evet beyler alex mi sergen mi.hagi ile yeterince kıyaslandı sıra sergene geldi.evet sizce hangisi.bu konuda bjk li ve fb li arkadaşların yorumlarını alalım gs liler sussun lütfen
Sergen
Alex'i tek geçerim adam gibi adam ve profosyonel kusura bakma bir Galatasaraylı olarak yorum yaptım
Alex'e hakaret.
Çok zor bi seçim
sergen tartıdaki hali dışında alexten fazlası yoktur gözümde
Fenerbahçeliler Alex diyecek,Beşiktaşlılar da Sergen diyecek durum bundan ibaret :)
Milyon kere açılmış...Çoğunda konu gereksiz yerlere gitmiş, hiçbirisindende sonuç alınamamış, gereksiz ve eğlence niyetinde bir konu...
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
quote:
Orijinalden alıntı: .iLK.
Sergen
ok.
ok.
alex de çok yetenekli sergen de çok yetenekli,ama alex daha efendi,daha prof bi oyuncu,seçimim alexten yana olurdu
VeliOğlu.
Yok artık Ali Sami.
Galatasaray/Beşiktaşlılara göre Sergen
Bizlere göre Alex
Konu kapanabilir.
alexle sergenin oynadığı müddetçe attığı gol ve yaptığı asistlere baksınlar cevap orda var. ben sergenin istatistiklerini bilmiyorum ama benim tahminim alex sergenin iki katı gol ve asist yapmıştır. evet sergende cok yetenikliydi ama takıma katkısı hiç bir zaman alex kadar olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
alexle sergenin oynadığı müddetçe attığı gol ve yaptığı asistlere baksınlar cevap orda var. ben sergenin istatistiklerini bilmiyorum ama benim tahminim alex sergenin iki katı gol ve asist yapmıştır. evet sergende cok yetenikliydi ama takıma katkısı hiç bir zaman alex kadar olmadı.
Şunu eklemeden yapamayacağım...Sergenin süper ligde attığı gol sayısı 105...Alex şu anda ligde 86 gole sahip...
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
Şunu eklemeden yapamayacağım...Sergenin süper ligde attığı gol sayısı 105...Alex şu anda ligde 86 gole sahip...
105 Maçta 34 Gol demek istedin herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Fenerbahçeliler Alex diyecek,Beşiktaşlılar da Sergen diyecek durum bundan ibaret :)
Aynen.
Konu kapanabilir.
sergen biraz kendine dikkat etseydi zidane kadar yetenekli bir oyuncuydu