alexle sergenin oynadığı müddetçe attığı gol ve yaptığı asistlere baksınlar cevap orda var. ben sergenin istatistiklerini bilmiyorum ama benim tahminim alex sergenin iki katı gol ve asist yapmıştır. evet sergende cok yetenikliydi ama takıma katkısı hiç bir zaman alex kadar olmadı.
Şunu eklemeden yapamayacağım...Sergenin süper ligde attığı gol sayısı 105...Alex şu anda ligde 86 gole sahip...
105 Maçta 34 Gol demek istedin herhalde.
google da 100 ler klübü diye arattır alıcaksın cevabını...
quote:
Orijinalden alıntı: KubiPala
Galatasaray/Beşiktaşlılara göre Sergen
Bizlere göre Alex
Konu kapanabilir.
ben galatasaraylıyım ve sergen demiyorum ? alex daha iyi ....
alex düzgün yaşantısı istikrarlı yapısı ve takıma katkısıyla sergen den önde ama sergen alex kadar kendine baksa futbolla ilgili olsaydı alex le top diye oynardı orası da ayrı mesele, futbolda göze hoş gelen futbol oynayan iyi futbolcudur, alex ancak karşısındaki futbolcu sakatsa çalım atabilen bir futbolcu tabi arada bir çalım atabilmişliği olabiliyor ama sergen çıtır çerez niyetine adam geçebiliyordu
Sergen daha yetenekli bence ama profesyonelik gibi tüm etkenleri katınca Alex.
Sergen YALÇIN
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
alex düzgün yaşantısı istikrarlı yapısı ve takıma katkısıyla sergen den önde ama sergen alex kadar kendine baksa futbolla ilgili olsaydı alex le top diye oynardı orası da ayrı mesele, futbolda göze hoş gelen futbol oynayan iyi futbolcudur, alex ancak karşısındaki futbolcu sakatsa çalım atabilen bir futbolcu tabi arada bir çalım atabilmişliği olabiliyor ama sergen çıtır çerez niyetine adam geçebiliyordu
''alex ancak karşısındaki futbolcu sakatsa çalım atabilen bir futbolcu ''
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
alex düzgün yaşantısı istikrarlı yapısı ve takıma katkısıyla sergen den önde ama sergen alex kadar kendine baksa futbolla ilgili olsaydı alex le top diye oynardı orası da ayrı mesele, futbolda göze hoş gelen futbol oynayan iyi futbolcudur, sergen çıtır çerez niyetine adam geçebiliyordu
sergen, yusuf, ceyfun, yeteneklerinin farkında olmayan futbolcular,
dediğin gibi sergen futbol ile ilgilense, ben futbolcuyum, benim hayatım futbol diyebilse, bugün zidan, messi, ronaldo kadar ismi duyulmuş bir futbolcu olurdu,
ben alex ile kıyaslamam, ale takımı için canı isteyince yanında onu dürtecek birileri olunca oynayan, ama her ne olursa olsun takımına büyük katkı sağlayan bir futbolcu, sadece kıyaslama konusu açıldığı için sergen hakkında yazmak istedim
ulan sanki corvette ile ferrariyi kapıştırıyolar.
Alex Yordanov mu Sergen Yalçın mı? Sergen Yalçın..
Alex de Souza mı Sergen Yalçın mı? Alex de Souza..
tarafsız olarak söyliyeyim Sergen çok daha büyük yetenekti ama kendini ziyan etti, oynadığı takıma katkı olarakda Alex çok daha iyi, Fenerin anadolu takımlarına karşı aldığı galibiyetlerin çok büyük kısmında onun payı var..
Muhabir: Senin için koşmuyor diyorlar Sergen ne diyeceksin? Sergen: Abi ben kimseye anlatamıyorum derdimi, ben koşunca yoruluyorum.
Tmmda Bu soruyla Alex hyayatındaki en büyük hakareti almıştır yhh............TABİKİDE ALEXXXXXXX..................
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
tarafsız olarak söyliyeyim Sergen çok daha büyük yetenekti ama kendini ziyan etti, oynadığı takıma katkı olarakda Alex çok daha iyi, Fenerin anadolu takımlarına karşı aldığı galibiyetlerin çok büyük kısmında onun payı var..
cin olmadan adam çarpma biz alex'in nerde faydalı nerde faydasız olduğunu bilioruz
Sergen mi Lincoln mü yada Elano mu kıyas odur Sergen için.
Yaşı yetmeyenler bilmez de Türkiyede sırtüstü yerde boylu boyunca yatarken gol atan tek adam Sergendir. Ben Sergeni izleyen herkesi şanslı bulurum. Alex iyidir hoştur Fenere müthiş yararlı olmuştur olağanüstü istatistiklere de sahiptir ama hiç izlemeseniz de hiçbir kaybınız olmaz. Sergen bambaşka bir oyuncuydu valla onun gibi ehli keyif, onun gibi kafasına buyruk, onun kadar ayaklarına hakim bir oyuncu bi daha gelir mi bilmem valla. En iyi zamanlarında serbest vuruş olduğunda Sergen daha topun başına geçmeden tabelacı rakamları değiştirmeye başlardı emin olun abartmıyorum.
Yetenek olarak Sergenle Alexi karşılaştırmak Sergene hakaret olur. Ama profosyonellik ve takıma yararlılık dersen hakareti Alexe yapmış olursunuz.
Sergen'i o kadar yerin dibine sokmanın mantığı yok. Bence Sergen Türk futbolunun gördüğü en yetenekli oyunculardan birisi. Hayatından yaşadığı inişli çıkışlı dönemler parlamasına izin vermedi. İstikrarlı bir oyuncu olsaydı belki dediği gibi Bayern Münih'e bile gidebilirdi vaktinde. Farklı karakterlerde ve farklı dönemlerde oynamış iki oyuncuyu kıyaslamak yanlış olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Sergen'i o kadar yerin dibine sokmanın mantığı yok. Bence Sergen Türk futbolunun gördüğü en yetenekli oyunculardan birisi. Hayatından yaşadığı inişli çıkışlı dönemler parlamasına izin vermedi. İstikrarlı bir oyuncu olsaydı belki dediği gibi Bayern Münih'e bile gidebilirdi vaktinde. Farklı karakterlerde ve farklı dönemlerde oynamış iki oyuncuyu kıyaslamak yanlış olur.
BEN sana bunun tam tersi yoktan var olan gecelerini gündüzlerini futbola adayan ölümüne mücadeleye çoçukluktan başlayan bir sürü futbolcu sayarım size mesela nedved zidane giggs hayat hikayelerini okuyun da ondan sonra gelin futbolcu olmak o kadar kolaymıymış öğrenin futbol sadece ayak ile oynanan bir spor değilse eğer ki öyle
sergen ceyhun yusuf ortega adriano tarık vs vs vs vs vs bunların hiçbiri iyi futbolcu değiller
Sergen,koca Bayern Münih istemiş adamı,siz neden bahsediyorsunuz