Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu sayesinde 500k coins oldu emeği geçen herkese teşekkürler
    Gurubumuzla gurur duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    tebrikler dostum. böyle mesajları gördükçe çok mutlu oluyorum. bizde seninle gurur duyuyoruz.
  • Sizede oluyormu bilmiyorum ama web app de sürekli 59. dakika gitmek isterken, çok istek yaptınız browserınızı yeniden başlatın diyip başa döndürüyor.
  • Merhabalar.Bir sorum olacak.Örneğin geçen hafta De Gea ligde güzel bir performans sergiledi ve bence kesinlikle haftanın 11inde olmalı.Bunu benim tahmin edebilmem bana birşey kazandırır mı?Örneğin de gea kartlarını toplasam açıklanmadan önce,haftanın 11ine seçilen oyuncunun fiyatı artıyor mu?Ayrıca IF kartı paketten cıkarmak için sadece çarşamba akşamımı şansımız var yoksa tüm şans her an aynı mı?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunaga

Sizede oluyormu bilmiyorum ama web app de sürekli 59. dakika gitmek isterken, çok istek yaptınız browserınızı yeniden başlatın diyip başa döndürüyor.

Web app'de hızlı hızlı sayfaları geçtiğinizde bende de aynı şekilde başa alıyor o yüzden yavaş yavaş ilerletmek lazım :D Ayrıca bende web app de şöyle bir sorun var.Teklif süreleri dolduğunda re-list all dediğimde hiçbrii tekrar listelenmiyor hepsi available kısmına geçiyor hepsine tek tek tekrardan fiyat ayarlamam gerekiyor.Ama pc'den yaparsam böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
  • maymunaga M kullanıcısına yanıt
    EA sizi robot olarak algılıyordur. tıklamaları arka arkaya yapınca. ea'in autobuyer koruma sistemi. serverlara çok yuk bınmesın diye. 59. dk ya gıderken aralarda birraz beklemek ise yarayabilir. denemek lazım.

bu arada 380 tane 500c den aldığım healing kartı 950c ye satıp bitirdim. bir dahaki ucuzlamayı bekliyoruz artık healing cardlardaki.
  • Birde merak ettigim iki konu daha var siz degerli arkadaslarima sormak isyedigim. Her yerde prediction of totw falan baslikli forumlar var. Yanliz kavrayamadigim totw player tahmin ettmenin ne gibi bi avantaji var. Diyelimki tutturduk elimizdeki normal card larin fiyati dusmuyor mu?

Birde if olan oyuncu paketten cikti diyelim. 1 haftalikmi if kaliyor yoksa hepmi if kaliyor?

teşekkurler

• marky02 M kullanıcısına yanıt
    Grubumuzda Lacazette yatırımı yapan bir arkadaşımız var fiyatı 7.2 iken aldı bugün erken saatlerde, şuan 7.9. Bu demek oluyor ki bu methodu kullananlar var.

De Gea'nın fiyatı 17k larda seyrettiği için yüzde 5 vergi yüzdesi itibariyle daha riskli bir NIF yatırımı. Lacazette alabilirsin. IF olursa açıklanır açıklanmaz fiyatı artar, sonrasında elinde bu karrtı olanlar fiyatın arttıgını gorunce satmak ısterse fiyat bir süreliğine dusebiliyor, veya totw haftasında iyi oyuncular varsa coin elde edip paket acmak ıcın ellerındekı adamları sattıkları ıcın market ucuzlarken bu oyuncuda nasıbını alıyor, gecen hafta tevezi alan Abdullah arkadaşımız tevez açıklanınca satın aldı ve fiyatlar sonrasında bıraz dustu, lakin sonrasında paketlerden NIF tevez bir hafta boyunca cıkmadıgı ıcın carsambaya kadar fıyatı yukseldı ve sattı.

Özetle De Gea'nın fiyatı artar, ya saat 5 te carsamba gunu satacaksın acıklanır acıklanmaz, yada cumartesı aksamından sonra, carsambaya kadar artacaktır.

• maymunaga M kullanıcısına yanıt
    o hafta boyunca inform olmayan sıradan kartının yerine IF kartı çıkıyor. sadece 1 hafta boyunca. sonra bir daha cıkmıyor.
    tutturursan if olacak oyuncuyu, yaklasık yuzde 30 fıyatı artıyor adamına gore, eger kadrolarda kullanılan bır adamsa daha cok, kadrolarda kullanılmayan, populer olmayan bır lıgte oynuyorsa daha az artar.
  • Şuanda sadece maçlarla ve fitness kartlarıyla 50-100 kâr ederek yaptığım satışlarla biriktirdiğim 25K param var sizce şuan için en iyi yatırım yöntemi nedir hocam ?

Platform : X360

@serhat_kk
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Buyur Serhat Hocam moralim bozuk oyunu oynayamıyorum ultimate team a girince online maça girince leaving ultimate team diyor we are sorry felan pc dende telefondanda öyle desteğe başvurdum onlarda internet ayarları felan ayarlatıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Giroud

quote:

Buyur Serhat Hocam moralim bozuk oyunu oynayamıyorum ultimate team a girince online maça girince leaving ultimate team diyor we are sorry felan pc dende telefondanda öyle desteğe başvurdum onlarda internet ayarları felan ayarlatıyo

Tam hatayı yazarsanız belki karşılaşan birileri vardır veyahut bizde araştıralım mağdur olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: M u c K

quote:

quote:

Tam hatayı yazarsanız belki karşılaşan birileri vardır veyahut bizde araştıralım mağdur olmayın.

Anlatayım Hocam Sabah PC Den kontrat alıyordum 200 den bayağı vardı.Alırken birden çok tıkladınız restart atın dedi.Deyiş o deyiş birdaha ne PC den ne Telefondan nede PS4 Den oynayamıyorum.Oyuncularımı ve kontratları satışa koyabiliyorum ama bir süre sonra atıyor beni PC den direk sorry veriyor giremiyorum bile.Telefondan yada PS4 Den girince az biraz giriyor.Hani serverler çöküyorya onun gibi oldu.Ama yalnızca bende böyle herkes oyun oynayabiliyor şuan sanırım.

Yalnızca ultimate team modunda böyle ama diğer online bölümlerinde hiçbir sorun yok sorun internetimdemi diye bakarken online season modunda 2 maç oynadım sorunsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baracos -- 7 Ekim 2014; 19:48:33 >

• EA sunucuları PS'de sıkıntılı son saatlerde. Düzelir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatayım Hocam Sabah PC Den kontrat alıyordum 200 den bayağı vardı.Alırken birden çok tıkladınız restart atın dedi.Deyiş o deyiş birdaha ne PC den ne Telefondan nede PS4 Den oynayamıyorum.Oyuncularımı ve kontratları satışa koyabiliyorum ama bir süre sonra atıyor beni PC den direk sorry veriyor giremiyorum bile.Telefondan yada PS4 Den girince az biraz giriyor.Hani serverler çöküyorya onun gibi oldu.Ama yalnızca bende böyle herkes oyun oynayabiliyor şuan sanırım.

Yalnızca ultimate team modunda böyle ama diğer online bölümlerinde hiçbir sorun yok sorun internetimdemi diye bakarken online season modunda 2 maç oynadım sorunsuz...

FIFA 15'e sahip başka bir arkadaşınız varsa onun kullanıcı adı şifresi ile giriş yapıp sorunun bilgisayardan mı yoksa kendi hesabınızan mı kaynaklandığını öğrenebilirsiniz aslında. Tabi böyle bir arkadaşınız var mı bilmiyorum. Eğer sahipseniz ve bilgisayarınızda kuruluysa FIFA 14'e de giriş yapabilirsiniz onuda denemekte yarar var bence. Eğer arkadaşınız kullanıcı adı şifresini sizinle paylaşmak istemezse siz onun bilgisayarından giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Teamviewer kullanarak güvenli olur. Web App'ta falanda sorun oluyorsa hesaptandır gerçi ama bunlar hep bir umut.

Sorun PS4'te ise yabancı forumlardan birkaçında da gördüm sunucuyla ilgili problemler yaşandığını belkide genel bir şeydir hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i l a -- 7 Ekim 2014; 19:59:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

FIFA 15'e sahip başka bir arkadaşınız varsa onun kullanıcı adı şifresi ile giriş yapıp sorunun bilgisayardan mı yoksa kendi hesabınızan mı kaynaklandığını öğrenebilirsiniz aslında. Tabi böyle bir arkadaşınız var mı bilmiyorum. Eğer sahipseniz ve bilgisayarınızda kuruluysa FIFA 14'e de giriş yapabilirsiniz onuda denemekte yarar var bence. Eğer arkadaşınız kullanıcı adı şifresini sizinle paylaşmak istemezse siz onun bilgisayarından giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Teamviewer kullanarak güvenli olur. Web App'ta falanda sorun oluyorsa hesaptandır gerçi ama bunlar hep bir umut.

wep app tanda oluyor hocam :D hesapta demekki sorun

• Ea live chat Te konustun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Ea live chat Te konustun mu?

@Olivier Giroud
  • Beyler muhtemel IF methodunu yapıyoruz. Hedefimizde zarar payı çok düşük Brezilyalı Hızlı Bundesliga defansı Naldo var.

3.0-3.3 arasına satın alıp anında 4000'e listeliyoruz. Deneme yapıldı 4000'e gidiyor şuan. Alabildiğiniz kadar alın.

Konsol PS*
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.