Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hafta normal naldo cikmayacak paketlerden, piyasadan normal hali yavas yavas azalacak ve fiyati dusecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hevesle totw player çıkar diye açtığım 2 adet paketten hava gazı çıktı tek teselli Lennon :(
  • Beyler transfer listteki bir oyuncum zaman bitince ''completing'' yazdı kayboldu ... Ne yapmak lazım ?? Böyle olup itemi geri gelen var mı
  • ghimco kullanıcısına yanıt
    Geliyor hocam geri bir saate gelmisti benimki

• quote:

Orijinalden alıntı: diker1905

Geliyor hocam geri bir saate gelmisti benimki

Sağol hocam dandik bişi de değil Lewandowski Kalbime inecekti
  • ghimco kullanıcısına yanıt
    Benim bi ara Emenike gitmişti, ea'a mail de attım hala bekliyorum. Şimdi de aynı senin gibi Naldo kayboldu 1-2 kontratla birlikte dönerler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Benim bi ara Emenike gitmişti, ea'a mail de attım hala bekliyorum. Şimdi de aynı senin gibi Naldo kayboldu 1-2 kontratla birlikte dönerler umarım.

Neyse az önce geldi Contact Us tan lost item ile ilgili mail attım2 kere belki ondan düzelmiştir siz de deneyin arkadaşlar ...
  • Şuanda alınacak başka oyuncular yokmudur? Haftaya mı çıkacak yeniler beyler.
  • nakresNET kullanıcısına yanıt
    Alinacak oyuncular face grubunda paylasiliyor..

• Az önce öylesine canlı yardıma bağlandım, GOLD pack verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Alinacak oyuncular face grubunda paylasiliyor..

Saol hocam gruba katıldım..
  • Fifa pointsle açtığım gold packten Marco reus çıktı 300 bin boy now fiyatı ile listede

• Totw players limited mı? yani açıklanır açıklanmaz paket mi açmak lazım? Yoksa o hafta boyunca heran çıkabilir mi? Ve birde 7500c lik paketi mi açmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunaga -- 9 Ekim 2014; 2:18:26 >
  • Merhaba arkadaşlar.

gayet güzel ve yararlı bir konu emeği geçenlere teşekkürler. Ticaret konusu için herkesin ayrı ayrı parlak fikirleri mevcut umarım herkes gönlündeki kadroları kurar. Bu oyunda en büyük kazanç ocak ayında yapılır zamanı gelince ben de bildiklerimi sizlerle paylaşabilirim. Ocak ayına kadar yapabildiğiniz kadar kazanç elde edin şu an için ben oyuncu ticareti yapmadım. En çok kazancı real siyah formadan yaptım. bazen bir formadan 2 k kadar kazanç elde edilebiliyor. Fakat oyuncu sayısı arttıkça formalar çoğaldıkça piyasa değişir. Geçen sene sadece ve sadece beyaz real forması alıp satarak en az 3 m kar yapmışımdır. ocak ayında yaklaşık 1000 tane stoklayarak.

herkese bol şans.
  • arkadaşlar ilk günlerde web app de paketler yada coins geliyodu 4-5 gündur hiçbişe gelmiyo sizinde öylemi
  • İsim : Berk
    Psn : MiddleStake
    Kulüp ismi : Anadolu Hisarı

Playstation almadığım için başvurmamıştım gruptan da çıkarılmıştım dün itibariyle aldım geri alınıram sevinirim
  • Alalim kardesim hosgeldin..

• Arkadaşlar level 53teki +30 transfer list size itemini bana hediye olarak yollayabilecek var mı? Fut için.
  • Ben facebook kullanmıyorum hocam. Konu facebooktaki gruptan mı ilerliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Ben facebook kullanmıyorum hocam. Konu facebooktaki gruptan mı ilerliyor?

evet face grubunda yatırım yapacağımız oyuncuyu belirliyoruz.coins vs ticaretide burada yasak.face grubunda bu konu ile ilgili duzenleme getirdik.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.