Şimdi Ara

serch diye bi spybot bot var temizliyemiyorummmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAr...sanırım bunlara spybot deniyor tam bilmiyorum ama sunlar oluyor bilgisayarımda...

bir sayfayı actıgımda (herhangi bir sayfa,mesela mail inbox veya donanimhaber) sayfanın acılması bittigi zaman sayfa degişiyor ve "serch" baslıklı bir sayfaya atıyor beni...ardından 2-3 tane pop-up pencereler acılıyor..birinde warning baslıklı bir yazı..digerinde spybot koruma programı alın baslıklı bir yazı..bunlardan kurtulamadım..ad aware kullandım spybot-serarc-destory kullandım ve spycleaner kullandım ama işe yaramadılar..

ne yapmam lazım..

cevap verenlere şimdiden teşekkürler...

• benim denemediğim kalmadı aynı search olayına
    ne spyboot ne adware
    ne regeditten arama bulma bulabildiğini temizleme
    bi yerlerde exe varmı ona baktım regeditte bişi de yok

en son bas formatı temizlendi lanet olası..
    spyboot guzel program adware dan ama onun hakkından gelemedi maalesef nereye yapıştıysa bulamadı..

maalesef ben çözümü formatla hallettim.
  • ne formatı arkadaşlar o en son yapılacak iş.

öncelikle antivirüs programı şart. Panda Antivirus 7 Platinium ile full system scan yap.

sonra c:\program files'a gir ve search tipi bir şey var mı onu kontrol et. MEsela bende MyWay diye bir dosya vardı. Silmeye çalışınca silemiyordum. sen de silemezsen bilgisayar açılırken F8'e bas güvenli kip'e gir. Orada rahatlıkla silebilirsin. Regedit'te de find'a olası isimleri yaz, çıkan key'leri de sil..

Ve.. Bazı sitelerde gördüğünüz message box'lara cevap vermeyin.. Özellikle ActiveX Control mesajları çok tehlikeli...
    Ve... en önemlisiwww.majorgeeks.com'dan HijackThis programını yükle. Bu program Internet Explorer'a yerleşmiş bütün add-on'ları gösterir. tanıdık gelmeyenleri silebilirsin. yinewww.majorgeeks.com'dan CWShredder'ı da yükle. Sorun hallolacaktır herhalde bunlarla.

Bir de keylogger'lar var çok tehlikeliler. Anti KeyLogger programı da o iş için...

• [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.