Şimdi Ara

Serbest Bench Presste kaç kg kaldırıyorsunuz ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
4
Favori
108.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bencte 100 yapan adamın deadliftte de 100 yapmasını beklerdim
  • Benchte 30--22--30 şeklinde yani bar 22 kilo kenarlara 30 takıyoeum burda yaklaşık 82 kg ediyor.
    Deadliftte 1rp olrak 110
    Squattada 100 kg ile yapıyorum

Boyum 1.75
    Kilom 72
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jour

Benchte 30--22--30 şeklinde yani bar 22 kilo kenarlara 30 takıyoeum burda yaklaşık 82 kg ediyor.
    Deadliftte 1rp olrak 110

Boyum 1.75
    Kilom 72

Vücut fotosu alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Jour

Benchte 30--22--30 şeklinde yani bar 22 kilo kenarlara 30 takıyoeum burda yaklaşık 82 kg ediyor.
    Deadliftte 1rp olrak 110

Boyum 1.75
    Kilom 72

Vücut fotosu alabilir miyiz?

http://s14.postimg.org/hztioc82p/image.png Buyrun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jour -- 5 Kasım 2015; 20:52:47 >
  • 1-2 aydır düzenli çalışmaya çalışıyorum :D

182-73.5 kilo

4x8 bar dahil 35 kilo (yarı olimpik bar)

40 civarını zorlarım fakat evde çalışıyorum barın altında kalma korkusundan temkini artırıyorum ağırlıkları

Güncel kilo:62.5-67.5 kg 8 tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 24 Mayıs 2016; 18:21:38 >
  • Bench 65 kilo 3 set 5 tekrar
    Squat 75 kilo 3 set 5 tekrar
    Deadlift 145 kilo 1 set 5 tekrar kemersiz

Boy 1.82 kilo 80 - 2 senedir calisiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: formulamurat

bencte 100 yapan adamın deadliftte de 100 yapmasını beklerdim

Bende anlayamadım ama 100 derken hocam max girdim bir kere şu an 35 35 90 felan giriyorum bar ile birlikte hesaplıyorum ancak geçen 30 30 taktım deadliftte formum bozuldu felan anlayamadım sırtım güçsüz ama barfix te yapamıyorum göğüsler dağ gibi ama önden gidiyor ne hikmetse
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    göğüsü biraz azalt.abanma fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

bench 45, deadlift 60, squat 55, ohp 30, row 35, inch bench 35, kalın bar agırlıgını saymıyorum

çok iyi bir gelişim bekliyorum bu mesajı editleyecegim eger 1 aydan fazla gecmisse mesajımı alıntılarsanız görür editlerim

• Boyum 178 4 senedir yapıyorum göğüs çalışmasında son sırada yapıyorum bench pressi üst gögüs kasıyorum şimdilik kaslar bitmiş oluyor ama barla birlikte 60 kg felan bazen moral düşük olunca 45 50 olduğu da oluyor.
    Edit: 12x3 setlerim bi ara hatırlıyorum ilk bench press giriyordum 1 sene önce felan 75 kg girmiştim barla birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperTime -- 8 Kasım 2015; 14:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

bench 45, deadlift 60, squat 55, ohp 30, row 35, inch bench 35, kalın bar agırlıgını saymıyorum

çok iyi bir gelişim bekliyorum bu mesajı editleyecegim eger 1 aydan fazla gecmisse mesajımı alıntılarsanız görür editlerim

Hocam onu yazdiktan sonra sporu biraktim :D Bu hafta yeniden basladim tam da bu mesaji ariyordum dun tesadufe bakin. birakmayi dusunenler icin ilk hafta girdigim agirligi yazim.
    Squat 52.5 nerdeyse hic gerilememis cok sasirdim.

Bench 22.5 en basa donmus gibi. Gerci o zaman bos barla baslayip 45e getirmistim ama 25 kilo eksik basmak koydu.

Ohp zaten dusukmus yeni baslamisim heralde hafif 20 rahat girdim zorlanmadan gerilememis sayilir yakalarim yakinda.

Deadlift formum cok bozuk oldugundan agir girmek istemedim 35le basladim. 25 kilo asagidayiz.

Biraktiktan sonra ozellikle ust vucudum cok kuculdu kollarim ve gogusum cok gucsuzlesmis ama squat ayni gucte kalmis nedenini anlayamadim belki de yeni salonun makinesinin agirligi azdir.

O zamam buyuk konusmusum gerci gelisim de iyiydi her hafta 5 kilo ekliyordum her harekete fiziksel degil psikolojik olarak kaybedip biraktik sporu simdi buyuk konusmayayim buyuk amacim da yok umarim yaza kadar spora devam eder iyi gelisim gosteririm beslenmem de eskisinin yarisi degil evde olmadigimdan, o zamanin degerini bilememisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

Hocam onu yazdiktan sonra sporu biraktim :D Bu hafta yeniden basladim tam da bu mesaji ariyordum dun tesadufe bakin. birakmayi dusunenler icin ilk hafta girdigim agirligi yazim.
    Squat 52.5 nerdeyse hic gerilememis cok sasirdim.

Bench 22.5 en basa donmus gibi. Gerci o zaman bos barla baslayip 45e getirmistim ama 25 kilo eksik basmak koydu.

Ohp zaten dusukmus yeni baslamisim heralde hafif 20 rahat girdim zorlanmadan gerilememis sayilir yakalarim yakinda.

Deadlift formum cok bozuk oldugundan agir girmek istemedim 35le basladim. 25 kilo asagidayiz.

Biraktiktan sonra ozellikle ust vucudum cok kuculdu kollarim ve gogusum cok gucsuzlesmis ama squat ayni gucte kalmis nedenini anlayamadim belki de yeni salonun makinesinin agirligi azdir.

O zamam buyuk konusmusum gerci gelisim de iyiydi her hafta 5 kilo ekliyordum her harekete fiziksel degil psikolojik olarak kaybedip biraktik sporu simdi buyuk konusmayayim buyuk amacim da yok umarim yaza kadar spora devam eder iyi gelisim gosteririm beslenmem de eskisinin yarisi degil evde olmadigimdan, o zamanin degerini bilememisiz.

Alıntıları Göster
    bu haftaki agrlıklarım; bar dahil, stronglift 5x5,

bench press; 82,50kg
    ohp; 52,50kg
    barbell row; 62,50kg
    squat; 107,50kgkg
    deadlift; 122,50kg

daha önce icf 5x5 yapıp ( 2 ay kadar ) 3 ay ara vermek zorunda kalmıstım, sonra tekrar bu sefer stronglift 5x5 ile devam ediyorum ( 2,5 ay oldu ).uzunca bir sürede bu programı yaparım herhalde, hemde güçlendiğimi hissediyorum, hemde 45dk stres atıyorum.

• 2004tu sanirim ilk başladığımda,
    Bos barı zor bela kaldırmıştim 5-6 tekrar... Kalbim deli gibi çarpmış- kollarimda derman kalmamıştı. 54-55kiloydum o zamanlar. Boyum 1,74.

Çok zayıf olduğumu ve bu sporun bana gore olmadığını düşündüm.cok Zayıf ve kuvvetsizdim, iri kollu gençler 40-50 kilo kaldırırken bos barı basmak bir daha o salona gitmemek için yeterli bir sebepti.

Nedense o günden sonra sporu birakamadim.en uzun arayi kısa dönem askerlik zamanında verdim. Başka hiç uzun ara vermedim. Su an 78 kiloyum, salonda benden çok daha iri ve kilolular var ve bu işi benden daha ciddiye alıyorlar. Onlarla bench press contestte kapisiyoruz kıyasıya kişisel rekorum 135 kg 5-6 tekrar son tekrarlar destekli olsada benim ilk bastigim gün ile bugün arasında çok büyük kuvvet ve güç farkı var.

O gün için imkânsız gelen şeyler su an hobim. İmkansızı isteyin- kendinizi değiştirin ve asla sporu bırakmayın.
    Kol kalinligim 26-27 cm idi başladığımda, en fazla 43 cmyi gordum. Su an 40dan fazladır.

Bunları kendimi övmek için yazmadım. Spora karşı bir kaç kardesimin hevesini artirabilirsem ne mutlu bana.

PS: stereoid hiç kullanmadim, düzenli Supplement desteği kullanıyorum. Diet yapmam kebabın dibine vururum (: alkol ve sigara kullanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 10 Kasım 2015; 3:14:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VieraGT

2004tu sanirim ilk başladığımda,
    Bos barı zor bela kaldırmıştim 5-6 tekrar... Kalbim deli gibi çarpmış- kollarimda derman kalmamıştı. 54-55kiloydum o zamanlar. Boyum 1,74.

Çok zayıf olduğumu ve bu sporun bana gore olmadığını düşündüm.cok Zayıf ve kuvvetsizdim, iri kollu gençler 40-50 kilo kaldırırken bos barı basmak bir daha o salona gitmemek için yeterli bir sebepti.

Nedense o günden sonra sporu birakamadim.en uzun arayi kısa dönem askerlik zamanında verdim. Başka hiç uzun ara vermedim. Su an 78 kiloyum, salonda benden çok daha iri ve kilolular var ve bu işi benden daha ciddiye alıyorlar. Onlarla bench press contestte kapisiyoruz kıyasıya kişisel rekorum 135 kg 5-6 tekrar son tekrarlar destekli olsada benim ilk bastigim gün ile bugün arasında çok büyük kuvvet ve güç farkı var.

O gün için imkânsız gelen şeyler su an hobim. İmkansızı isteyin- kendinizi değiştirin ve asla sporu bırakmayın.
    Kol kalinligim 26-27 cm idi başladığımda, en fazla 43 cmyi gordum. Su an 40dan fazladır.

Bunları kendimi övmek için yazmadım. Spora karşı bir kaç kardesimin hevesini artirabilirsem ne mutlu bana.

PS: stereoid hiç kullanmadim, düzenli Supplement desteği kullanıyorum. Diet yapmam kebabın dibine vururum (: alkol ve sigara kullanmiyorum.
    65 kiloyum ısındıktan sonra 60 ile başlayıp 75 80 gibi bitiriyorum. (ağırlıklar bar ile beraber bar 10kg)

• quote:

Orijinalden alıntı: -dead

desteksiz 80-90 kilo ve 4*12 yapan falan var :D donanımhaber benchpresste iyiymiş

-50 kg 2x12 - 3. sette 65 kg.. arkadaşlar falan varsa direkt 3x12 65kg

Alıntıları Göster
    182 boyunda 81 kiloyum. Yaş 36; evde başladım spora. İlk 1 yıl evde yaptım 8 aydır salona gidiyorum.

70x12
    80x10
    90x8
    100x6
    110x4

Eğer iyi günümde isem 120 ile 1 veya 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayra1907

182 boyunda 81 kiloyum. Yaş 36; evde başladım spora. İlk 1 yıl evde yaptım 8 aydır salona gidiyorum.

70x12
    80x10
    90x8
    100x6
    110x4

Aralarda 1 dk mi veriyorsunuz?
  • quote:

quote:

70x12
    80x10
    90x8
    100x6
    110x4

Aralarda 1 dk mi veriyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Evet 1 dak. geçirmiyorum. Hemen ardında 3 set dumbbell bench press yapıyorum.

• quote:

Anladım hocam. 26 yaşımdayım, yaş biraz ileri diye ağırlık artıramıyorum sanıyordum ama sizin maşallahınız var

Sizin yaptığınız sistemi uygulayınca ağırlık artırmak daha mı kolay oluyor?
  • quote:

quote:

Anladım hocam. 26 yaşımdayım, yaş biraz ileri diye ağırlık artıramıyorum sanıyordum ama sizin maşallahınız var

Sizin yaptığınız sistemi uygulayınca ağırlık artırmak daha mı kolay oluyor?

Alıntıları Göster
    Evet tabiki ileri yaş genç arkadaşlara göre dezavantaj. Ben büyüme olayına değil daha çok güç odaklı çalışmayı tercih ediyorum. Büyüme zaten bunun akbinde geliyor. 3 set çok ağırlık yerine 5 ve ya 6 set
    girebileceğim maksimum ağırlıkta çalışıyorum. Ciddi faydasını gördüm. Tavsiye ederim

• quote:

Evet tabiki ileri yaş genç arkadaşlara göre dezavantaj. Ben büyüme olayına değil daha çok güç odaklı çalışmayı tercih ediyorum. Büyüme zaten bunun akbinde geliyor. 3 set çok ağırlık yerine 5 ve ya 6 set
    girebileceğim maksimum ağırlıkta çalışıyorum. Ciddi faydasını gördüm. Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    boş barla 10 tekrar yaparak başladım 20kg ile yani 3.5 yıl geçti tam dolu hiç ara vermedim 150 kilo 6 tekrar çıkardım en son
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.