Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Beyler muhtemel IF methodunu yapıyoruz. Hedefimizde zarar payı çok düşük Brezilyalı Hızlı Bundesliga defansı Naldo var.

3.0-3.3 arasına satın alıp anında 4000'e listeliyoruz. Deneme yapıldı 4000'e gidiyor şuan. Alabildiğiniz kadar alın.

Konsol PS*
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i l a -- 7 Ekim 2014; 22:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M u c K

quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Ea live chat Te konustun mu?

@Olivier Giroud

evet konuştum bana deneme amaçlı 1 adet gold pack yolladılar onu açtım düzeldi biraz telefonda biraz alışveriş yapabildim ama daha sonra tekrar aynı olaya döndü PC wep app açılınca ekran geliyor ama sorry,it looks lise somethink ..... gibi ekran çıkıyor lütfen yenileyin diyor ardından bu sefer sorry ekranı çıkıyor...
  • quote:

Beyler muhtemel IF methodunu yapıyoruz. Hedefimizde zarar payı çok düşük Brezilyalı Hızlı Bundesliga defansı Naldo var.

3.0-3.3 arasına satın alıp anında 4000'e listeliyoruz. Deneme yapıldı 4000'e gidiyor şuan. Alabildiğiniz kadar alın.

Konsol PS*

Hocam alımları yapıyoruz satışlar yarın paketler çıktıktan sonra mı olacak ?
  • Hesabın son hali

serhat_kk ile Coin Kazanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 8 Ekim 2014; 1:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

quote:

Konsol PS*

Hocam alımları yapıyoruz satışlar yarın paketler çıktıktan sonra mı olacak ?

Simdiden listelemeye baslayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım 4 tane naldo param o kadar yetti
  • serhat_kk kullanıcısına yanıt
    elimdeki oyuncular mı if oluyor yoksa packlerden mi çıkıyor?
  • son 2 günde ciddi para yaptım , healing kartları 700-750 ye alıp 950/1000 satıp iyi oranda getiri sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunaga

elimdeki oyuncular mı if oluyor yoksa packlerden mi çıkıyor?

Paketten çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

son 2 günde ciddi para yaptım , healing kartları 700-750 ye alıp 950/1000 satıp iyi oranda getiri sağlıyor.

Nasil aliyorsunuz 1000 den assagi buy now yok bid yapmaya kalksan millet geliyor 950 bid yapiyor

Baska bir taktiginiz falanmi var ben alamiyorum bi turlu

• arkadaşlar bu aralar çok yoğunum o yüzden adminlikten ayrıldım. üye olmak ve başka sorunlarınız için serhata mesaj atabilirsiniz.
  • Selamlar TOTW nerede açıklanıyor bildiğim kadarıyla bu gün açıklanıyor ve saat 8 gibi paketlerden çıkıyor..
  • Beyler Naldo TOTW'de yer bulmus. Simdi ne yapmak lazim aksam 20'den sonra kactan satisa cikaralim ortak hareket edelim Abel'deki gibi.

•  serhat_kk ile Coin Kazanmak

naldoları kaçtan koysak gider şimdi?
  • bende naldo de gea ve lacezetta aldım onceden..acaba kar yapma şansım var mı.?
  • Lacazette almistim 6 tane 4k dan simdi 6k ya gidiyor xbox ta.6500 den koydum gider heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi team1907 -- 8 Ekim 2014; 18:23:24 >
  • bu sabah lacazette almadm 6 7 k dan koyuyorlardı suan piyasası 13 k oldu pc de. pişmanım
  • Elinizdeki oyuncunun TOTW olmasinin ne avantaji var? Nasil degerlendiricez? Mesela bonucci veya lacazette var. Totw da cikti ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunaga -- 8 Ekim 2014; 19:27:45 >
  • Lewandowski kesin totw de yer bulur diye düşündüm ama hayal kırıklığına uğradım
  • Arkadaslar dalga gecmeyin :) bisey sorucam bizdeki naldolar normal rare if degilki totw naldo aciklanmasinin rare naldolara ne gibi kari oluyor

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.