Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 02.10.2014 NOT: Bu konuda yatırım yapması önerilen oyuncuların barındığı mesajların tarihini göz önüne alarak yatırım yapınız. Aksi takdirde önceden atılmış mesajı güncel zannederek yatırım zamanı çoktan geçmiş oyuncuyu alarak zarar edebilrisiniz!

Programımızın ismi serhat_kk ile Coin Kazanmak. Şaka bir yana bu konuyu Playstation konsolunda oyunu oynayan ve takas yöntemi ile para yapmak isteyen arkadaşlar için açtım. Oyun ilerledikçe püf noktaları burada paylaşacağım. Geçen sene Trade dönem dönem yaparak oyun sonu 17 milyon coin profit yaptım. Dolayısıyla market bilgim fena değil.

30.09.2014 Tarihi itibariyle bu konuda yer alan PlayStation platformu oyuncularıyla PlayStation toplu ticaretlerini kolaylaştırmak adına bir Playstation grubu kurulmuştur.

*Bu konuda ufak tefek alım satım yaparak nasıl para kazanabileceğimiz yönünde paylaşımlar yapılacaktır.
    *Her hafta grup adminlerinin belirleyeceği oyuncuyu, grup üyeleri belli bir fiyata parasının yettiği kadar satın alacaktır.
    *Belirlenen oyuncu üyelere özel mesaj yoluyla bildirilecek, bu oyuncuya bir kod adı belirlenicektir.
    *Oyuncuya belirlenen maximum fiyattan fazla teklif vermeyiniz.
    *En önemlisi sabırlı olup, sürekli adminlere ; "oyuncu elimizde mi patladı?", "kâr edemeyecek miyiz?", "bana para lazım satıyorum." gibi söylemlerde bulunmayınız.
    *Oyuncunun ismini veya ismini belli edicek herhangi bir bilgiyi forumda veya facebook grubumuzda paylaşan, belirlenen fiyatın altında satışa koyan üyeler gruptan atılacak, birdahaki oyuncu alım-satım organizasyonuna katılamayacaktır.

NOT : Grubumuz PLAYSTATION platformundaki alım-satımları kapsamaktadır. PC ve XBOX'taki kardeşlerimize ve abilerimize de tabiki yardımcı oluruz fakat PS'deki alım-satım organizasyonlarına katılamayacakları için, grubumuza üye olmalarına gerek yoktur. Soru ve sıkıntılarını konuya yazarak veya özel mesaj yoluyla bize iletebilirler.

Facebook Grubumuz :https://www.facebook.com/groups/830180237006182/

*Kurallar Brky39 tarafından hazırlanmıştır.

PlayStation Grubu Bilgileri

Grup Adminleri ;
    Brky39 ve serhat_kk

Grup Üyeleri ;

Forum İsmi / Gerçek İsim / Yaş / Psn / Kulüp

1- serhat_kk / Serhat / 25 / erdem344 / FinalGolazzo ve RealMardin
    2- Brky39 / Berkay / 22 / d1eg0ribas / Cango Dayi
    3- BeV16 / Berkan / 25 / BerkanV16 / VUR SK
    4- C4N-LeqnD / Can / 16 / senceruluba / Fenerbahce SK
    5- Olivier Giroud / Baran / 18 / ReviGeN / Fenerbahce SK
    6- decodinho88 / Berkay / 26 / Berkska68 / Beats11
    7- Jageer / Berk / 24 / Bkrhn / Besiktas JK ve Foggia Fc
    8- Kuzey Kafkasya / Uğur / 23 / ugurbeyefendi / Emenike Please
    9- Einstein was here / Tolga / 16 / Einstein_DH / Tunaspor
    10- RoboticFIFA / Abdullah / 19 / YellowRed-1705 / Galatasaray
    11- atacani / Atacan / 18 / atacani / Tansel FC
    12- Bamya Avcisi / Can / 16 / Atyarraga / Yarrag Yering
    13- WALDER FREY / Yağız / 16 / yagizguzelkas / SOMA FC
    14- Omer_Faruk. / Ömer / 17 / omers25 / Fc omer
    15- GodLeSsCapTive / Alaaddin / 23 / GodLeSsCapTive / Just Watch FC
    16- WildDestiny / Mustafa / 28 / m_keskin_ / gemlik fc
    17- killlyou / İnan / 21 / iulukaya / Killer FC
    18- kebabistan / Ömer Oğuz / 22 / uluscuturkey / Istanbul United
    19- egemen1903 / Egemen / 25 / ciddiadam / Besni FC
    20- esnll / Mustafa / 34 / esenli32 / isparta
    21- Vantage Point / Erdi / 24 / erdiergun / Fenerbahce SK
    22- buldoq / Burak / 30 / buldoq / FENERBAHCE SK
    23- jaanki / Mehmet / 27 / jaanki07 / MOONSTAR TURKS
    24- FTaze / Ferhat / 21 / FTazex / windmill
    25- cheRnogod / Berkay / 24 / Berkayy6 / FB Ultras
    26- The_666 / Yiğit / 24 / hulooooog4390986 / corlutown01
    27- bulamadımbirşey / Yunus / 20 / smyrna-US / Goztepe
    28- Carnage694 / Ahmet / 17 / StronaK16 / Scourge of God
    29- Optigame / Oğulcan / 16 / Ogulcan34 / Optigame
    30- blank42 / Ahmet / 22 / proplazma / Meneksespor
    31- yunalir / Yüce / 22 / yunalir92 / BURSA COCUKLARI ve TEXAS SK
    32- _EsmeR / Ömer / 24 / CanaWAR_ / Manchester United
    33- ghimco / Cem / 29 / uA1905Cim / Unlucky
    34- JasonNewsted / Kerem / 20 / keremsaylam / Predator FC
    35- basehunter / Ege / 19 / guvenalege21 / Guvenal Sk
    36- zeynelkoc / Zeynel / 29 / abidin99 / Golsalladur
    37- CcCriSsS / Şakir / / finchello / The Gunners
    38- goldenbrothers / Oğuzhan / 17 / phudeck / phudeck
    39- rockmybubble35 / Yiğit / 17 / rockmybubble35 / Fc yiğit
    40- jambon / Efe / 20 / efeata / El turco
    41- gökhann 1907 / Gökhan / 32 / gök-haann / fenerbahce
    42- db92 / Doruk / 22 / drkb34 / Fuerte34
    43- maymunaga / Aras / 31 / marcorasus / milaniras
    44- Avalanchex10 / Oğuz / 16 / Skywalker9865 / FC Coruscant
    45- Kivanc1Mac / Kıvanç / 23 / Kivanc23 / Black Nation
    46- SeZo / Sezgin / 25 / SezginnTR / IstanbuL
    47- kunaguero67 / Tolgahan / 21 / skaguer0 / Fenerbahce67
    48- perseerror / Deniz / 29 / d_cakici / Beşiktaş JK
    49- system44 / Edip / 31 / sistem44 / 1453 istanbul
    50- zencikapici / Berhan / 34 / zencikapici / Fc Zedu
    51- Oust-yLmz / Yılmaz / 23 / MPower-Jr / VeniVidiVici
    52- canboca / Can / 27 / usaboca85 / CANSAGLAR FC
    53- evarinli / Emre / 20 / evarinli / Varinli Tr
    54- LastMohikann / Ömer / 19 / LastMohikan69 / Yolo United
    55- kvncrylmz / Kıvanç / 28 / dewilmaycry07 / Besiktas JK
    56- brcn74 / Burçin / 26 / ufukPSW04 / Drogbazooka
    57- ank_yer_6 / Alp Eren / 18 / Perenal14 / Alpist fc

Gruba üye olmak isteyenler ;

İsim :
    Kulüp ismi :

şeklinde formu doldurup Brky39'a özel mesaj yoluyla bildirsinler. Grup listesi her gece yarısı güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 7 Ekim 2014; 18:19:09 >

• +rep başkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yararlı bilgiler teşekkürler,
    emenikeyide alabilirsiniz onunda fiyatı artabilir,taş gibi
  • sadece50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgin için dostum.

Vergini'yi dün 1.9k a alabiliyorken bugün en ucuz buy now'ı 5k olmuş. Hesabımdaki tüm coinleri harcaayıp iki tane daha open bid'ten 4.7k ya aldım. Elinizi çabuk tutun derim. Bu adam çok fiyatlanacak belli ki. Dünden bugüne bu kadar arttıysa önümüzdeki günlerde halini siz düşünün.

Ayrıca yatırımı zevkli hale getirip takım kurmak isterseniz, yatırım yapabileceğiniz diğer silver BPL oyuncuları;
    Sağ kanat 92 Pace Dyer, fiyatı dünden bugüne çok arttı, artmaya devam eder.
    Forvet Valencia, özellikle gerçektede birkaç gol atarsa fiyatı uçar gider, hele birde informu çıkarsa el yakar.
    Defans Zouma, Chelsea'de oynaması fiyat etiketine fiyat katacak. Silver BPL defansı kıtlığında çok fiyatı artar. Her ne kadar unrare olsada.
    Orta Saha, Emre Can, hızlı ve oyunun iki yönünü oynayabilen bir CM, Liverpool'da oynaması ve Alman olmamsı fiyatının daha çok artacağı anlamına geliyor. Şuan en ucuzu 21k.
    Orta Saha Morrison; Daha iki gün önce 2k altındaydı fiyatı bugün cheaspest bin 3.4k. Ve yükselmeye devam edecektir.

Walcott bu ayın 21'inde 6.7k iken bugün 10.5k, geçen sene oyunda berbat olması ve bu sene aksine oyunda çok iyi olması hatta 6 chem ile forvette harikalar yaratması fifa oyuncuları tarafından göldükçe fiyatının yükselmesi çok muhtemel.

Yineliyorum ayın 20'sinde fabregas 18k iken bugün 27 itibariyle 28k, trend'i yükselişte ve marketteki coin sayısı arttıkça, yeni takımlar kuruldukça daha fiyatı artar.

Bugün saat 8 ve 10 arası marketteki consumable ve chem style ları ucuza alabilirsiniz. Örneğin dün 150c e toplu bid yöntemiyle maestro'ları doldurdum. 400c e rahat satıyor lakin birkaç gün bekleyip daha fazla coin'e satacağım.

Kontratlarınızı bu saatler arası ucuza bulabilirsiniz çünkü bu saat ve gün markette paketlerin açıldığı en yoğun zaman dilimi ve bonus olarak hafta sonu avrupa ve ingilterede oyunu yeni alıp, pack satın alacak, pack satın almasa dahi free pack ve ultimate edition'un packlerini açacak birçok oyuncu var.

• tunahan95 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumun için tunahan.
    Emenike yi takip ettiğim kadarıyla web app ilk çıktığında 6k lerdeydi fiyatı 3 gün önce 16'lara yükseldi şuan 10k de seyrediyor. Emenike 80 overall olduğu için card weight 'i yüksek yani paketlerden çok çıkıyor. Oyun yeni raflara sunulduğu için bu aralar çok paket açılacak ve paket açıldıkça Arz arttığı talep aynı kaldığı için fiyatı yükselmez, hatta düşer biraz daha. Zaten belirttiğim fiyat trendi de beni doğruluyor. Ancak gerçekte iyi oynaması, IF olması gibi durumlarda fiyatında yükselme olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 27 Eylül 2014; 9:18:46 >
  • Dün yanı Cuma akşamı saat 22.00 sularında FIFA serverları çöktü ve markete çok az sayıda kişi girebildi, açık artırmadan çok makul fiyatlara oyuncular alanlar oldu.
    200k 'ya Gareth Bale
    35k'ya IF Modric
    Position değiştirme kartları 150c e gitti. EA Sports forumlarında kanıtları resimleriyle mevcut;http://forum.ea.com/uk/posts/list/2944956.page

Bugün aynı saatlerde yoğunluktan dolayı severler yine gidebilir. Uğraşmak isteyen olursa (uğraşmak diyorum çünkü web app sürekli restart istiyor, istemediği anlarda servet yapabilirsiniz) web app'ten 22.00'ye doğru girip süresi azalan oyuncu veya position change kartlarına açık artırmadan teklif yapabilir.

Ben şahsen hep outbid oldum. Şansım tutmadı.

Bu yöntem aklınızda olsun, Maintenance yani Tadilat vakitleri EA SPORT FIFA twitter hesabı üzerinden birkaç saat önce açıklandığı zamanlarda da, tadilat vaktinden 10-15 dk önce girip tadilat süresinde açık artırması sonuçlanacak kartlara önceden teklif vererek servet yapmanız mümkün.

• Teşekkürler gerçekten harika bilgiler. Yalnız ben pc oyuncusuyum pcde'de tavsiye edebilirmisiniz bu bilgileri ve yeni bir kaç bilgi daha eklermisiniz rica etsem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0ceanS 0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumun için Oceans. Oyuncu fiyatlarındaki yükseliş ve düşüşler bütün konsolları etkiliyor genelde. Dolayısıyla rakamlar farklıda olsada rakamlardaki oynamalar benzer olur. Örneğin Agbonlahor PC'de şuan 16k civarı. XBOX ve PS'da 39k civarı. PC versiyonu ne zaman çıktı bilmiyorum ama oyun raflarda yerini aldıktan sonra ilk hafta oyuncuyu satın alıp 2-3 hafta beklettiğiniz takdirde bu silverları 3-4-5 katına satmanız çok muhtemel.

Mantık şu; web app çıktığında markette çok fazla coin olmadığı için 84 overall üzeri iyi oyuncular ucuz, 84 overall altı paketlerden daha çok çıkan oyuncular pahalı oluyor. Oyunu yeni alanların ilk haftalar gold takım kurmaktan silverları gözü görmüyor. Bulduğu silverları bir an önce satıp gold oyuncu almak istiyorlar. Insanlar oyunu aldıkça ve paket açtıkça 84 overall üzeri olan ve hızlı olan ve iyi liglerde olan ve pozisyon alternatifi olmayan oyuncular gittikçe değerlenirken, 84 overall altı paketlerden çok çıkan, büyük liglerde oynamayan, pozisyonunda alternatifi çok olan oyuncular giderek ucuzlaşıyor. Silverlar ise oyun çııktıktan 2-3-4 hafta sonra, gold takımlardan sıkılıp silver takım kurmak isteyen oyuncularla birlikte çok değerleniyor. Silver paket çok açılmadığı için silver marketi çok hassas ve fiyat artışları çok dramatik oluyor. Ayrıca silver ticareti yapan oyuncu sayısıda az olduğu için kar marjininiz her zaman goldlara kıyasla daha yüksek. (informlar hariç, inform ticaretine daha sonra gireceğim)

Ayrıca 1. ve 2. haftanın inform kartları , kartların yayınlanma sürecinde oyunu oynayan oyuncuların az olması sebebiyle nadir oluyor, haftalar ilerledikçe en değerli kartlar haline geliyorlar. Gold, silver, bronze hepsi. İlk iki haftanın informlarının en kötü overallısı en kötü pacelisi bile çok değerlenecek. Çünkü az kişide var, çünkü oyundaki parlak kartlar çok cezbedici ve oyunun şu erken aşamalarında çok sayılı parlak kart var. Elinizde var ise mutlaka tutun. haftalar geçtikçe değerlenecek, IFmenez, IF kagawa gibi oyuncular. Örneğin geçen sene ilk haftalarda inform olan aubemeyang haftalar sonra çıkan 2. informu ile hemen hemen aynı paraya satıldı hep. Çünkü markette çok az var, iki kartın rakamını çoğu kişi farkedemiyor ve satın alıyordu. Kendim çokça sattığım için biliyorum.

Bu mantıkla marketi incelersen PC konsolu üzerinde aynı şekilde kar sağlayabilirsin Oceans.

Zaman ilerledikçe yeni methodlardan bahsedeceğim, FUT un çok can alıcı vakitleri var coinlerinizi 3'e 5'e katlayabileceğiniz. Bu vakitler geldikçe methodları bir bir aktaracağım sizlere. Yeter ki ilgi ve yorumlarınızı esirgemeyin.

Zz

• Muhtemel IF Methodu

Bildiğiniz üzere in-form olacak oyuncular hafta sonu liglerde çok dramatik bir performans, özellikle gol-asist performansına göre belirleniyor. Çarşamba akşamı saat 8'de paketlerde çıkmaya başlıyor. Bir saat veya iki saat öncesinde de açıklanıyor EA SPORTS twitter hesabından.

Bir oyuncunun inform'u çıktığında oyunda bu oyuncunun reklamı olması bu oyuncunun oyuncular tarafından talebini artırıyor. Ayrıca bu oyuncunun inform olmayan yani non-inform (NIF) versiyonu 1 hafta boyunca paketlerde olmayacağı için çarşambadan ertesi çarşambaya dek marketlerdeki oyuncu kartı giderek azalıyor, talep arttığı arz azaldığı için oyuncunun fiyatı giderek artıyor. Cumartesi ve Pazar akşamının oyuncu yoğunluğunda peak yapıyor. Çünkü herkes inform alacak coin'e sahip değil, coin'i az olanlar inform olmayan NIF versiyonuna yöneliyorlar.

Örneğin Ben bu hafta Bundesliga Wolsfburg da oynayan 2 gol 1 asist yapan sol back oyuncusu Ricardo Rodriguez'in performansını gördükten sonra 6.7k ya informlar açıklanmadan önce, pazartesi günü satın alıp 20k ya sattım. Bugün fiyatı 20k civarı. Daha artar mı bilmiyorum. Coin'im az olduğu için 1'den fazlasını alamadım, hesabımda daha fazla coin'im olsaydı elde edeceğim serveti görün ki bu yakın zamanda olacak.:)

Bu method'ta fiyatı en çok artan oyuncular, kadrolarda sık kullanılan oyuncular, bilindik liglerde oynayan oyuncular ve pozisyonlarında çok alternatifi olmayan, kart istatistikleri iyi olan oyuncular.

Örneğin Rodriguez bilindik bir ligte oynuyor ve pozisyonundaki 2 rare oyuncudan biri ve en yüksek ikinci overall'a sahip oyuncu ve bundesliga'nın tek sol back informu. Bu yüzden fiyatının çok artacağı önceden belliydi

Bu yöntem coin yapma yöntemlerinden en sağlamlarından biri, bu işi bir grup insanla yaptığınız takdirde markette oyuncunun yükselen fiyatını dahada yükseltmeniz ve çok daha fazla kar etmeniz mümkün. Lakin bu grubun birbirlerinin fiyatlarının önünü kesmemeleri çok önemli.

• hocam ciddi bir kafa yorma söz konusu tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
  • Harika bilgiler tesekkurler

• Çok Verimli Bilgiler Bunlar İlginiz İçin Kendi Adıma Çok Teşekkür Ederim.Anchor Basılı Vergini 4.7 k ya aldım ve Cam Morrison'u 3.2 K ya aldım.Keşke Daha Çok Param Olsada Bunlardan Bolca Alabilsem...
  • Bu Arada Fabregas'ın 68 Pace Olmasına Lakin Fiyatının Bu Kadar Yükselecek Olması Biraz Kafa Karıştırıcı :)
  • lexx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler lexx. Hep beraber başarılı olalım inşallah :)
  • team1907 T kullanıcısına yanıt
    Sizlerden bu tip mesajlar geldikçe içeriği artıracağım. teşekkürler team1907.
  • Giroud, FIFA15 te orta sahanın göbeğinde şekilleniyor oyun, LM ve RM lere çok iş düşmüyor, ayrıca dribbling ve passing özellikleri çok can alıcı bu sene. CM ve CDM gibi alanlarda zaten depar basarsanız topu kaptırırsınız. Bu yüzden pace kullanılan bir mevki değil. Bu sene FIFA da başarılı olmak istiyorsanız hızlı forvetler orta sahada tiki-taka futbolu oyunun en çok sonuca yansıyan kısımları.
    Ayrıca oyuncuların fiyatları oyunla sınırlı değil. Fabregas yeni transfer olduğu için Chelsea taraftarları ve sempatizanları yeni oyunda yeni yıldızlarını görmek çok isteyeceklerdir.
    Bir başka faktör ise en yüksek overallı oyunun iki yönünüde oynayabilen bir orta saha olması.
    SOn bir faktör ise oyun ingilterede dün çıktı. Fabregası satın alacak alacak yoğunluk oyunu daha yeni yeni alıyor. Fifa'nın en çok oyuncu kitlesi ingilteredeki oyuncular.

Fiyatının yükselişte olması zaten dediklerimi doğruluyor. Görelim bakalım ileriki günlerde neler olacak. Hele ki Chelsea - Aston Villa maçı var bugün. Fabregas yine iyi oynarsa kesinlikle maçtan sonra marketteki fiyatına yansır. :)

• üstad sende felaket ticaret kafası var futbol kulübüm olsa direk seni mali işlerin başına getirirdim:)

• Chemistry style oyunun erken evrelerinde fiyata çok yansıyor. Bonus olmuş.

Ben şöyle bir yatırım yaptım;

ST Valencia 12.5k
    CAM Morrison 2.7k
    RM Dyer 21.5k
    CB Okore 12k
    CB Okore 12k
    CB Vergini 1.9k
    CB Vergini 2k
    CB Vergini 4.7k
    CB Vergini 4,7k
    CB Vergini 4,5k
    Diğer Verginileri bugün aldım, ucuza aldığım ikisini dün almıştım
    CB Zouma 2.4k
    LM Mane 14k
    LW Montero 7.8k
    LB Van Aanholt 17k

Yaklaşık 120k civarı yatırım yapmışım. Bir kısmını dün bir kısmını bugün aldım. Şuan satsam dahi çoğundan kar yapıyorum. haftaya 200 küsür bin coin eder. 3-4 haftaya 400-500 bin coin eder ki bu yarım milyon demek. Yarım milyonla takas yapmak çok daha kolay. IF oyuncu ticareti yaparken anlatacağım o methodlarıda.

Ayrıca depoladığım yığınla 150 coin'e aldığım Maestro chem style var. Takas yaparken en önemli şey sabır ve panikle kar yapamayacağını düşünüp elinizdeki kartlardan kurtulmaya çalışmak.

Daha oyunu almadan 150k civarı para yaptım, ne paket açtım nede ücretsiz paketlerden işe yarar adam çıktı. Bu arada unutmadan, çok coininiz ve pahalı takımlarınız olsun istiyorsanız asla paket açmayın. Buraya gelene kadar forma ve takım logosu sattım genelde. Sabah 4-7 arası logo ve formaları alıp akşam 5-12 arası satarsanız çok kolay para yaparsınız. 150-200-250 coin'e alıp 800 e satabileceğiniz birçok forma var. Örneğin Fenerbahçe maçı varken Fenerbahçe logosunu alacak olan bütün oyuncular maçı seyrediyor. Bu süreçte fenerbahçe logo ve formalarını alıp stoklayın, maçtan sonra satın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 27 Eylül 2014; 13:39:55 >

• serhat_kk arkadaşımıza böyle bir konu açtığı için teşekkür etmek isterim.

Konuya destek olmak için çok önemli bir transfer tüyosu da ben vermek isterim.

Paketlerden çıkan oyuncular genellikle Basic chemli olarak gelirler. Ticaretide genelde basic alınıp üzerine kar koyup satmak veya bekletip satmaktır. Bu size kar getirir ama zengin etmez. Örneğin çok fazla uğraşmadan 55 M transfer profiline ben şöyle ulaştım:

Paketlerden çıkan IF oyuncu kartlarına doğru Chemistry kartı basıp rakamını 2 katını çıkarıp satmak...

Hemen bir oyuncu örneği vereyim.

Fifa 14 en IF kartı çıkan Schürrle.

LM Basic olarak çıkan bu kartı (Transfer Marketde arama yaparken oyuncu adını yazıp, poziyonunu yazıp Basic olarak aratıyoruz. Böylece daha önce çıkan inform kartlarının sonuçlardan çıkmasını engeller ve daha çok yeni kartı listelemiş olursunuz. Daha önce çıkan inform kartlar genelde Basic chemle kalmaz. Basic ile aratmak yeni kartlara ulaşmanızı sağlar.) en uygun rakama alıp (bazen açık artırma bazende buynow ile) kanat oyuncu ve LM oynayan bu oyuncuya Catalyst basıp aldığınızın en az iki katına satabilirsiniz. Örnek 82 LM Schürrle yi 120 - 182 K alıp Catalyst basarak 225 - 250 K arasına yaklaşık 100 adet sattım :)

Ayrıca LM olan 82 Schürrle'yi pozisyon değiştirme kartı ile LW yapıp Hunter (LF Hunter'ın da alıcısı oldukça mevcut) aynı şekilde 100 adet alıp sattım.

Kısaca Chem'i Basic olan oyunucuya doğru Chem kartı basıp satmak transfer kazancınızı inanılmaz yükseltir. Hatta şöyle dersiniz yahu bu kadar salak adam mı var? Neden Basic'i ucuza almıyorlarda Hunter'lı kartı bu fayata alıyorlar. Cevabı basit; doğru aramayı bilmeyen pek çok insan var. Ve bir kısmı da chem kartlarını almayı bilemiyor... Ayrıca fitnessi bozuk ve kontratı olmayan IF kartlarda mutlaka fitnessi düzeltip kontrat eklemeyi ihmal etmeyin. Listemede fitnessi bozuk bir oyuncu için 100K isterken fitnessi düzgün ve kontratı yüksek aynı oyuncuma 125K fiyat istiyorum. 100K olanı alıp fitness ve kontart basma maliyeti ile en fazla 104K olabilir. Ama 100K olanı değilde 125K olanı aynı listelemede satın alınıyor. Demek ki oyuncuyu hemen alıp oyun oynamak isteyen, uğraşmak istemeyenler pahalı olanı tercih edebiliyorlar. Unnutmayın bu oyunu oynayan çok çok fazla insan var. Bu yüzden Chemistry kartı hazı, fitnessi düzgün ve kontratı olan oyuncuları satışa koymak sizlere iyi para kazandırır.

Son olarak bazen hemen ucuza alıp hemen belirli bir rakam koyup satmak çok önemlidir. Yoksa nakitsiz kalıp satılacakları beklemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız oyuncunun üzerine %10 kar + EA vergisini hesap edip fiyata ekleyip satışa koyun. Böylece hemen kar elde edip yeniden aynı oyuncuyu alıp satabilirsiniz. Bu da sürümden kazanmakdır. Örnek 100K ya aldığınız oyuncuyu ( 100 maliyet + 20 yüzde on kar) * 1,05 ea komisyonu = 126K - 127K buynow ya satışa koyarak hızlı satıp hızlı yeniden alıp satabilirsiniz...

Edit: Schürrle rakam düzelttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DPSweeney -- 27 Eylül 2014; 14:04:48 >

• merhaba serhat hocam bilgiler için teşekkür ederim şuan az param var ama 100 k cion alabilirsem parayı kat kat arttırırım diye düşünüyorum.Şeyi soracaktım bu saat 8 ile 10 arası alışverişlerinizi yapın demişsiniz sabahmı akşammı acaba ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.