Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.. elimde fifa points var. sizce ne zaman açayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

selamlar.. elimde fifa points var. sizce ne zaman açayım?

Yarin cok buyuk ihtimalle Ronaldo sif gelecek onu bekle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JasonNewsted kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...kaç gibi gelecek? bu tarz bilgileri resmi bi yerden takip etsem öğrenebilir miyim? mesela twitter sayfalarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

quote:

selamlar.. elimde fifa points var. sizce ne zaman açayım?

Yarin cok buyuk ihtimalle Ronaldo sif gelecek onu bekle derim.

sif ne demek?
  • yunalir kullanıcısına yanıt
    ikinci in form kartı diye biliyorum. second in form
  • quote:

ikinci in form kartı diye biliyorum. second in form

teşekkür ederim. bu yıl başladım bu ultimate team'e. cahilliğime verin.
  • yunalir kullanıcısına yanıt
    rica ederim herkes geçiyor o yollardan
  • Haftasonu boyunca 1300-1400 den satmaya calistim toplasam 15 tane anca satilmistir cuma cumartesi pazar gunleri, dun gece 950 - 1000 olarak belirledim fiyati buyuk olcude elimdeki stogu erittim, 88 k ile baslamistim ticarete 109 k para oldu, 60 tane daha fitness karti satilmayi bekliyor. Carsamba gunu ifler belirleniyor yine buyuk olcude paket acilicak, piyasa yine calkalanicak fiyatlar dusucek gibi geliyor bana..

• Hüseyin Çınar
    Yaş 30
    Ps4 ID:hcinar59
    Takım CINAR FC

• quote:

teşekkürler...kaç gibi gelecek? bu tarz bilgileri resmi bi yerden takip etsem öğrenebilir miyim? mesela twitter sayfalarından.

Twitter'daki @EASPORTSFIFA adresinde her carsamba gunu saat 17.00'de aciklanir haftanin takimi. 20.00'den itibaren ise paketlerden cikmaya baslar.

• Facebook grubuna ilgili iletinin altına forumdaki kullanıcı adımı yazdıktan sonra gruptan çıkarılmışım. Şimdi yeniden katılma talebi gönderdim. Kabul ederseniz sevinirim.

• playstation için coin satıyorum ozel mesaj ıle ulasabilirsiniz
  • ben hala abel hernandezi satamadim 10.500 den listelemeye basladim yeter ki elimden ciksin. oyle bile satilmiyor :s napmam gerek?

• Benide çıkarmişsinız grupdan burayada yazmısdım ismimi falan
  • kurallar gayet açık ve net 1. sayfada yazıyor. grup kurulduğundan beri defalarca belirttim. gereken bilgileri bana özel mesaj atıcaktınız. facebook grubunda olup, burda ismi olmayanlar çıkarıldı.
  • Nedenini belirtmeme rağmen benide çıkarmışsınız valla pes sırf bu konu yüzünden üye oldum ona rağmen siz bilirsiniz...

• Konuya yazdım zaten ismimi neden çıkartınız face gurubundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Konuya yazdım zaten ismimi neden çıkartınız face gurubundan

bilgilerini eksik yazmışsındır. ayrıca orda konuya yazın demiyoruz, özel mesaj yoluyla belirtin diyoruz. forumdaki konuya üye olmayanlar facebook grubundan çıkarıldı açıklaması kısa ve net lütfen herkes tek tek sormasın niye çıkarıldım diye. 2-3 tane kural yazdık onları da okumuyorsunuz veya okuyup uymuyorsunuz sonra gelip neden çıkarıldım vs. yazmayın. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaangulen

Nedenini belirtmeme rağmen benide çıkarmışsınız valla pes sırf bu konu yüzünden üye oldum ona rağmen siz bilirsiniz...

kardeşim senin sebebini biliyorum ps alınca tekrar alıcam seni. şuan sadece alım satım yapıcak arkadaşlar var grupta o yüzden diğerlerini çıkardık.
  • Arkadaslar ozellikle coins icin gruptan yogun talep geliyor.bazilari almak bazilari satmak istiyor.bazi arkadaslarimizda bu ticarette zarar goruyor.bu konu ile ilgili bir duzenleme getirecegiz.face grubunda paylasacagiz beklemede Kalin.ayrica Bu forumda coins ticareti ile ilgili bir aciklama veya talepte bulunmayin lutfen.bildiginiz gibi Bu konu Bu forumda yasak..

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.