Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 28 Eylül 2014; 1:56:35 >
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    keşke gitse :)
    2k ya bile sattığım oldu.

ama toplasan 10 tane anca :)
  • Gececi takasçılar selamın aleyküm. Markette ucuza neler bulacağız bakalım.

Bu arada konu çok canlanmış. Karlar, yatırımlar falan. Çok güzel ilerliyoruz. Çok sevindim. Herkese teker teker cevap yazacapım şimdi bir yandan ucuza badge leri open bid'ten alıp.:)

Arkadaşlar akşam üzeri markete baktım. Aşırı pack açılmış fiyatlar şu iki gün buna bağlı olarak düşer. Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe forma ve armaları hep düşmüş. İki güne toparlar bu fiyatlar.

Bu arada Beşiktaş Non-Rare olduğu için Arma ve Formalarını 200 c Buy Now a koyan çok oluyor. Onları havada kapın. Beşiktaşı tanımadıkları için bilemiyorlar ürünlerinin kaça gittiğini.
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Eray. Takipte kal ve yorumlarını esirgeme.
  • Ben Mane'yi almadan bir gün önce 20k lara gidiyordu. Silver marketi çok hassas. Dalgalanmalar çok oluyor. Çok güzel bir söz var ingilizce'de "what goes down, must go up" yani birşey düştüyse, sonraki hamlesi mutlaka yükselmek olacaktır er yada geç. Mane'ye güvenim tam. Haftaya hatta sonraki haftalarında bakalım neler olacak
  • Westside26 kullanıcısına yanıt
    O halde gold oyunculardan uzak dur. Tek oyuncu üzerinden gold oyuncularda o kadar kar yapamazsın. Ancak Chelsea - Arsenal gibi çok izlenen bir maç olacak, ox chamberlain orada hat trick yapacak ondan sonra fiyatı maçtan sonra 20k falan artar.

Ama gerçek dinamiklerini devre dışı bıraktığımız takdirde bir oyuncudan bu kadar kar etmenin yöntemi Silver oyuncu ticareti. Silver oyuncular asla elinizde kalmaz beyler. Korkmayın. Silver oyuncuların marketini öğrenin. Çok büyük karlar yaparsınız. Silver takası nasıl yapılır birkaç mesaj önce belirttim. Silverları aratıp üzerinde bid olan oyuncuları tarat.
  • sarandal kullanıcısına yanıt
    Dostum elinde harika bir yatırım var. Fiyatı şuan ne kadar? Hangi konsolda olduğunu bilmediğim için soruyorum. Ancak elindeki o Kagawa'yi en az 1 ay tut. İnanılmaz derecede nadir bir kart olacak ileriki dönemlerde. Playstation'da suan 85k ediyor. 1 Ay sonra 300k-400k olursa şaşırma. Çünkü oyun daha ingilterede çıkmadan inform olup paketlerde bitti. Elinde tut Kagawa'yı. Hergün takas yapmışcasına para kazanırsın bir ay sonra satarsan.

2. Informu çıksa bile senin kartın ileride çok nadir olacağı için kolaylıkla 2. inform parasına satarsın, heryer 83 overall kagawa olursa arada tek tük 82 leri insanlar ayırt edemeyip satın alıyorlar.
  • konuda belirttiğim silver'lardan bütçene göre seçip alabilirsin Can.
  • Leprek0n kullanıcısına yanıt
    İşte arkadaşlar silver ticareti tam olarak bu oluyor. Leprek0n detayları arkadaşlarla paylaşırsan, herkes faydalansın. Arama fonksiyonunda ne şekilde filtreleyip arattığını vs...
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Er yada geç satarsın squad fitness kartlarını. Piyasasını çok bilmiyorum şuan ama eğer ps konsolundaysan geçen seneye kıyasla pahalıya almışsın kartları. Açık artırmadan mı aldın? Squad fitness kartlarında 59. dakikaya giderseniz eğer buy now fiyatı çok düşük anında kapılan fırsatlar çok oluyor. Örneğin buy now max 700 buy now min 700 yapıp rahatlıkla 700 e konan squad fitness kartlarının 59. dakikasına ilerleyebilirsin.
  • @serhat_kk

Her üyeyi tek tek haberdar etmek yerine toplu haberdar ederseniz daha iyi olur.
  • gece gece 15k lık yatırımı yapıp , fiyatları ekledim , pusuya yatıp beklemek kalıyor artık
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım. Alıntı yağtığım mesajları tek mesajda toplamaktan mı bahsediyorsunuz? Öyleyse; Çoklu alıntı nasıl yapılı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Anlayamadım. Alıntı yağtığım mesajları tek mesajda toplamaktan mı bahsediyorsunuz? Öyleyse; Çoklu alıntı nasıl yapılı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Mesaj yazarken haberdar et butonuna bastıktan sonra şu biçiminde herhangi bir kullanıcıyı haberdar edebilirsiniz. Alıntı değildir fakat alıntı yerine geçebilir:
    [mentioned]bkaakco[/mentioned]

Ayrıca coin alım / satımı ile ilgili mesaj ve konular yasaktır, dikkatli olalım. Bu uyarı genel bir uyarıdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Biraz badge satıp iki tane daha Verigini aldım açık artırmadan.

Birde örnek teşkil etmesi bakımından silver pazarını gezdim;

Gezerken ilk yarım dakikada Herta Berlin'de oynayan Amerikalı defans oyuncusu Brooks'u aldım 6.1k'ya lowest bin'i 7 olmasına rağmen ilk sayfalardaki kartları hep 8k 9k olduğu için 7.5k ya rahat gider. 1k kar yapıyor. EA vergisi düşürülmüş kar payınızı hesaplamanız için yardımcı bir hesap makinesi;http://fifatools.com/

1k çok büyük kar değil ancak silver oyuncu ticaretine örnek olsun diye anlatmak istiyorum.
    Param o anlık 8k larda olduğu için Silver filterelemesi ile min price 5000 max price 8000 yazarak arattım. İlk sayfalarda karşıma üzerinde teklif olan Brooks çıkınca, watch listime atıp find all yapıp markette hemen ilk sayfalarda en ucuza kaça gidiyor baktım. Daha sonra fifatools.com dan alacağm fiyatı ve satacağım fiyatı yazıp edeceğim karı görüp oyuncuyu süresi hemen dolmadan önce açık artırmadan aldım.

Oyunculara bakarken önemli olan husus üzerinde bid yani teklif olmasıı veya başlangıç fiyatıyla buy now fiyatı arasında uçurumlar olan güzel istatistikli (özellile pace'i yüksek) ve büyük liglerde oynayan bir kart.

Bu kadar basit. Biraz daha kurcalarsanız çok daha karlı alımlar yapabilirsiniz. min price'ı daha aşağılara çekebikirsiniz 500c civarına falan...

M'shinoda hoşgeldin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 28 Eylül 2014; 4:45:22 >

• Hocam merhabalar cok degerli bilgiler veriyorsunuz takipteyim.Ben tablette oynuyorum fifa15i 8k coin var sizcs nasil bir yatirim yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Günaydın az önce 7500 c ve 7800 c ye VERGİNİ aldım hemen satışa koymam sizce mantıklımıdır?
    Ayrıca dün akşam 4 tane 350 c ye fittness paketi buldum 59. dakikada ilaç gibi geldi :D
    Fitness ve Contrar olayına yönelsekmi aceba ve hangi gün ve saatler contrat ve fitneess için mantıklıdır hocam ?
  • 2 tane Vergini kaptım 3.9k'dan inşallah dediğin gibi artar fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

2 tane Vergini kaptım 3.9k'dan inşallah dediğin gibi artar fiyatı

Ben Bulamadım okadar ucuza ya 7 küsürden aldım platform Pc mi hocam?
  • Pc platform daha ucuz olur saniyodum daha pahali cikti.konsollarda transfer listte kac oyuncu var bilen yazabilir mi pc de 170k falan acaba o yuzden mi pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.