Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süpersin dostum. Konuyu canlandırdın, şereflendirdin. Devamını bekliyoruz.

Yorum yapacak birşey yok lakin; "yahu bu kadar salak adam mı var?" kısmına gelince. herkes en ucuzu için arayacak sabırda olsa veya aramayı bilseydi zaten çoğumuz kar yapamazdık. Kimse öyle düşünmesin. Örneğin marketteki bir non inform Schürrle'nin en ucuz buy now 30k ise bu kartı 35k'ya rahatlıkla satabilirsiniz. Oyuncuların birçok kısmı arama yaptıklarında sabırsız bir şekilde ilk sayfadan gözlerine aceleyle kestirdikleri ilk sayfaya göre makul olanı hemen alır. Son dakikalarda satarsanız yada birkaç kere listelemeniz gerekir ama yinede satarsınız.

Bu arada satışlarınızı akşamları saat 5-12 arasında hatta 6-10 arasında yaparsanız daha çok satma şansınız olur.

DPsweeney'in belirttiği gibi yüzde 5 EA vergisini satacağınız miktardan düşürmeyi asla unutmayın. "satacağınız miktar" x 0.95 = vergisi kesilmiş miktar

• 100k alabirsen şuan birçok oyuncunun önüne geçmiş olursun takas anlamında. Rekabetin daha az olur. Ve oyunun bu evresinde alınan coin, yatırım yapıldığı takdirde ilerleyen zamanlarda Cristiano Ronaldo ve Messi olarak geri döner. Geçen sene oyuna yeni başladım ve başlarda takas falan uğraşmadım ona rağmen ilerleyen zamanların takasıyla Bale, Messi, Ronaldo, İbra hepsini alabildim FIFA 14'te. :)

Kesinlikle 100k coin al derim.

Akşam saatlerinde markette çok fazla kart oluyor. Oyunun en çok oynanan saatleri bu saatler. Bu saatlerde açık artırmada çok rekabet olur, açık artırmayla değil ama buy now ile şansınız rast giderse adam alabilirsiniz. Bu yoğun saatleri adam almakta değilde adam satmakta kullanın daha çok. Adam almak için sabah ve öğlen saatlerini tercih edin. Çünkü oyunun oyuncuları genelde ingiltere ve avrupa da. ingiltere bizden iki saat geride. sabah erken saatlerde ve öğleyin işte ve okulda oluyorlar. Geceden kalma açık artırmaları toplayın bu süreçte. Rekabet çok azdır. Kartını kimse satamaz ve fiyatları düşürür satmak için. Sabah 5 ve öğlen 12 arası adam ve kart alma saatleri.

Benim 8-10 arası alın dediğim kısım hangisi?

• sadece50 kullanıcısına yanıt
    :D:D:D:D
    Klübün olursa PM at geleyim. futbol olmazsa gece klübünede ilgim var. oda olur :D
  • Şu ana kadar GS-FB-BJK forma ve armalarindan hatri sayilir paralar kazandim(hala ekmek yiyorum ordan:) ), sirf forma ve armadan suan ki kadromu kurdum artik siçrama zamani geliyor yavas yavas oyun iyice kalabaliklasmadan farki açmak lazim çünkü.

Senin tavsiyenle de silver a yöneldim baya mantikli geldi, hatta bugün 2-2,5k ya alyp 7.5k ya sattigim elemanlarda var.Sermayeyi arttirinca da INForm olayina girmeyi deneyecegim hayirlisiyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leprek0n -- 27 Eylül 2014; 15:13:36 >
  • serhat_kk kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için saol hocam sol kanat kane i depoladım 9k civarından fiyatı artıcak gibi baya.
  • Leprek0n kullanıcısına yanıt
    Oyunun başında yapılacak en güzel ticaret forma, arma, menajer ticareti. Ben bu sene menajer ticaretine yönelmedim bile, Forma ve Arma'lar kafi geldi. Gold oyuncu ticaretinde çok fazla rekabet olduğu için kar marjini çok düşük. Forma ve Arma ticaretinde rekabet olmadığı gibi fiyatlarda çok değişebiliyor. Dolayısıyla alıcı fiyatlarla kafasını kurcalamak yerine bir an önce alıp kurtulma derdinde. Kar marjini çok yüksek.

İkinci basamak ise silver oyuncu ticareti. Silver oyuncu ticaretinde de rekabet gold oyunculara göre daha az. O yüzden çok güzel fırsatlar yakalayabiliyorsunuz açık artırma ve buy now'larda. Özellikle silver ligleri biliyorsanız, hangi oyuncu ne kadar eder? Hangi oyuncu oynadığı ligin pozisyonunda alternatifsizdir bunları biliyorsanız çok kar edersiniz. Özellikle LB ve RB'lerin genelde rakipleri olmuyor. Örneğin Barclays Prem League'te Van Aanholt 91 pace le açık ara rakipsiz. Back'lerin en önemli özelliği hızları. Hollandalı olmasında artısı çünkü 5 star skiller Depay hollanladı ve bolca Van Aanholt la birlikte kullanılacak. Bu yüzden Van aanholtun fiyatı çok artacak mesela.

Son basamak ise IF evresi. IF'larda çok uçuk karlar yapabiliyorsunuz. Farklı IF tekniklerinide coinlerimiz arttıkça yapacağız. Bu konu üzerinden IF ticareti tecrübelerimizi hepimiz paylaşacağız zamanla. Şuan fakiriz. Gerek yok.:)

Oyunun kalabalıklaşması sorun değil. Her dönemin kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Şu zamanların avantajı marketi bilmeyen yeni fut oynamaya başlamış çaylaklar. Adam beşiktaş'ı bilmiyor belli ki 200c buy now la markete yapıştırıyor. Bilmiyor ki 800c e gidiyor o forma. O formayı ben 200 e alıp 800 e satıyorum 20 dakikada bana yarıyor işte. Örneğin Christmas ve Yeni yıl döneminde iyi aile baba ve anneleri çocuklarına fifa 15 alıyor fifa paketleri açıyorlar beraber, oyun konsolları alınıyor. Hemen yeni yılın ardından TOTY kartları çıkıyor. İnsanlar çıldırmış gibi paket açıyor oyunun en değerli en yüksek ratingli sayılı kartlarını alabilmek için. Oyuncularını satıyorlar pack açabilmek için. Oyuncularını satabilmek için birbirlerinin fiyatlarını kesiyorlar ve fiyatlar düştükçe düşüyor. Buna ek olarak; Çok paket açılmasıda markette çok fazla kart olup fiyatların düşmesi demek oluyor. Örneğin geçen sene yıl baaşında hunter kartlarını 1k ye depolayıp 3 ay sonra 9k den sattım tanesini. yüzde 900 kar.

Oyunu almadan 150k coin yaptım. Oyunu güzel bir kadro kurup öyle alacağım. Aslında 64 level olmamın kazancı olan coin boostları kullansam çok daha fazla coinim olurdu şuan ama ps3 ten ps4 e geçeceğim için bir süre daha oyunu alamayacağım. Trade yapmakta oyun kadar keyıfli zaten.

• wadecan93 W kullanıcısına yanıt
    Artacak dostum. Garanti veriyorum sana. Sadece sabret. Çünkü bazen kar yapacak oyuncular kendini belli ediyor, herkes o oyuncuyu depoluyor. 1 hafta sonra panic sell yani panik yapıp satıyorlar. Sonra elden çıkarınca herkes bir anda patlama yapıyor o oyuncunun fiyatları. Sabır edersen kar edersin. Daha çok sabredersen daha çok kar edersin. Silver BPL oyuncuları öyle.

- Mane geçen sene Avusturya liginde olduğu için insanlar BPL'e transfer olduğunun farkında değil şuan, tanımıyorlar Mane'yi
    - Bu sene herkes hızlı kanat oyuncularını forvet oynatıyor.6 chem olsa bile oyuncular canavar gibi oynuyor. Mane çok hızlı ve şut ratingi bir kanat oyuncusuna göre çok yüksek. Sanırım en yüksek şut ratingi olan BPL kanat oyuncusu. LF Mane ölümcül olabilir
    -Bu sene pace çok önemli, Mane BPL de en hızlı sol kanat ve silver kartın maximum alabileceği 74 ratinge sahip
    - 4 star skiller

Sadece biraz tanınması için ve insanları coinlerini artırıp, goldlardan sıkılıp silver takım kurması için zamana ihtiyacı var. Satacağımız zaman burdan keyfini beraber süreriz dostum. Kaç tane aldın?

• Kardeşim seninde dediğin gibi pc yada konsol fark etmiyor mantık aynı.
    Peki ben sıfırım şuan 10k param var bana ne yada neyi önerirsin bu parayı katlamak için.Şimdi den teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar takas ile ilgili çok fazla PM geliyor. PM yerine konuya direk olarak yazarsanız hepimiz bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmış oluruz. Hem Feedback olur gelecekti ticaret hamlelelerimizle ilgili. Merak etmeyin hepimize yetecek kadar method, kart ve coin var. Futbolda bir halt beceremiyoruz bari oyununda Türkler olarak başarılı olalım dimi :D
  • serhat_kk kullanıcısına yanıt
    5 tane aldım hocam coinslerim anca o kadara izin verdi
  • 0ceanS 0 kullanıcısına yanıt
    Parası az olan biri için en iyi yöntem;
    Girin fransa, italya,bpl, türkiye, hollanda, mls ligleri min price a 300 yazın aratın. Üzerinde bid olan formalar rabet gören formalardır. O formaları find all yapıp yada özelliklerini arama fonksiyonuna girerek aratın.Buy now ı en az yani en ucuzu 600 coin üzeri olan formaları not alın. Bu bir defa yapacağınız bir işlem. Daha sonra 300-400 e kadar açık arttırmayla satın alıp satın formaları en ucuz kaça gidiyorsa 600-800. 150 ye alıp 800 sattığınız çok oluyor. Bunu ne kadar çok farklı formayla yapar, ne kadar çok yaparsanız o kadar coin kazanır daha sonrasında silver oyuncu ticaretine yönelebilirsiniz. Ben 150k yaparken genelde bu forma ve badge taktiğini kullandım.
  • 0ceanS 0 kullanıcısına yanıt
    Bu akşam 20-22 gibi markete girip maestro chem style ları toplayabilirsin. Çok paket açıldığı için çok ucuz olacaklar. Ben dün akşam saatinde 150c e maestroları topladım baya bir, 400 coin e rahat gidiyor ama fiyatı daha artacağı için bekletiyorum, store in club yaptım. 150 e alıp 400 e satabileceğin bir yöntem.
    arama fonksiyonunda max price 150 yapıp üzerinde teklif olmayanlara teklif yağdır. 59. dakikaya kadar gidebilirsin. sonra 1 saat oyalanıp döndüğünde yüzde 30 unu falan kazanmış olursun. herkesin dikkati packlerde ve oyunculardayken kapmak lazım ucuza.:)

PC'de fiyatı farklıysa o saatte 150 ye giden başka bir chem style tespit edebilirsin. Nasıl tespit edeceğine gelirsek örneğin bir x chem style ı seç max price 15 yap. Son sayfa açık kalsın bütün chem style ların süresi dolana kadar. bak bakalım süreleri dolduğunda en ucuzu kaça gitmiş. 200'e de alabilirsin. 150 sadece örneki 200 e aldığınıda 500 e satarsın sonuçta. cuma cumartesi ve çarşamda saatlerinde bu teknik çok iş yapıyor, birde happy hour saatleri.

Buna ek olarak 30 tane chem style ı aynı anda listelediğinde Fabregasına maestro basmak için sabırsızlanan sabırsız çocuğun ekranında senin 400 buy now lı meastro kartların doluşacağı için toplu olarak satış yapmanın avantajınıda yaşayacaksın. Trade pile ın daha fazlaysa daha buyuk avantajın var tabi. benim 80 lik trade pile avantajını geçen sene squad fitness kartlarıyla çok kullanmışlığım vardı. Markette en ucuz gold squad fitness 1000c olmasına rağmen 1700c e satabiliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 27 Eylül 2014; 16:13:57 >

• Çok teşekkürler kardeşim dediklerinin hepsini denicem.
    Peki mastro ve hunter'den başka hangi chem çok gider karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ceanS -- 27 Eylül 2014; 16:20:02 >
  • wadecan93 W kullanıcısına yanıt
    5 tane Mane. Mane'leri satana kadar kadıköyde saat sattırabilirsin onlara. tipi müsait.:D

şaka bir yana çok iyi yatırım yapmışsın. yattığın yerden değerlenecek coinlerin. ben farklı adamlar aldım ki silver marketin analinizini yapabileyim gelecekte ve hangi tarz oyuncuların ne kadar karlı olduğunun feedbackini alayım. Birde belki takım kurar oynarım bu süreçte. Yoksa Mane'ye yatırılabilir bütün para. Doğru iş yapmışsın.
  • Harika konu elinize saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan seri bir şekilde hangi oyuncuyu al sat yapmalıyım. 1-2 gündür demba ba 'yı 1000-1100 civarı alıp 1300-1500 civarı satıyordum ama duruldu biraz o. bu tarz yapabilcegim oyuncu önerebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Süpersin dostum. Konuyu canlandırdın, şereflendirdin. Devamını bekliyoruz.

Yorum yapacak birşey yok lakin; "yahu bu kadar salak adam mı var?" kısmına gelince. herkes en ucuzu için arayacak sabırda olsa veya aramayı bilseydi zaten çoğumuz kar yapamazdık. Kimse öyle düşünmesin. Örneğin marketteki bir non inform Schürrle'nin en ucuz buy now 30k ise bu kartı 35k'ya rahatlıkla satabilirsiniz. Oyuncuların birçok kısmı arama yaptıklarında sabırsız bir şekilde ilk sayfadan gözlerine aceleyle kestirdikleri ilk sayfaya göre makul olanı hemen alır. Son dakikalarda satarsanız yada birkaç kere listelemeniz gerekir ama yinede satarsınız.

Bu arada satışlarınızı akşamları saat 5-12 arasında hatta 6-10 arasında yaparsanız daha çok satma şansınız olur.

DPsweeney'in belirttiği gibi yüzde 5 EA vergisini satacağınız miktardan düşürmeyi asla unutmayın. "satacağınız miktar" x 0.95 = vergisi kesilmiş miktar

. Sabah 4-7 arası logo ve formaları alıp akşam 5-12 arası satarsanız çok kolay para yaparsınız. 150-200-250 coin'e alıp 800 e satabileceğiniz birçok forma var. Örneğin Fenerbahçe maçı varken Fenerbahçe logosunu alacak olan bütün oyuncular maçı seyrediyor. Bundan bahsetmiştim :)

• Hocam Şu Ana Kadar 1 Van Aanholt ,2 Zouma, 4 Mane ,1 Morrison, 8 Vergini Almış Bulunmaktayım.Sanırım Senin Görüşünle İyi İşler Başarmış Sayılıyorum Hepsine Toplam 90 K Verdim Yorumunu Alabilirsem Sevinirim...
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    1k civarı giden pace'i daha fazla olan bir oyuncu dene dostum. Pace'i fazla olan oyuncular her zaman daha hızlı satıyor.
  • Benim yatırım yaptığım adamlardan almışsın, çok iyi yapmışsın. Satarken birlikte coinleri sayıyor olacağız. Artık sabır kısmı kalıyor geriye. Sonra daha büyük yatırımlara doğru yol alacağız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.