Şimdi Ara

Şerefsizin birisi tarafından dolandırıldım yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şerefsizn birisinden telefon aldım.alırken onun simkartıyla telefonu denedim.Bütün özelliklerine baktım calısıyordu. whatsapa falan giriyodu telefonla arama yapıyordu.Kendi simkartımla denememiştim kart denk gelmediği için.Kartı ayarlayıp denediğimde telefonun çalışmadıgını sim kartın okumadağını farkettim.Aldığım kişi kayıplara karıştı.Şerefsiz herif .Şerefsizden aldığım telefon lg g3 32 gb att cihazıymış.Sim kilitli Telefonculara sordum kimisi 50 istiyo kimisi 100 lira istiyor. sim kilitli nasıl acabiliriz.bilgisi olan varmı.Biraz anlarım rom rot işerinden,kendim yapmaya çalıştım.Hatta telefona root attım twp yukledim.Android 4.4.2 den Android 5 e çıkardım.Şu an telefon rootlu ve twp yuklu .Fakat sim kırmayla ilgili bişey bulamadım internette(program dokuman ).Burdan imei sini versem yapçak olan varmı,yada bu işten anlayan yol göstericek birisi.yada nasıl yapılcağını soleyecek.cihaza imei atılmıs sim kart yoktur uyarısı veriyor.Ama işin ilginç tarafıda serefsizin kartıyla bu telefon nasıl çalışıyordu.Vadofone ve avea kart taktım ikisinlede çalışmıyor.İnternetten kod satıyolar ordan da alamadım.Paypal turkıyeden cekıldıgı ıcın odeme yolu sadece paypalmıs.alamadım.Paypal çalışsa 5 dolara factory unlock yapıyolar telefonu ama bizde şans olmadıgı ıcın buda olmadı işte.

• bzaceeloh B kullanıcısına yanıt
    TWRP ile aşağıdaki ROM'u yükle;

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13426

Yükledikten sonra da SIM kartı görmüyorsa, o zaman telefoncuya götürmekten başka çaren yok.
  • bunu yuklemeyı denedım yukledı fakat yukledıkten sonra telefon lg ekranında kaldı.yuklerke hıc hata vermemişti ama
  • Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.