Şimdi Ara

sergen mi alex mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

ALEXİN adam geçemediğine asla katılmıyorum alexin adam geçmesine de gerek yok zaten alexin zekası yetiyor...

TMM hocam allah için birkaç maç oynayan
    yususf ceyhun sergen tarık lincoln hepsi dünyanın en iyi futbolcuları alex eh puh kaka
    yani bu kadar kolay bir oyun oldu bizim ülkemiz böylediir işte dövülmesi adamlara ödül dağıtırız ama ödüllendirimesi gereken alex gibi hakan şükür gibi insanları yerin dibine batırırız şimdi birisi çıkar baros nobre falan hakan şükürden daha iyi derse hiç şaşırmayacağım...

HA bu arada yaşımla ilgilenenler var sanırım 28yaşındayım ve sergenin ilk bjk formasıyla oynadığı maçı bile hatırlıyorum...

Alex çalım atmayı bilmiyor, alex in çalım atmayı bilmediği o kadar net belli oluyorki şansa oldu da adam geçerse dengesini öyle bir kaybediyorki topu ayağına doladığından ya hemen şut çekiyor yada hemen pas atıp ayağından çıkarıyor, çalım atmayı bilen futbolcunun duruşu bile belli eder zaten, alex ayakta bile duramıyor böyle durumlarda

Alex in futbol zekası zaten işi götürüyor bunun kimse aksini iddia etmez, kendini yormaz riske girmez ara pasla doğru yerde şutlarla işi götürür, bu da yetenektir doğru ama seyir zevki vermez

şimdi ortada şöyle bir gerçek varki lincoln alex ten avrupa kariyeri olarak daha üstün bir futbolcudur, alex in milli takım kariyeri olmasa kimse alex lincoln den üstün diyemez, hakan şükür konusuna gelirsek de ben hakan şükür ün futbolunu her zaman övmüşümdür, sadece başka yönlerdeki hareketlerini eleştirmişimdir o kadar

quote:

alex devamlı yana ve geriye mi oynamış senelerce (vaşşş) seyir zevki vermiyor dediğiniz alexi gerçekten hiç izlemediğiniz bell oluyor çünkü alexi devamlı izleyen bir insan bu lafı asla söyleyemez

alexin brezilyadaki maçlarına bakın fbdeki bütün maçlarına bakın o zaman seyir zevki nedir belki bir daha düşünursunuz...

aslında bunlar gayet normal alex ile kıyaslamadığınız adam kalmadı çünkü bir zamanlar 500 harekette topu ayağından çıkaran onda daarada sırada gol atan attıran yattarayı bile alex ile kıyasladğınızı göz önüne alırsak bu gayet normal diye düşünuyorum.....

alex senelerce yana ve geriye oynadı, alex i izleyen herkes bunu çok iyi bilir, özellikle daum dönemlerinde alex yana pas atmaktan ve serbest vuruş kullanmaktan başka bir işe yaramıyordu, zico döneminde forvete yakın olarak bireysel olarak az da olsa farklılıklarını görebildik, alex seyir zevki vermez, bir iki hareketi golü dışında her hareketi düzdür ekstra değildir

yattara ya gelirsek yattara da bireysel yetenek olarak alex ten çok daha seyir zevki veren bir futbolcudur, bence daha da yeteneklidir, ama tabiki başarılı değildir, başarı ve yetenek kavramını iyi ayırmak lazım, beckham dünyadaki en başarılı futbolculardandır, ingiltere milli takımının senelerce en önemli oyuncusu olmuş manchester united ın yıldızlarından olmuştur, ama yetenek namına sıfırdır, sadece hırslıdır sağ ayağı çok iyidir iyi mücadele eder, burada kim ronaldinho yla beckham ı yetenek olarak kıyaslayabilir? ama beckham ronaldinho dan daha başarıldır

farklılıkları doğru olarak görmek lazım, sen anlamıyorsun futboldan çakmıyorsun tarzıyla yaklaşmamak lazım, herkesin düşüncesi kendine

1..ALEX çalım atmayı bilmiyor demek zidane futbolcu demek ile eş değerdir
    2..fazla çalım atmaya gerek duymuyor dersen anlarım adam öyle bir zekası ile oynuyor ki çalım atmasına gerek bile kalmıyor bakınız son 2maça adamın çalım atmasına gerek kalmadan neler yaptığını izleyiniz...
    3..alexin öyle artistlik çalımları pasları varki bunları türkiye de hagi ve okochadan başka hiçbir futbolcu yapamaz hemde keitalara poulsenlere zirkovlara yapılan hareketler...
    4..kimse bana lincolnün avrupa kariyeri falan demesin avrupa asist kralı ve 3 defa haftanın 11ine 2defa da haftanın en güzel golüne girmiş bir alex ile 1kere bile brezilya milli takımına girmemiş bir oyuncuda bahsediyorsunuz...

5..Alex in futbol zekası zaten işi götürüyor bunun kimse aksini iddia etmez, kendini yormaz riske girmez ara pasla doğru yerde şutlarla işi götürür, bu da yetenektir doğru ama seyir zevki vermez

BUNUN ANLAMI c.ronaldo zidane den 5kat daha iyi futbolcudur demek ki
    ama kusura bakmayın ama ben hiçbir zaman zidane ve alexten aldığım zevki yattara ve c.ronaldo dan almıyorum ya bende bir sorun var...

6..ALEX SEYİR ZEVKİ VERMEZ DÜZDÜR DİYORSUN keşke tüm futbolcularımız alex gibi seyir zevki vermese keske ALEXİ 2SENE DEĞİL 10 15 SENE DAHA İZLEYEBİLSEM AH AH keşke zidane da seyir zevki vermesede futbola geri dönse de bir ömür boyu izlesem hiç bıkmam...(ALEX SEYİR ZEVKİ VERMEZ VALLAHİ NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIRDIM )

7..yattara ya gelirsek yattara da bireysel yetenek olarak alex ten çok daha seyir zevki veren bir futbolcudur, diyiorsun (yattara alexten yeteneklimı yok artık pes yani daha diyecek başka bişey bulamıyorum)
    topu çok fazla ayağında tutmakla yetenekli oluyorsa zaten diyecek bişey kalmıyor...

8...futbol anlayışımız farklı demekki ne diyebilirim ki sana karşı bir kusurum varsa affola özür dilerim...

keşke alexin önünde bir hakan şükür bir adriano bir ilie olsaydı adamın önünde hiç bir zaman iyi bir forvet olmadı hep kendi gayretleri ile bişeyler yaptı...SAYGILARIMLA

SAYGILARIMLa diyosunda yazdığın mesajı oku be kardeşim yani zannedersin maradona,platini,zico yu anlatıyorsun yani öyle bir anlatmışsın ki adamı eğer gerçekten %50si doğruysa bu adamla ilgili messi,iniesta,kaka falan hepsi alt etmiş !!

sergen zidane oluyor da neden alex bir iniesta kaka olmasın ki ?
    zidane gibi bir dünya futbol tarihinde efsane ile sergenin adını yanyana koymak doğru oluyorda kaka ile alexin ismini niye yanyana koyurmasın ki ??
    o zaman bende diyorum ki alexin biraz daha fiziği iyi olanı (koşanı demiyorum alex koşuyor çünkü )
    kakanın yerinde şuan real madridde oynuyor olurdu...hatta bunu alex kendisi de söyledi...

evet alex iniesta xavi kaka messi değil ki ben saydığın 3futbolcunun da hayranıyım hatta birde xaviyı koyalım izlerken ayrı bir zevk alıyorum C.RONALDO BİLE BANA XAVİ KADAR ZEVK VERMİYOR ama
    bir yattara sergen alanzinho tabata lincoln vsvsvsvs bunların hiçbiri alex olamaz Benim gözümde

• yaw alex e çalım atamayı da dediğiniz ya ben daha ne diyim. şu adamı senede 3-4 kere izliyip yorum yapmayın lütfen.
    sergenin tekniği alex den daha iyimiş ilginç...

evet alex çalım atamıyo, buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=OocYbCIourU&feature=related

küçük maçların büyük futbolcusu şampiyonlar liginde inter maçında yapıyo bu hareketi.
  • Allah Allah bi gidin işinize bakın kardeşim. Bir de Alex hep yana oynuyor demişsiniz. Geldiği sezondan itibaren 4 yıl asist kralı ve CL asist kralı olan birisi nasıl yana oynayabilir ? Bir de tutturmuşsunuz yetenek yetenek. Sergen yetenekte Alex'i katlar. Görende Alex'i amatör oyuncu zanneder. Futbolcular yetenekleriyle değil, yaptıklarıyla iyi oyuncu olurlar. Sergen çalım atıyordu, ama Alex'in attığı dehşet milimetrik pasları atabilir mi ? 50 metreden arapaslar atabilir mi ? Alex'te ki bitiricilik Sergen'de var mıydı ? En önemlisi bir liderde olması gereken karakter...Bunları bir düşünün, sonra gelin adam gibi yorum yazın. Yok yetenekmiş, çalımmış traş. Her şey yetenekle olsaydı şuan Ronaldinho futbol tarihinde adını Maradona'nın üstüne yazdırmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

yaw alex e çalım atamayı da dediğiniz ya ben daha ne diyim. şu adamı senede 3-4 kere izliyip yorum yapmayın lütfen.
    sergenin tekniği alex den daha iyimiş ilginç...

evet alex çalım atamıyo, buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=OocYbCIourU&feature=related

küçük maçların büyük futbolcusu şampiyonlar liginde inter maçında yapıyo bu hareketi.

Buna çalım mı diyorsunuz kendinize gelin ya. 3. sınıf topçunun atabileceği çalımları bunlar. Yazık siz hiç Hagi'yi izlememişsiniz demek ki.

• yine coşmuş burası konuşulan konuya bak.maldonadolar bitti şimdide alexmi yana oynuyo. ben gülüyorum artık çocuk bahçesi gibi oldu.
  • Sergen yetenekli oyuncuydu fakat Rıdvan Dilmenin bile alex beni bile geride bıraktı demesi üzerine çok fazla konuşulmaması lazım.O olsaydı bu olsaydı sergen şu olurduyu geçelim.Alex in ve sergenin ne olduğuna bakalım.Alex bugün 32 yaşında hala yeteneklerini konuşturuyor.Sergen ise 37 yaşında ve yorumculuk yapıyor.Son oynadığı 2 klübündeki futbolunu futbol oynadı diye görmüyorum ben.Kariyer bazında olsun yetenek bazında olsun sergen alex in yanında söner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: To die

Allah Allah bi gidin işinize bakın kardeşim. Bir de Alex hep yana oynuyor demişsiniz. Geldiği sezondan itibaren 4 yıl asist kralı ve CL asist kralı olan birisi nasıl yana oynayabilir ? Bir de tutturmuşsunuz yetenek yetenek. Sergen yetenekte Alex'i katlar. Görende Alex'i amatör oyuncu zanneder. Futbolcular yetenekleriyle değil, yaptıklarıyla iyi oyuncu olurlar. Sergen çalım atıyordu, ama Alex'in attığı dehşet milimetrik pasları atabilir mi ? 50 metreden arapaslar atabilir mi ? Alex'te ki bitiricilik Sergen'de var mıydı ? En önemlisi bir liderde olması gereken karakter...Bunları bir düşünün, sonra gelin adam gibi yorum yazın. Yok yetenekmiş, çalımmış traş. Her şey yetenekle olsaydı şuan Ronaldinho futbol tarihinde adını Maradona'nın üstüne yazdırmıştı.

Sen Hiç Sergen'i izlememişsin anlaşılan,amacım Alex ile Sergen'i mukayese etmek değil,iki futbolcununda birbirine karşı üstün meziyetleri mutlaka vardır,ama Sergen için yaptığın bu yorum gerçekten komik

• Mircea Lucescu :
    "Türk futbol tarihinin son 25 yıldaki en iyi oyuncusu. Becerisi ile platini, maradona ve zidane seviyesinde diyebilirim. 40 yıldır futbolun içindeyim ve böyle futbol yeteneği bulunan oyuncu görmedim."

Jean Tigana :
    Michael Platini : (Belçika maçı sonrası , sergen yorumu) "Ben böyle bir oyuncu görmedim oyuna girdi 10 dakikada bir asist yaptı , bir gol attı , birde kırmızı kart gördü''

Federico Guinti :
    100. yıldaki denizlispor maçında üç beş kişiyi seri çalımladıktan sonra kaleciyi de geçmiş ancak açısını kaybettiğinden dolayı ortaya çıkardığı topa hiçbir takım arkadaşı dokunamamıştı. maçtan sonra olaya en yakın beşiktaşlı olan giunti'ye pozisyon hakkındaki düşünceleri sorulduğunda ise italyan oyuncu yorumu koparmıştır ;

"Biz de herkes gibi sergen'in yaptığı hareketleri hayranlıkla izledik. o kadar ki topa hareketlenmeyi bile unuttuk !"

Sergen Yalçın :
    Kadıköy'de oynanıp 2-2 biten fenerbahçe maçı sonrası, maç esnasında bir pozisyon hakkında yorumu ;

"Alex'le aynı topu almak için yanyana koşu yaptık , kendimi carl lewis gibi hissettim."

Alex'i zevkle ve büyük bir beğeniyle izliyorum , yaptığı işler sergen'den daha fazlada olabilir.Ama sonuçta türkiye'ye gelmiş geçmiş en teknik futbolcudan bahsediyoruz.

Sergen Yalçın - Footbal Genius... !!

• Hay sizin karşılaştırmanıza :D

sergen hiç alex kadar maç yapmış mı ömründe...

alex sadece alex ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Hay sizin karşılaştırmanıza :D

sergen hiç alex kadar maç yapmış mı ömründe...

alex sadece alex ...

hay sizin karşılaştırmanıza diyorsunda
    sanki güzel bir cevap vermişsin gibi
    konudaki en mantıksız ve futbol cehaleti cevabı sen attın şuanda
    futbol bilgin sıfır
  • Alex'in futbolunu falan pek beğenmem ama bu hakaret Alex'e karşı.Ömrü boyunca hep yeteneklerinden bahsedilmiş ama sahada pek numarasını göremediğimiz oyuna zerre saygısı olmayan oyuncuyla Alex gibi istikrarlı,işi bilen aynı zamanda çok yetenekli oyuncuyu karşılaştırmak büyük ayıp , hi kimseye değil futbola karşı ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet
    Alex'in futbolunu falan pek beğenmem ama bu hakaret Alex'e karşı.Ömrü boyunca hep yeteneklerinden bahsedilmiş ama sahada pek numarasını göremediğimiz oyuna zerre saygısı olmayan oyuncuyla Alex gibi istikrarlı,işi bilen aynı zamanda çok yetenekli oyuncuyu karşılaştırmak büyük ayıp , hi kimseye değil futbola karşı ayıp.

Tebrik ediyorum, aynen katılıyorum size.

Sergen isterse tekniği ile 10 kat üstün olsun, ama Alex kadar istikrarlı oynayabilmiş mi? Allah'ın verdiği yeteneği ne kadar kullanabilmiş, ne kadarını ziyan, heba etmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Mircea Lucescu :
    "Türk futbol tarihinin son 25 yıldaki en iyi oyuncusu. Becerisi ile platini, maradona ve zidane seviyesinde diyebilirim. 40 yıldır futbolun içindeyim ve böyle futbol yeteneği bulunan oyuncu görmedim."

Jean Tigana :
    Michael Platini : (Belçika maçı sonrası , sergen yorumu) "Ben böyle bir oyuncu görmedim oyuna girdi 10 dakikada bir asist yaptı , bir gol attı , birde kırmızı kart gördü''

Federico Guinti :
    100. yıldaki denizlispor maçında üç beş kişiyi seri çalımladıktan sonra kaleciyi de geçmiş ancak açısını kaybettiğinden dolayı ortaya çıkardığı topa hiçbir takım arkadaşı dokunamamıştı. maçtan sonra olaya en yakın beşiktaşlı olan giunti'ye pozisyon hakkındaki düşünceleri sorulduğunda ise italyan oyuncu yorumu koparmıştır ;

"Biz de herkes gibi sergen'in yaptığı hareketleri hayranlıkla izledik. o kadar ki topa hareketlenmeyi bile unuttuk !"

Sergen Yalçın :
    Kadıköy'de oynanıp 2-2 biten fenerbahçe maçı sonrası, maç esnasında bir pozisyon hakkında yorumu ;

"Alex'le aynı topu almak için yanyana koşu yaptık , kendimi carl lewis gibi hissettim."

Alex'i zevkle ve büyük bir beğeniyle izliyorum , yaptığı işler sergen'den daha fazlada olabilir.Ama sonuçta türkiye'ye gelmiş geçmiş en teknik futbolcudan bahsediyoruz.

Sergen Yalçın - Footbal Genius... !!

ALEXANDRA DE SOUZA YA söylenen sözleri yazarsam sayfalar yetmez hemde sıradan isimler de değil
    gerard kaka adriano RC GİBİ BUNLAR SADECE BİR KAÇ İSİm...

TÜRK FUTBOLUNDA 2GERÇEK VARDIR SON 20YILDA

HAGİ VE ALEX GERİSİ TEFARRUATTIR

• sergen yusuf ceyhun tarık 4ü birden benim gözümde bir alex bir hagi etmezler

çünkü ile hagi alex yeteneklerini asla inkar etmedi ve ellerinden gelenin en iyisini verdiler senelerce
    ama bu 4 oyuncu sadece para için futbolu seçmiş gibi tavranıp kendi yeteneklerini inkar ettiler...

BU BAĞLAMDA HİÇBİR ŞEKİLDE SERGEN ALEXİN YARISI BİLE DEĞİLDİR...
  • quote:

ALEXANDRA DE SOUZA YA söylenen sözleri yazarsam sayfalar yetmez hemde sıradan isimler de değil

Yabancılarda olsa gerek, aynen katılıyorum.

Total göz önüne alacak olursak Hakan Şükür'ü de eklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Yabancılarda olsa gerek, aynen katılıyorum.

Total göz önüne alacak olursak Hakan Şükür'ü de eklemek gerek.

HAKAN ŞÜKÜRÜ EKLEME İHTİYACI DUYMADIM ÇÜNKÜ
    O TÜRK FUTBOUNDA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FORVET OYUNCUSUDUR BUNU TEKRARLAMA İHİİYACI DUYMADIM....

• quote:

sergen yusuf ceyhun tarık 4ü birden benim gözümde bir alex bir hagi etmezler

çünkü ile hagi alex yeteneklerini asla inkar etmedi ve ellerinden gelenin en iyisini verdiler senelerce
    ama bu 4 oyuncu sadece para için futbolu seçmiş gibi tavranıp kendi yeteneklerini inkar ettiler...

sende sergene karşı ciddi bir anipati var
    bunu sebebi sergenin fenerbahçeyi sevmediğine dair geçmiş zamanda açıklama yapmasıyla ilgili olabilir
    burda kimse alexe kötü oyuncu demiyor sergenin daha kaliteli ayaklara sahip olduğunu söylüyenler bile alezin istikrarlı takımına ligde faydalı takımını ayakda tutan oyuncu olduğundan bahsediyor
    sen olabildiğince sergeni yerin dibine sokmaya çalışıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

bunu sebebi sergenin fenerbahçeyi sevmediğine dair geçmiş zamanda açıklama yapmasıyla ilgili olabilir
    burda kimse alexe kötü oyuncu demiyor sergenin daha kaliteli ayaklara sahip olduğunu söylüyenler bile alezin istikrarlı takımına ligde faydalı takımını ayakda tutan oyuncu olduğundan bahsediyor

Evet bilhassa ikidebir Tarık, Ceyhun filan ekliyor Sergenin yanına...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

hayır sadece alex ile hiçbir şekilde kıyaslanması kabul edemiyorum...
    çünkü rıdvan gibi bir efsanenin bile ben alexin yarısı değilim dediği bir ortamda siz çıkıp alex ile sergeni kıyaslarsanız bende sonuna kadar karşı çıkarım...
    hagi mi alex mi diye topic de var ama ben o topice saygı duydum ve hagiye karşı hiçbir kelime yazmadım ama alex ile hiçbir yönden kıyaslanmayacak bir oyuncuyu alex ile kıyaslarsanız ben burada sonuna kadar karşı çıkarım....

BİRDE UTANMADAN SERGEN BİRAZ KAFAYI FUTBOLA VERSEYDİ ZİDANE GİBİ OLURDU DİYORSUNUZ YA BUNA ARANIZDA İNANAN VARMI ÇOK MERAK EDİYORUM ZİDANE GBİ EFSANE OLMAK BU KADAR KOLAY MI YANİ ???

• sergen real madrid barcelona ya gitseydi zidane olurdu
    zidane ın yapdığı işleri zaten Türkiyede yapdı
    tek başına daha ne yapıcak
    zidane hep ünlü oyuncularla oynamış adam
    zidane yi koy sivasa ne yapıcak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.