrardan 5x5lere
  • 80kg 5x5

• 100x5-6 civarıydı en son, omuz sakatlığı dolayısıyla göğüs çalışmalarına ara verdim, ramazan sonrası dönerim muhtemelen.
  • dumbelle yapıyorum ben : 31 / 31 kiloluklar ile 3x8 69 kiloyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 29 Mayıs 2015; 23:01:15 >
  • 19a girmek üzereyim 7 ay civarı oldu 62 kiloyum bar hariç 45-50 kilo arası 5 set yapabiliyorum. Bar da 20 kilo 65-70e tekavvül ediyor.Son zamanlarda barbell benchin gelişimi durduysa da garip olarak dumbell incline veya smith machine bench falan artmaya devam ediyor. Dumbell inclineda 60poundluk dumbellarla yapabiliyorum mesela. Bi ara çok taktıydım bu kadar az basmama da artık eylülde tekrar vurmaya başlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 30 Mayıs 2015; 0:05:09 >
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    31 kilo nasıl :D Eklemeli mi? Bu arada dumbell her zaman daha iyi ya eşit gidiyor en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeff seid

31 kilo nasıl :D Eklemeli mi? Bu arada dumbell her zaman daha iyi ya eşit gidiyor en azindan.

hom fitnis
  • desteksiz 80-90 kilo ve 4*12 yapan falan var :D donanımhaber benchpresste iyiymiş

-50 kg 2x12 - 3. sette 65 kg.. arkadaşlar falan varsa direkt 3x12 65kg
  • bench 45, deadlift 60, squat 55, ohp 30, row 35, inch bench 35, kalın bar agırlıgını saymıyorum

çok iyi bir gelişim bekliyorum bu mesajı editleyecegim eger 1 aydan fazla gecmisse mesajımı alıntılarsanız görür editlerim
  • Dün 40 ile ısıttım kolları

sonra 45 2x10
    son set 50 ile 1 x 6
  • bench pressi bıraktım bi süre DB bench yapıyorum.
    67 kg yum.
    37.5-37.5 kg ile 3x10 yaptım en son. Squatta 105 kg ile 3x10.
    Deadlift 2x3 140 kg
  • La hesaplarken baridami hesaba katcaz puahahaha o ne lan oyle o zaman ben squatta da 83kilo kendimi ekliyimmi

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    Bar olimpik müsabakalarda, powerlifting yarışmalarında bile hesaba katılır şampuan Barın ağırlığını sıfır kabul eden ygs fizik sorusu musun sen.
  • Geçen 25 kg taktım son sette ölüyordum resmen Barı sayarsak 42 civarı, barı sayalım biz ya 25 nedir Bu arada serbest yaparken formum doğru olmasına rağmen omuzlarım çok ağrıyor, smith machine ile yapsam olur mu ki Kimse tavsiye etmiyor ama böyle de omuzlar pert olacak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.