Galatasaraylı Sercan Yıldırdım için verilen idari tedbir cezası kaldırıldı!
ligtv
Bugun oynar mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
Bugun oynar mi acaba
Tamam kesin şampiyonuz artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Tamam kesin şampiyonuz artık.
Alıntıları Göster
En azından Fatih Terim rahat düşünür alternatifler konusunda...
quote:
Orijinalden alıntı: Propranolol
En azından Fatih Terim rahat düşünür alternatifler konusunda...
Alıntıları Göster
yola gelsinler böyle
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
yola gelsinler böyle
Alıntıları Göster
Antremanlara da cikmasi yasaklanmis o surecte.
Takim antremanlarinda da yoktu yani.
Ben sanmiyorum derbide bu sartlarda forma giysin.
quote:
Orijinalden alıntı: gael
güzel haber, fb maçında sağ açıkta kullanılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
güzel haber, fb maçında sağ açıkta kullanılabilir.
Alıntıları Göster
Bunu bilsek belki hafta içi 4-4-2 şeklinde antrenman yapardı takım. Bu sene her karar mı yanlış olur ya
quote:
Orijinalden alıntı: Seka_1905
Bunu bilsek belki hafta içi 4-4-2 şeklinde antrenman yapardı takım. Bu sene her karar mı yanlış olur ya
Alıntıları Göster
Ben Elmanderin cezasının sırf Sercana ceza verileceği nedeniyle indirildiğini düşünüyordum açıkcası.. Ama 2side elimizde şu an :)
Galatasaray teknik heyeti Sercana antreman yaptırmışlardır kanımca.. Takımla çalışmasa bile kondisyonu yerindedir..Zaten bir futbolcunun antremansız kalması akıl karı değil..
quote:
Orijinalden alıntı: Propranolol
Ben Elmanderin cezasının sırf Sercana ceza verileceği nedeniyle indirildiğini düşünüyordum açıkcası.. Ama 2side elimizde şu an :)
Galatasaray teknik heyeti Sercana antreman yaptırmışlardır kanımca.. Takımla çalışmasa bile kondisyonu yerindedir..Zaten bir futbolcunun antremansız kalması akıl karı değil..
Alıntıları Göster
Aslinda basligi Sercan Yildirim ve Sezer Ozturk'un cezasi kaldirildi diye yazsan daha iyi olurdu. En azindan sadece Sercan olmadigi bilinsin. Cunku TFF yine size kiyak gecti gibi gereksiz yazilar yazanlar olacaktir.
Bence 18 de olur
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
Bence 18 de olur
iyi oldu. boş diyenler varda. Allahım aydınmı olcak yedek yani. sercan her türlü gideri var ^^
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
iyi oldu. boş diyenler varda. Allahım aydınmı olcak yedek yani. sercan her türlü gideri var ^^
Alıntıları Göster
oynamaz sanmıyorum.. 18 kişilik kadrodada olmaz
quote:
Aydın'ı görünce Sercan bana Messi gibi geliyor.
quote:
Herkes Sercan'dan gol atmasini bekliyor. Onlar icin gol atan oyuncu iyi oyuncu. Yahu bu adam sahaya girdiginde hic mi fark yarattigini hissetmiyorsunuz? Elmander'e topukla yaptigi asist, Eboue'ye yaptigi asist'in muthis seri olmasindan ve zekasindan dolayi yaptigini kim kimse fark etmiyor heralde. Varsa yoksa Sercan gol atsin. Gol attagi zamanlarda olacak, ne zamanki adam gibi kanat oyuncularimiz olacak, o zaman gorun goller atiyor mu atmiyor mu? Tek sikintisi geriye yardim etmiyor. Heralde onu da zamanla cozeceklerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: exclusive
quote:
Herkes Sercan'dan gol atmasini bekliyor. Onlar icin gol atan oyuncu iyi oyuncu. Yahu bu adam sahaya girdiginde hic mi fark yarattigini hissetmiyorsunuz? Elmander'e topukla yaptigi asist, Eboue'ye yaptigi asist'in muthis seri olmasindan ve zekasindan dolayi yaptigini kim kimse fark etmiyor heralde. Varsa yoksa Sercan gol atsin. Gol attagi zamanlarda olacak, ne zamanki adam gibi kanat oyuncularimiz olacak, o zaman gorun goller atiyor mu atmiyor mu? Tek sikintisi geriye yardim etmiyor. Heralde onu da zamanla cozeceklerdir.
Alıntıları Göster
kadroya alınmaz bence.. alınsa bile oynamaz.. belki çok ekstrem bi durum olur anca öyle oynar.. ama bu yapılan rezaletçe bişey bunuda belirtmek lazım.. bari yarın kaldırsalardı yasağını içimiz yanmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
kadroya alınmaz bence.. alınsa bile oynamaz.. belki çok ekstrem bi durum olur anca öyle oynar.. ama bu yapılan rezaletçe bişey bunuda belirtmek lazım.. bari yarın kaldırsalardı yasağını içimiz yanmazdı
Alıntıları Göster
Bir kaç güne tslilerin de cezaları kalkacak
quote:
Orijinalden alıntı: zeus_1907
Bir kaç güne tslilerin de cezaları kalkacak
Alıntıları Göster
3M$ sercan ha komik yaa. Yazık bu bursadada top oynamıyordu devre arası gönderilmeli. 3m$ sercanlardan bir furbol klübü kurulur.
quote:
Orijinalden alıntı: Ike
3M$ sercan ha komik yaa. Yazık bu bursadada top oynamıyordu devre arası gönderilmeli. 3m$ sercanlardan bir furbol klübü kurulur.
Alıntıları Göster
bu nası iş arkadaş savcılık kararı ile stada girmesi bile yasaklanmış , anaysaya aykırı iş yapılıyor sercan ve onun durumunda olan herkes işin peşinin bırakmaz umarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme