Şimdi Ara

sergen mi alex mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler alex mi sergen mi.hagi ile yeterince kıyaslandı sıra sergene geldi.evet sizce hangisi.bu konuda bjk li ve fb li arkadaşların yorumlarını alalım gs liler sussun lütfen

• Sergen
  • Alex'i tek geçerim adam gibi adam ve profosyonel
    kusura bakma bir Galatasaraylı olarak yorum yaptım
  • Alex'e hakaret.
  •  sergen mi alex mi

Çok zor bi seçim
  • sergen tartıdaki hali dışında alexten fazlası yoktur gözümde
  • Fenerbahçeliler Alex diyecek,Beşiktaşlılar da Sergen diyecek durum bundan ibaret :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

Sergen

ok.
  • Milyon kere açılmış...Çoğunda konu gereksiz yerlere gitmiş, hiçbirisindende sonuç alınamamış, gereksiz ve eğlence niyetinde bir konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

Sergen

ok.

ok.
  • alex de çok yetenekli sergen de çok yetenekli,ama alex daha efendi,daha prof bi oyuncu,seçimim alexten yana olurdu
  • VeliOğlu.
  • Yok artık Ali Sami.
  • Galatasaray/Beşiktaşlılara göre Sergen

Bizlere göre Alex

Konu kapanabilir.
  •  sergen mi alex mi
  • alexle sergenin oynadığı müddetçe attığı gol ve yaptığı asistlere baksınlar cevap orda var. ben sergenin istatistiklerini bilmiyorum ama benim tahminim alex sergenin iki katı gol ve asist yapmıştır. evet sergende cok yetenikliydi ama takıma katkısı hiç bir zaman alex kadar olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

alexle sergenin oynadığı müddetçe attığı gol ve yaptığı asistlere baksınlar cevap orda var. ben sergenin istatistiklerini bilmiyorum ama benim tahminim alex sergenin iki katı gol ve asist yapmıştır. evet sergende cok yetenikliydi ama takıma katkısı hiç bir zaman alex kadar olmadı.

Şunu eklemeden yapamayacağım...Sergenin süper ligde attığı gol sayısı 105...Alex şu anda ligde 86 gole sahip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

alexle sergenin oynadığı müddetçe attığı gol ve yaptığı asistlere baksınlar cevap orda var. ben sergenin istatistiklerini bilmiyorum ama benim tahminim alex sergenin iki katı gol ve asist yapmıştır. evet sergende cok yetenikliydi ama takıma katkısı hiç bir zaman alex kadar olmadı.

Şunu eklemeden yapamayacağım...Sergenin süper ligde attığı gol sayısı 105...Alex şu anda ligde 86 gole sahip...

105 Maçta 34 Gol demek istedin herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Fenerbahçeliler Alex diyecek,Beşiktaşlılar da Sergen diyecek durum bundan ibaret :)

Aynen.

Konu kapanabilir.
  • sergen biraz kendine dikkat etseydi zidane kadar yetenekli bir oyuncuydu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.