Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dyer adlı oyuncu aldı başını gitti 21.5 a almnıştınız şuan 28 k felan en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westside26

Pc platform daha ucuz olur saniyodum daha pahali cikti.konsollarda transfer listte kac oyuncu var bilen yazabilir mi pc de 170k falan acaba o yuzden mi pahali

Valla ben 7.300k dan aldım 2 tane arkadaş 3k ya aldım diyince şaşırdım bi an
    An itibari ile 20k dan felan satılıyor pc de transfer list de 7 8 tane var oyuncudan onlarda pahalı
  • Hocam 3k ile 3 büyüklerin forma ve arma işine girdim dün. Şuan 10k'ya yakın para oldu. Özellikle geceleri çok ucuza alınabiliyorlar. Çoğunu 150'ye aldım +10k coins yaptıktan sonra yavaş yavaş silver ticaretine gireyim diyorum. Sizce biraz daha sermaye toplamalı mıyım yoksa bu kadar coins silver başlangıcı için yeterli olur mu?
  • "Hocam merhabalar cok degerli bilgiler veriyorsunuz takipteyim.Ben tablette oynuyorum fifa15i 8k coin var sizcs nasil bir yatirim yapayim"

barcali33, inan tablet marketi hakkında zerre bilgim yok. Tablette market nasıl bizim konsollardaki gibi mi var mı bilgin ? Verdiğim bilgileri uyarlamaya çalış bakalım tablette. Sonuçlardan bizleri bilgilendirirsen sevninirim.

"Herkese Günaydın az önce 7500 c ve 7800 c ye VERGİNİ aldım hemen satışa koymam sizce mantıklımıdır?
    Ayrıca dün akşam 4 tane 350 c ye fittness paketi buldum 59. dakikada ilaç gibi geldi :D
    Fitness ve Contrar olayına yönelsekmi aceba ve hangi gün ve saatler contrat ve fitneess için mantıklıdır hocam ?"

serhan83fb, pc'den oynuyorsun galiba? Hemen satışa koymak istiyorsan, 2k kar yapacak şekilde listelendir istersen. Lakin bu isimler uzun vadede para yaptıracak isimler daha çok. ama yinede uzun vadeyi beklersen satarsa satsın 2k kar a diyorsan listele tabi sen bilirsin.
    59. dakika consumable'ların buy now larını bulabileceğiniz en ucuz dakika. 59. dakikada yaşayarak büyük karlar yapabilirsiniz. Fitness ve contract olayına yönelebilirsin dostum, çok kar var. En güzel zamanlar Cuma, Cumartesi, Pazar, Çarlamba günleri akşam 8-12 arası satın almak. Ve happy hour zamanları. happy hour'lar EA Sports FIFA twitter hesabından birkaç saat öncesinde açıklanıyor.

"2 tane Vergini kaptım 3.9k'dan inşallah dediğin gibi artarfiyatı "

plexicroma, artacak sadece sabredin

• 6.8 K Brooks Kaptım Ama Dyer e Param Yetmiyor Arkadaşlar Alabilcekler Alsın Çok Artacak Belliki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baracos -- 28 Eylül 2014; 11:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan83fb

quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

2 tane Vergini kaptım 3.9k'dan inşallah dediğin gibi artar fiyatı

Ben Bulamadım okadar ucuza ya 7 küsürden aldım platform Pc mi hocam?

Yok hocam PS4
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

"Hocam merhabalar cok degerli bilgiler veriyorsunuz takipteyim.Ben tablette oynuyorum fifa15i 8k coin var sizcs nasil bir yatirim yapayim"

barcali33, inan tablet marketi hakkında zerre bilgim yok. Tablette market nasıl bizim konsollardaki gibi mi var mı bilgin ? Verdiğim bilgileri uyarlamaya çalış bakalım tablette. Sonuçlardan bizleri bilgilendirirsen sevninirim.

"Herkese Günaydın az önce 7500 c ve 7800 c ye VERGİNİ aldım hemen satışa koymam sizce mantıklımıdır?
    Ayrıca dün akşam 4 tane 350 c ye fittness paketi buldum 59. dakikada ilaç gibi geldi :D
    Fitness ve Contrar olayına yönelsekmi aceba ve hangi gün ve saatler contrat ve fitneess için mantıklıdır hocam ?"

serhan83fb, pc'den oynuyorsun galiba? Hemen satışa koymak istiyorsan, 2k kar yapacak şekilde listelendir istersen. Lakin bu isimler uzun vadede para yaptıracak isimler daha çok. ama yinede uzun vadeyi beklersen satarsa satsın 2k kar a diyorsan listele tabi sen bilirsin.
    59. dakika consumable'ların buy now larını bulabileceğiniz en ucuz dakika. 59. dakikada yaşayarak büyük karlar yapabilirsiniz. Fitness ve contract olayına yönelebilirsin dostum, çok kar var. En güzel zamanlar Cuma, Cumartesi, Pazar, Çarlamba günleri akşam 8-12 arası satın almak. Ve happy hour zamanları. happy hour'lar EA Sports FIFA twitter hesabından birkaç saat öncesinde açıklanıyor.

"2 tane Vergini kaptım 3.9k'dan inşallah dediğin gibi artarfiyatı "

plexicroma, artacak sadece sabredin

Teşekkürler Serhat kardşim Platforumum Pc heralde ondandır fiyat değişikliği
    Satışa koydum yavaştan 2K kar ile giderse gider eğer değerlenicekse zaten fiyatı güncellerim satılmassa
    Şuan kesinlikle 59. dakika olayına saldırmıs durumdayım fitness ve contrat ayrıca Hunter kart buldum 1k ya :D hemen yapıştırdım
    İnşallah kar getirir Vergini...

• ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    "Hocam 3k ile 3 büyüklerin forma ve arma işine girdim dün. Şuan 10k'ya yakın para oldu. Özellikle geceleri çok ucuza alınabiliyorlar. Çoğunu 150'ye aldım +10k coins yaptıktan sonra yavaş yavaş silver ticaretine gireyim diyorum. Sizce biraz daha sermaye toplamalı mıyım yoksa bu kadar coins silver başlangıcı için yeterli olur mu?"

Harikasın ErayG-TR. Paranı 3.3'e katlamışsın. Güzel gidiyorsun hız kesme. Bir günde 35k ya çıkarabilirsin o forma-arma ticaretiyle paranı, 10k'dan . Forma arma ticaretinde zaten çok sermaye gerekmez, forma ve armaların açık artırmadan bitmelerini beklerken bir yandan silverları kovalayabilirsin.

Bu arada dün örnek göstermek için aldığım, sizlere yöntemini söylediğim Brooks direk satmış. Söylediğim gibi. Bu akşamı bekleseydim 1k kar yapmak yerine 2k kar yapabilirdim. Diyeceğim o ki, Oyuncuları sabah ve öğle saatlerinde market boşken alıp akşam en yoğun saatlerde satarsanız en büyük karı yaparsınız.

Hepinize hayırlı pazarlar ve bol kazançlı trade'ler!

• serhat_kk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam pusmaya devam o zaman
  • "Teşekkürler Serhat kardşim Platforumum Pc heralde ondandır fiyat değişikliği
    Satışa koydum yavaştan 2K kar ile giderse gider eğer değerlenicekse zaten fiyatı güncellerim satılmassa
    Şuan kesinlikle 59. dakika olayına saldırmıs durumdayım fitness ve contrat ayrıca Hunter kart buldum 1k ya :D hemen yapıştırdım
    İnşallah kar getirir Vergini..."

serhan83fb, Evet fiyat farklı konsol'dan dolayı kaynaklanıyor. 59. dakika işliyorsa oradada devam et. Fazla paranlanda Vergini'ye yatırım yapmış olursun. Tüm paranızı yatırıma harcamayın zaten. Sürekli ticaret yapmanızı sağlayacak bir mebla elinizin altında hep dursun, artan paranızla yatırım yapın. Serhan, FIFA'nın PC sürümü ne zaman çıktı? Playstation ve Xbox ile aynı mı? Tarihi soruyorum çünkü oyun çıktıktan sonra 1 hafta içinde silverları alıp yatırım yapmak daha makul. Umarım PC versiyonu çok önceden çıkmamıştır?

• Dyer ı buy now ile 21k ya aldım furwizde fiyatlar yüksek gözüküyodu doğru mu yaptım hocam :)
  • Hocam Silverleri Şimdi Almaya Başladık Ama Maksimum Ne Zamana Kadar Böyle Almaya Devam Etmeliyiz? Birde Brooks u 6.8 k dan aldım bu akşam 8.5 k dan satışa koymalımı yoksa kalsınmı ? Dyer ve Agbonlahor kartlarından 1 er adet almalımıyım ? ve oyuncuları satarken 99 kontrat ve 99 fitness yaparak 5 k fazla satmaya olumlu bakıyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadecan93

Dyer ı buy now ile 21k ya aldım furwizde fiyatlar yüksek gözüküyodu doğru mu yaptım hocam :)

Eğer şimdi aldıysan mükemmel yapmışsın 2 3 haftaya rahat 50 k olur
  • aynen şimdi aldım 23k ya bi tane daha var ama coins kalmadı :)

3k ya 2 tanede livermora aldım onun piyasası nasıl pek bi bilgim yok
  • quote:

"Teşekkürler Serhat kardşim Platforumum Pc heralde ondandır fiyat değişikliği
    İnşallah kar getirir Vergini..."

serhan83fb, Evet fiyat farklı konsol'dan dolayı kaynaklanıyor. 59. dakika işliyorsa oradada devam et. Fazla paranlanda Vergini'ye yatırım yapmış olursun. Tüm paranızı yatırıma harcamayın zaten. Sürekli ticaret yapmanızı sağlayacak bir mebla elinizin altında hep dursun, artan paranızla yatırım yapın. Serhan, FIFA'nın PC sürümü ne zaman çıktı? Playstation ve Xbox ile aynı mı? Tarihi soruyorum çünkü oyun çıktıktan sonra 1 hafta içinde silverları alıp yatırım yapmak daha makul. Umarım PC versiyonu çok önceden çıkmamıştır?

Kardeşim ben fifayı 26 sında oynamaya başladım Vpn ile sonra Türkiyede açılınca normale geçiş yaptım yanlış bilmiyorsam hemen hemen aynı anda çıktı bütün sürümler yada sizinki 1 2 gün önce çıkmış olabilir

• 10k ya alabileceğim muriel 100k olmuş.
    konu güzel saolasın
    silver meselesini bilseydim alırdım murieli.
  • Brooks 7.5k'ya rahat satıyor. 8K ya satarsın dilersen birkaç kere listeleyip. Çünkü ilk sayfalardaki brooks fiyatları hep 8 kusur 9k. Brooks'unda fiyatı artacak ileriki günlerde. Çok iyi bir Bundesliga CB'i ve Amerikalı Silver'lar rabet görüyor.

Dyer gerçekten çok artacak gibi duruyor. Arttıda zaten. 21.5k'ya almıişım Dyer'i Şuan 30k'ya en ucuzu, 32k'ya rahat satar. Şimdiden yapmışım Dyer üzerinden 10k kar.Daha 2 gün oldu, 1 hafta sonra neler olacak bakalım. Parası olan kesinlike alsın Dyer'ı. BPL'in en hızlı ve 4 star skill'i olan kanat oyuncusu. Kart istatistikleri çok iyi. Haftaya 100k lara yanaşmış olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadecan93

aynen şimdi aldım 23k ya bi tane daha var ama coins kalmadı :)

3k ya 2 tanede livermora aldım onun piyasası nasıl pek bi bilgim yok

Sizin pc sanırım dyer ler ps4 de en az 29 k by now levmorelerde 1.3 k
  • wadecan93 W kullanıcısına yanıt
    Hangi konsol dostum. PS konsoluysa süper almışsın. Futwiz'e baktığınızda altta en son güncellenme tarihi yazıyor fiyatların, onlara dikkat edin. Birkaç saatse sorun olmazda bazen 2-3 gün öncenin fiyatı falan oluyor.:)
  • quote:

Brooks 7.5k'ya rahat satıyor. 8K ya satarsın dilersen birkaç kere listeleyip. Çünkü ilk sayfalardaki brooks fiyatları hep 8 kusur 9k. Brooks'unda fiyatı artacak ileriki günlerde. Çok iyi bir Bundesliga CB'i ve Amerikalı Silver'lar rabet görüyor.

Dyer gerçekten çok artacak gibi duruyor. Arttıda zaten. 21.5k'ya almıişım Dyer'i Şuan 30k'ya en ucuzu, 32k'ya rahat satar. Şimdiden yapmışım Dyer üzerinden 10k kar.Daha 2 gün oldu, 1 hafta sonra neler olacak bakalım. Parası olan kesinlike alsın Dyer'ı. BPL'in en hızlı ve 4 star skill'i olan kanat oyuncusu. Kart istatistikleri çok iyi. Haftaya 100k lara yanaşmış olur diye düşünüyorum.

Hocam Kısaca Şöyle Sorayım Her Karttan Elimizde Bir Tane Bulunsun Bu Kartlar Hangileri Olmalı Sizce 100 K Bütçeli Olarak Soruyorum.Ve Muriel 103 k teklif almış geçen hafta 1 k idi bu artış nasıl oldu anlayamadım muhtemelen 1 kişi bütün kartlarını aldı ve satışa koydu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.