Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ikisi de eklenebilir hocamhttp://www.futhead.com/14/items/badges/f/42/
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    En popüler oyuncular her zaman BPL, Bundesliga, Serie A, BBVA oyuncularıdır. Pace'i çok olan oyunculardır. Futhead.com squad builder'larda çok kullanılan oyunculardır.

Piyasası en değişken oyuncular ise silverlar.

Kimi kaça alıp satıyosun? Ona göre alternatif sunayım?
  • Beyler UT serverları çöktü. Open bid'lere teklif verdiyseniz süresi dolarken şuan hepsini kazanacaksınız. Benim badge'ler 150 geliyor şuan, çünkü süresi dolarken şansı yaver gitmedikçe kimse üzerine teklif veremiyor.

O yüzden web app'e girmeyi deneyin yada konsolunuza, eğer girerse max price 550 yapıp, gold seçip süresi dolmak üzere olan bütün parlak goldlara teklif verin. Quick sell'i en kötü parlak gold un 600c olduğu için zarar etmezsiniz. En kötü parlak gold 75 overall.

Ayrıca birçok oyuncu şuan oyunu bırakıp uzaklaşacak serverlar çöktü diye. Serverlar gelir gelmez çok az oyuncu markette trade yapıyor olacak. Serverlar düzelir düzelmez ucuza silver kovalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 28 Eylül 2014; 13:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

En popüler oyuncular her zaman BPL, Bundesliga, Serie A, BBVA oyuncularıdır. Pace'i çok olan oyunculardır. Futhead.com squad builder'larda çok kullanılan oyunculardır.

Benim saatine göre değişiyor.Akşamları türkler işten gelip girdiğinden full sneijder kasıyorum her akşam.Piyasası da arttı stok da düşünüyorum.
    Öğlen saatleri huntelaar,tim howard,clichy,sturridge vs satıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ut çöktü arada nani yi aldım 2.5 k ya anca ona teklif verebildim cok yavaş 4 5 k piyasası var gibi şuan son saniyelerde ucuza kapabildiginiz kapın :)
  • 150c ye giden giroud, matic, vargas falan gördüm hep, teklif veriyorum ama kabul etmiyor :( şansımız tutmuyor
  • ibrahimoviçi gördüm daha fiyatına bakamadan hata verdi :D
  • Çok ucuza giden oyuncular var ama bizim bidi kabul edene kadar süresi doluyor
  • güzel konu güzel bilgiler var. hep beraber kazanalım

bir öneride benden çökme zamanlarında yüksek bidler vermenizi önermem coins uçup gidebiliyor. kontratlar quick sell yapılabilecek gold rare oyuncular vs en iyi seçenekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 28 Eylül 2014; 13:57:47 >
  • Arkadaşlar oyuncular değil ama consumable'lara teklif verebiliyorsunuz. iki tane position change aldım 450 ve 1200 e, ikisinide sattım 2.200'e...

birdahaki sefere consumable lara yüklenin...serverlar düzeldi son anda keşfettim, birdahakine daha çok kar yaparız artık

sadece nuri şahine 150c teklif verebildim onada 200c e outbid oldum. piyasası 1400c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 28 Eylül 2014; 14:08:29 >
  • Arkadaslar iyi para kazanmanin ilk sarti piyasayi bilmek, takip etmek. Ben de 1-2 yontem paylasiyim.

Kafanizda 5-6 tane adam belirleyin. Piyasasini takip edin, takibe alin kaca satildigina bakin. Markette min buy now kaca koyulduguna ve o koyuldugu fiyata satilip satilmadigina bakin. Mesela 5tane eto var 7k ya buy now koyulmus. Bekleyin bakalim cidden 7k ya satiliyo mu o kartlar. Eger satiliyosa, yapmaniz gereken sey, surekli buy now 7k sinir koyup eto aratmak. Ozellikle paket acilma donemlerinde veya yeni oyuncu girisi oldugu donemlerde , insanlar surekli piyasayla alakasiz fiyatlara koyuyolar. Veya aksam saatlerinde fiyatlar yukseliyo, gunduz 5k olan eto aksam 7k ya catir cutur satiliyo, ama piyasaya bakmayan adam adligi fiyata 5k buy now ile eto koyuyo. O adami cekip 7k civarina 5-10dk icinde satabilirsiniz. Tek yapmaniz gereken sey surekli yeni arama baslatip yanlis fiyat kovalamak. Kafanizda 5-6 tane piyasasi hizli adam belirleyin, ve ederinden dusuge koyan adami bekleyin. Bu sekilde rahat 8-10 tane diaby sattim mesela. 1.5 buy now ile alip 3-3.300coin e satarak iyi karlar yaptim. Baya sans gerektiriyo ama kisa surede iyi gelir birakabiliyo. Ama 7kya sattiginiz eto'dan kasaniza 6.65k girdigini unutmayin. %5kesintiyi her zaman hesaba katmak zorundayiz. Basit olsun diye satilan fiyati 0.95 ile carpin, kasaniza giricek coin i bulun ve ondan daha ucuza almaya calisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam borsayi boyle takip edip yatirim yapsan, iyi para kazanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Hocam alternatif sunabilir misiniz al sat mevzusuna?
    Elimdeki toplam para 30k.Gerisi silverlara yatırdım şimdi satsam bile %30 kar geliyor sayenizde

• Webapp baya yavaşladı. Çökücek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Webapp baya yavaşladı. Çökücek galiba

şuan çöktü öğlen 2.5 k dan alıp 5 - 6 k ya sattım ama şuan yakalayamadım oyuncu :) şuanda denemeye devam edin düşük fiyattan kapabilirsiniz.
  • mesut ozil gozumun onunde 500 coine gitti be bid yapamadim

• yine 1.7 k dan nani düşürdüm 5 6 k ya gidiyor şu sorunlu dakikaları fırsata çevirin arkadaşlar.
  • VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    Şansızım sanırım. Benim teklifi kabul etmiyor. Denemeye devam
  • 200c ye position change kartı düşürdüm 2.200 e gidiyor. başkada düşüremedim henüz
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    şuan bende sürekli deniyorum kabul ettiremedim 500 den düşürücem bir tane daha sonra 5 6 k ya satarız :)
    zorlamaya devam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.