Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar web app'ten deniyorum ben. PS veya Xbox tan deneyen var mı? belki konsollarda daha kolay kabul ediyordur bidleri?
  • make bid yapamıyorum ki
  • kardo dün 10k ya aldığım 15 adamın sadece 5 tanesinden 10k para kazandım , silverlar uçuyor resmen.
  • Katalogtan listeyi 50'ye genişlettim ama 30'dan fazla koyamıyorum. Ah EA ah
  • Hocam verginiyi 400 e naniyi 800 e aldım bunları en uygun olarak ne zaman satim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam verginiyi 400 e naniyi 800 e aldım bunları en uygun olarak ne zaman satim

Vergini 400c? İzniniz ile boğaza intihar etmeye gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam verginiyi 400 e naniyi 800 e aldım bunları en uygun olarak ne zaman satim

Vergini 400c? İzniniz ile boğaza intihar etmeye gidiyorum

Aynen hocam çökerken denk geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Chemistry style oyunun erken evrelerinde fiyata çok yansıyor. Bonus olmuş.

Ben şöyle bir yatırım yaptım;

ST Valencia 12.5k
    CAM Morrison 2.7k
    RM Dyer 21.5k
    CB Okore 12k
    CB Okore 12k
    CB Vergini 1.9k
    CB Vergini 2k
    CB Vergini 4.7k
    CB Vergini 4,7k
    CB Vergini 4,5k
    Diğer Verginileri bugün aldım, ucuza aldığım ikisini dün almıştım
    CB Zouma 2.4k
    LM Mane 14k
    LW Montero 7.8k
    LB Van Aanholt 17k

Yaklaşık 120k civarı yatırım yapmışım. Bir kısmını dün bir kısmını bugün aldım. Şuan satsam dahi çoğundan kar yapıyorum. haftaya 200 küsür bin coin eder. 3-4 haftaya 400-500 bin coin eder ki bu yarım milyon demek. Yarım milyonla takas yapmak çok daha kolay. IF oyuncu ticareti yaparken anlatacağım o methodlarıda.

Ayrıca depoladığım yığınla 150 coin'e aldığım Maestro chem style var. Takas yaparken en önemli şey sabır ve panikle kar yapamayacağını düşünüp elinizdeki kartlardan kurtulmaya çalışmak.

Daha oyunu almadan 150k civarı para yaptım, ne paket açtım nede ücretsiz paketlerden işe yarar adam çıktı. Bu arada unutmadan, çok coininiz ve pahalı takımlarınız olsun istiyorsanız asla paket açmayın. Buraya gelene kadar forma ve takım logosu sattım genelde. Sabah 4-7 arası logo ve formaları alıp akşam 5-12 arası satarsanız çok kolay para yaparsınız. 150-200-250 coin'e alıp 800 e satabileceğiniz birçok forma var. Örneğin Fenerbahçe maçı varken Fenerbahçe logosunu alacak olan bütün oyuncular maçı seyrediyor. Bu süreçte fenerbahçe logo ve formalarını alıp stoklayın, maçtan sonra satın.
    Bütün yatırımlarım değerlenmiş. Sadece Mane aynı fiyatında, oda değerlenecektir. Daha 2 günde bu kadar kar fazla bile zaten. Bu uzun vadeli bir yatırımdı lakin kısa vadede etkisi büyük oldu. İki günde özellikle en hızlı adamlar van aanholt ve dyer başını almış gitmiş. İşte pace'in marketteki önemi arkadaşlar. Eğer dediğim yatırımları yaptıysanız şimdiden kar ettiniz. İstersniz satıp karınızı alabilir yeni yatırımlar yapabilir (yeni yatırım yöntemlerini paylaşacağım) yada 1-2-3 hafta bekleyip daha çok kar yapabilirsiniz. Size kalmış gerisi.
    Vergini BPL'e yeni geldiği için tanınmak için zamana ihyiyacı var. Merak etmeyin oda fiyat etiketini yakın zamanda katlayacaktır. Mane'de aynı şekilde ligte yeni olduğu için tanınıyor onunda zamana ihtiyacı var.

Fiyatlar playstation platformu bazlıdır.

Yatırımlarımın ilk halleri;
    ST Valencia 12.5k
    CAM Morrison 2.7k
    RM Dyer 21.5k
    CB Okore 12k
    CB Okore 12k
    CB Vergini 1.9k
    CB Vergini 2k
    CB Vergini 4.7k
    CB Vergini 4,7k
    CB Vergini 4,5k
    CB Zouma 2.4k
    LM Mane 14k
    LW Montero 7.8k
    LB Van Aanholt 17k

Şuanki halleri;

Valencia 18k
    Morrison 4.3k
    Dyer 35k
    Okore 18k
    Vergini 5k
    Zouma 3.6k
    Mane 14k
    montero 11.5k
    van aanholt 30k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 28 Eylül 2014; 17:25:51 >

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    hey maşallah insan iki verginide bize alır.:D dostum ne yaparsan yap her türlü kardasın. Nani'yi şimdi sat verginiyi haftaya falan sat bana kalırsa.
  • serhat_kk kullanıcısına yanıt
    Abi bende van persie arda ramsey ve siyah rakitic var. Bunlari satip ticaretemi yonelsem yardim edersen sevinirim
  • quote:

hey maşallah insan iki verginide bize alır.:D dostum ne yaparsan yap her türlü kardasın. Nani'yi şimdi sat verginiyi haftaya falan sat bana kalırsa.

Hocam bende oyun yok daha almadım kalması daha mantıklı sanırım naninin ilerde değerlenirmi

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    bendede oyun yok henüz. nani değerlenmez artık, sadece düşer. vergini değerlenir. o yüzden nani yi sat.
  • quote:

bendede oyun yok henüz. nani değerlenmez artık, sadece düşer. vergini değerlenir. o yüzden nani yi sat.

Teşekkürler

• cozdoruk C kullanıcısına yanıt
    In-Form rakitic dışında belki van persie birazcık değerlenebilir önümüzdeki birkaç gün içinde. Ramsey ve Arda değerlenmez, Ramsey düşüşte zaten dünden bu yana. Arda'da düşer. IF Rakitic çok değerlenir haftalar geçtikçe.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Gold'larla yguladığın bu method'ta karı daha fazla yükseltemezsin zaten. Sürümden kazanmak zorundasın. Daha fazla geliştirme yolu yok, sihirli bir oyuncu bulup daha ucuza alıp dahada fazlaya satmana imkan yok çünkü marketteki rekabet böyle bir açık vermez sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 28 Eylül 2014; 17:38:59 >
  • Çok teşekkürler Serhat hocam , gerçekten işe yarar bilgiler paylaşmışsın ... Ben 8 Morrison , 2 Vergini , 1 Dyer ve 1 Valencia ile güne başladım bakalım
  • quote:

Gold'larla yguladığın bu method'ta karı daha fazla yükseltemezsin zaten. Sürümden kazanmak zorundasın. Daha fazla geliştirme yolu yok, sihirli bir oyuncu bulup daha ucuza alıp dahada fazlaya satmana imkan yok çünkü marketteki rekabet böyle bir açık vermez sana.

Peki cok tesekkurler o zaman ben bu yatirima gireyim.Cunku bu yontem 3 gun once bayagi sarmisti geliri saglamdi malum millette autobuyer yoktu oyunu alan azdi vs ama simdi hicbirine yetisemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu söyledikleriniz telefon için geçerlimidir
  • arkadaşlar kusura bakmayın bu konuda bilgisizim, bu oyun psn store dan ps3 e ücretsiz mi indiriliyor?
  • serhat_kk kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.