Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcden oynuyorum livermore da kazık yemişim anlaşılan ama şuan 1 tane var markette onunda buy now u 15k belki değerlenir :)
  • 26 sı çıktı oyun, 7 gün'e kadar alabiliriz. Sonrasında keseriz. Akşam marketin durumunu bilemiyorum. Oyunu yeni alanlar olabilir bugün pazar. Dolayısıyla biraz düşebilir Brooks ama pazartesi kesin artar fiyatı. 8.5k ya satabilirsin her an şansın varsa. Yatırım olarak mı anlık kar olarak mı aldığına bağlı. Şöyle yap. Brooks'u arat markette, ilk sayfaya alıcı gözüyle bak, ilk sayfadaki en ucuz fiyatı ne kadarsa o fiyata rahat 1-2 bilemedin 3 listelemede satar. Dyer ve Agbonlahor kesin çok artacak. Paran varsa al. artmış bile Agbonlahor iki gün önce 30 k idi şimdi 50k. Birkaç güne 100k lara yaklaşır. Parası olan alsın.

99 Fitness ve 99 contract Pahalı oyuncularda işe yarar. Agbonlahor'da yarar mesela. ama verigini'de yaramaz.
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    Muriel oyunun en iyi silver kartlarından biri. 100k olmuş, yakında 200k rahat olur. Bana fifa 14 te division 1 title ı kazandıran adam muriel, FIFA 14 te messi'den daha iyi UT'de. 100k sı olan muriel'i alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

26 sı çıktı oyun, 7 gün'e kadar alabiliriz. Sonrasında keseriz. Akşam marketin durumunu bilemiyorum. Oyunu yeni alanlar olabilir bugün pazar. Dolayısıyla biraz düşebilir Brooks ama pazartesi kesin artar fiyatı. 8.5k ya satabilirsin her an şansın varsa. Yatırım olarak mı anlık kar olarak mı aldığına bağlı. Şöyle yap. Brooks'u arat markette, ilk sayfaya alıcı gözüyle bak, ilk sayfadaki en ucuz fiyatı ne kadarsa o fiyata rahat 1-2 bilemedin 3 listelemede satar. Dyer ve Agbonlahor kesin çok artacak. Paran varsa al. artmış bile Agbonlahor iki gün önce 30 k idi şimdi 50k. Birkaç güne 100k lara yaklaşır. Parası olan alsın.

99 Fitness ve 99 contract Pahalı oyuncularda işe yarar. Agbonlahor'da yarar mesela. ama verigini'de yaramaz.

Dyer ve agbonlahor alacağım 1 er adet ve 99 kontrat basacağım birde agbonu st dyeri rf rw mi yapsak ? birde kart larak hangilerini basayım acaba chemistery?

• 3.8 k dan vergini kaptım bir adet, LF mane işe yarar mı ?
  • bu söylediğin oyunculara 250 k yatırıcam . inşallah geri dönüşü olur yoksa batarız :) tr kadrom var ama yedek kadrom yok suan .
  • Muriel 1k'ya görseydim mutlaka alırdım! Çok pahalıdır zaten diye hiç bakmadım bile.1k olduğundan eminmisiniz?
    Bir kişinin aldığını sanmıyorum. Satıcıların isimlerine bakarsan hep farklı kişiler ve farklı fiyatlar var.

Muhtemelen FIFA Youtuber'lardan biri Muriel ile ilgili bir video çektiyse, talepleri uçurmuş ve dolayısıyla fiyatları uçurmuştur. Bunun gibi,http://www.youtube.com/watch?v=S2tAkcedLYE bu gerçi çok izlenen bir youtuber değil ancak çok izleyicisi olan youtuber'lar video yaparsa oyuncunun fiyatı tavan yapıyor.

Veya Muriel gold'tan silver'a bu sene düştü. Oyuncunun varlığı bilinmediği için fiyatı geçtiğimiz hafta bu kadar ucuzdur.

Verigini'de o şekilde olacak, çok bilinmiyor, geçen sene BPL de değildi Arjantin ligindeydi ve UT'de yoktu bile. O yüzden bu kadar ucuz şuan. Bilindiği zaman fiyatı uçar gider.

Silver'larda BPL, Bundesliga, Serie A, BBVA başta olmak üzere iyi kart istatistiklerine sahip her kart değerlenecek zaten. (ama en çok bpl değerlenir, muriel harici bir durum olmuş) Mesela Muriel'li kadro kurmak isteyenler Niang'ı da sağ kanata alacaklar. iki Gün önce 7k idi niang şuan 12k-14k larda. Niang ta alabirisiniz bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: wadecan93

pcden oynuyorum livermore da kazık yemişim anlaşılan ama şuan 1 tane var markette onunda buy now u 15k belki değerlenir :)

benim elemandır o 1.7 den topladım ben onları, dün birini 9k ya birinide 6.5k ya verdim
  • emrecyln kullanıcısına yanıt
    Batmazsın dostum. Git 250 k nın yarısıyla Dyer diğer yarısıyla Agbonlahor al. Veya silver bpl takımı yap hem oynarsın. hemde yatırımın olmus olur

Arkadaşlar bu arada muriel 100k alın dedim ama 1k dan 100 k ya bir haftada çıkması düşündürücü. Muriel i almayın madem 1 k dan çıktı. sorumluluk kabul etmiyorum. bir oyuncunun fiyatı 100 kat artarmı yahu? :) bende çok şaşırdım.
  • LF Mane işe yarar.
    - LF Mane, LW ve LM mane'den sayı olarak daha az olduğu için daha rahat satarsın. Rekabetin daha az olur.
    -LF ile Mane'yi forvete 6 chem le koyan çok olacak ileriki zamanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Muriel 1k'ya görseydim mutlaka alırdım! Çok pahalıdır zaten diye hiç bakmadım bile.1k olduğundan eminmisiniz?
    Bir kişinin aldığını sanmıyorum. Satıcıların isimlerine bakarsan hep farklı kişiler ve farklı fiyatlar var.

Muhtemelen FIFA Youtuber'lardan biri Muriel ile ilgili bir video çektiyse, talepleri uçurmuş ve dolayısıyla fiyatları uçurmuştur. Bunun gibi,http://www.youtube.com/watch?v=S2tAkcedLYE bu gerçi çok izlenen bir youtuber değil ancak çok izleyicisi olan youtuber'lar video yaparsa oyuncunun fiyatı tavan yapıyor.

Veya Muriel gold'tan silver'a bu sene düştü. Oyuncunun varlığı bilinmediği için fiyatı geçtiğimiz hafta bu kadar ucuzdur.

Verigini'de o şekilde olacak, çok bilinmiyor, geçen sene BPL de değildi Arjantin ligindeydi ve UT'de yoktu bile. O yüzden bu kadar ucuz şuan. Bilindiği zaman fiyatı uçar gider.

Silver'larda BPL, Bundesliga, Serie A, BBVA başta olmak üzere iyi kart istatistiklerine sahip her kart değerlenecek zaten. (ama en çok bpl değerlenir, muriel harici bir durum olmuş) Mesela Muriel'li kadro kurmak isteyenler Niang'ı da sağ kanata alacaklar. iki Gün önce 7k idi niang şuan 12k-14k larda. Niang ta alabirisiniz bir tane.

Niang Agbonlahor ve Dyer Alınmalı Kesin O Zaman

• Bir anda sepetteki bütün yumurtaları kullanma. :) 99 kontrat basacaksan position change yapma, position change yapacaksan 99 kontrat basma. Çünkü hangi methodun, kontrat basmanının mı yoksa position change'in mi satışında etkisi olduğunu anlayamazsın. Oyuncunun Default pozisyonu CF ise, ST si çok daha nadir olacağı için, özellikle oyunun bu ilk evrelerinde, satışı daha kolay ve daha yüksek miktardan olur tabiki. Ayrıca insanlar CF almayı hiç sevmiyor, ST almayı çok seviyor. Geçen sene Van persie, Rooney, Bale satarken CF pozisyonunda satarken hep sıkıntı çektim, ST pozisyonu tam aksi.
  • Trabzonspor'lu Waris'i tanıyan var mı arkadaşlar? Bu nasıl bir istatistiktir;http://www.futwiz.com/en/fifa15/player/abdul-majeed-waris/6958

Türk Silver takımı yapıyorsanız bu adamı alın oynatın. 6.600 e buldum az önce 7.600'e listeledim, o ara gözüme çarptı. Ayrıca Offside Trap bozucu treat'i var bu adam forvette tutulmaz.

Bu adam örneğin BPL'de olsaydı Fiyatı 50k civarı rahat olurdu.
  • 250 coinden maestro kartlarını topluyorum şu an hocam. Haftaiçi kaçtan gider?
  • Kuzey Kafkasya kullanıcısına yanıt
    mininum buy now min 400 yapıp arat sonra, ekrandaki bütün kartların süreleri dolana kadar o ekran açık kalsın. süreler dolduğunda bak bakalım insanlar kaça alıyor. 400 e rahat gidiyordu birkaç gün önce bugün durumlar nedir bilmiyorum. Ben akşam saatlerinde bol paket açılan dönemlerde 150 şerden depoladım maestroları, klupte duruyorlar. Fiyatları mutlaka artacak ilerleyen zamanlarda ama hafta içi kaçtan koyduğunda hızlı gider kaçtan koyduğunda yavaş gider kestirmek zor. Çarşamba akşamına kadar daha az paket açılacağı için daha pahalıya gitmesi muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 28 Eylül 2014; 12:45:20 >
  • 1200'e alan gördüm demin teşekkürler yardım için.

• Hocam selamlar ben al sat yapıyordum.Al sat mevzusunda piyasası değişken ve popüler oyuncular kimlerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 k var kadro mu kursam basitinden , yoksa yatirim yapip al sat mi yapsam kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda ut nin bakıma gireceği tuttu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.