Şimdi Ara

serdar aziz(totem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kalitedeki futbolcunun gelirse gs'ye faydalı olacağından şüphe olmasın.en azından yedek kalır.Keşke serdar taşçı gelse.

• Lider yönü iyi aslında ama ne verip ne veremiyeceğini bilemiyoruz kestiremiyoruzi.
  • olabilir sağlam adam
  • boş adam.

nor:totem değil cidden boş adam.
  • Gelmesin, Fenere yakın bize uzak olsun.
  • Bu sefer "gelmesin" totemi yapalım beyler Fener emre webodan sonra bunu da alsın
  • Ertuğrul hocanın elinde parladı Fatih hocanın elinde yıldızlaşabilir. Alınmasını isterim ama bu saatten sonra pek olmayacak gibi.
  • gelmesin
  • 1- Bursa şu dönemde hiç kimseyi bırakmaz.
    2- Sercan,Volkan serisinin devamıdır Serdar,boş bir oyuncu.
  • Semih-Serdar 2lisi hem kontenjan rahatlaması yapar. Hem de dikiş tutarsa 10 yıl stoper sıkıntısı çekmeyiz
  • Niye gelmesin anlamadım?Semih'le kendini geliştirip defansın vazgeçilmezi olsa fena mı olur?Her taraf yabancı doldu zaten..
  • Gelmesini istemiyorum tam bir balon umarım gelmez.
  • Serdar azize kadar düştü ya totem..
  • beyler gelmiyormuş boşverin .Bırakın çürüsün kıyıda köşede yalvarcak beni alın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Serdar azize kadar düştü ya totem..

Forumda daha Gökhan İnler totemi yok Serdar Aziz totemi var.

Gökhan inlere ne gerek var.yekta-melo neyine yetmiyor.Stopere gerekirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Niye gelmesin anlamadım?Semih'le kendini geliştirip defansın vazgeçilmezi olsa fena mı olur?Her taraf yabancı doldu zaten..

galatasaray için yetersiz bir oyuncu.şişirilmiş bir balon.umarım serdar aziz i almak gibi büyük bir hata yapmayız.verilen her kuruşa yazık olur.
  • Daha once ben actim. Konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShuChen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Serdar azize kadar düştü ya totem..

Forumda daha Gökhan İnler totemi yok Serdar Aziz totemi var.

Gökhan inlere ne gerek var.yekta-melo neyine yetmiyor.Stopere gerekirken.

Sen öyle düşünebilirsin ama Melo geçen sene formundayken defansımız iyi gidiyordu artık Melo formsuz doğru orantılı olarak defansta aksamalar var.Gökhan İnler Melo'dan çok daha iyi bir oyuncu ayrıca Türk.Böyle bir oyuncu nasıl gereksiz olabilir?Gelecek sene yabancı sınırının düşeceğini düşündüğümüzde Gökhan İnler birinci transfer hedefimiz olmalı.

Gökhan inler isviçre milli takımında oynamadı?yabancı statüsünde diye biliyorum.

• Ulen bu adam neden bu kadar övülüyor diye Türkiye Kupası maçlarında izledim, gayet boş bir adam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.