Şimdi Ara

Şerefsizlik mi değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acayip sinirliyim. bir de gelip size danışayım ona göre bugün tekrar aradıklarında söveceğim adamlara.

yurtdışındayım baştan söyleyeyim fiyatlara takılmayın.

şimdi bmw 1 serisi bir arabam var. bir galeri ile takasa gireyim biraz para verip üstüne model ve sınıf yükselteyim dedim. gittim baktım bir yere 320d ve a5 beğendim. fiyat istedim. yolladılar bugün. 320 için 24000 lira a5 için de 30-32 bin lira gibi para istediler. gidelim servise sokalım, arabaları iyi bir inceleyelim. parayı koydum gittim.

a5 için çok vermişler zaten niye dedim. yani şöyle 320 için benim arabayı 24000'e sayıyor. ama a5 için 20.000e. diyor ki o daha iyi araba ondan. adamı orada gırtlaklayacaktım. neyse kader de bu varmış dedik 320'yi incelemeye başladık arkadaşla.

ben dedim servis defterine bakayım. defter yok. yerine tonla arabanın değişen parçaları çıktı. şoför camı değişmiş. ama kazadan değil. hırsız ipad çalmış arabadan. polis tutanağı da var. eyvallah dedik. sol ön boyanmış, sol arka boyalı. bunlara bile eyvallah dedim. lan arabanın ön camı da değişmiş. dedim okey taş gelmiştir.

dedim ya 24000 istiyor. dedim bak kardeş bunlar bunlar var arabada. 15000 lira vereyim. olur mu bilmem ne başladı bu. dedim servis defteri yok, çıkar servis geçmişini para burda hemen vericem. ki cidden para elimde zarfta. senin de arabanın yok diyor. bunlar ne lan dedim. araba 7 yaşında, tüm kayıtları var. son ikisini dışarıda yaptırdım onların da faturaları var. ben senin bu son ikisini yaptırdığını nereden bileceğim belki gittin fatura aldın adamlardan diyor.

neyse ben dedim ki aha 15000 lira. veriyorum de servise götürücem ararsın beni. yerel dili biliyorum anlıyorum ama konuşamıyorum. ondan yerlilerden birini götürdüm. biz gidiyoruz arabaya binmişim duymuyoz anlamıyoz die arkamızdan sallıyor siz türkler böyle cimrisiniz zaten. bir araba alacan bakmadığın yeri kalmadı vs. dedim dur dur sen beni arayacan öğleden sonra.

ne diyeyim şimdi ben bu ite? valla çok içimde kaldı. bir pislik yapmam lazım. arabayı getirtip al kardeş 10.000 lira mı desem, getir alıyorum deyip bekletip vazgeçtim mi desem? valla bir itlik yapıcam.

türkçeyi katlettik ama idare edin artık.

• gel de sonra acil işim ciktide yarin gel de yarinda vaz geçtim de.

tr galericilerşn bir kismi mafya tarzi adamlar oluyor orada da oyle ise hic kurcalama salal gitsin
  • Bu galericiler dünya çapında böyle demek ki...
  • Siz türkler cimrisiniz dedi ya, adamı arıyorsun, 10 bin veriyorum kardeşim kabul ediyorsan, biz türkler çok cimriyiz haklısın, senin arabanın dötü başı ayrı oynuyor, benden 10 bin çalışır, kabul edersen tamam, etmezsen kapı orada diyorsun ve kapatıyorsun suratına.
  • Adam ararsa biz Türkler tükürdüğümüzü yalamayız Ama siz almanlar üç kuruş için köpek gibi peşimizden dolaşıyorsunuz de.
    Almıyorum lan arbanı al biyerine monte et de
  • Bro paint in the car , I'll give 10 grand , if you eat
  • galerici ile türk haydarını tanıştırsaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az önce aramış bizim arkadaşı. Arabayı getirmiş 17 verin servise götürelim diyor. Serviste değişendir, motorda verim düşüklüğüdür çıkarsa verecek mi servisin parasını ona göre dedim cevap bekliyorum.

@beybiger haydar'da tanıştırsak hem 4 kişiler hem de en sıskası 180 90 kilo haşat ederlerdi bizi

@joker-38 diğer gittiğim galerilere kıyasla çok temiz çok efendilerdi. beklemezsin yani tiplerden.
  • Hocam öyle insanlarlar alışveriş yapmayın alırsınız arabanın 1 2 ay sonra başka şeyleri çıkar al başına belayı.Aracınızın kullanımı etkileyecek sorunları yoksa farklı araçlar aramaya devam etmenizi tavsiye ederim 5-10 bin daha ucuza alacağım derken başınıza dert almayın bence.Kendi aracınızın servis kayıtlarının hepsi varmış sizin gibi titiz birini bulup bütün kayıtları olan aracı almanız sizin için en iyisi olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.