Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan rahat 12-13 sene önce dayımın oğlu abim ile birlikte Cuma namazına gitmiştik. Motor caminin bulunduğu sokağın hemen karşısına bırakmıştık.

Abim ile farklı saflarda olduğumuzdan ben namaz bitiminde ilk çıktım ve motor yerinde yoktu. 1-2 dk sonrasında abim geldi ve motoru ne yaptığımı sormuştu. Benden aldığı cevap sonrasında Motorun çalındığını anlamıştı.

Polise gittiğimizde sıradan bir olay gibi ifadelerimiz alındı ve evlerimize gönderildik.

Geçen senelerin üzerinden görünen o ki gram düzelme olmuyor işler daha da kötüleşmeye devam ediyor.

Korkuyorum kötüleşen bu gidişatın cezasını insanlar vermeye başlayacak diye.

Geçmiş olsun.
  • Bugunde mercedes c nin calmislardi yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bahcedeki yavrudan buyuttugum japon baliklarimi akvaryumun içinden çaldilar.ister inanin ister inanmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 2 Ağustos 2019; 16:57:37 >
  • tugrula selam :)
    beyaz exeo mehmet dersen hatirla4 belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    A.s.

• geçmiş olsun
    kırıp dökerek söküyorlar o farlar nasıl sağlam kalıyor ayakları falan kırılır sonuçta...
    Bir seat çı olarak bu gördüğüm 4-5 konu oluypr leonlara özel olarak mı yapıyorlar anlamıyorum.
  • Onun bunun çocukları ya. Nasıl bir memleket olduk. Allah belasını versin hepsinin.
  • Geçmiş olsun.Bazı arabaların farlarında ki ampülle bir uyuşturucu madde alıyorlarmış.Her arabanın ki uymuyormuş.Onun için çalmış da olabilirler.Seat Leon'ların çalınması enteresan.
  • Ayaklar yekpareymiş, tamir ediyorlar cüzi fiyata. Almak için özen göstermeye gerek yok.

• Örnek ilan: "Far bacakları kırık"
    sahibinden.com
    Seat leon led far - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 717660763
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-seat-leon-led-far-717660763/detay

Bu kesinlikle çalıntıdır demiyorum ama şüphe uyandırmıyor değil hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: werneke

Ben hapishanelerde yer olmadığını düşünüyorum
    Ciddiyim bu konuda
    Aklı başında herkes tepkili parti görüş farketmeksizin
    Ha tabi tepki vereceği yerde uyumakta o ayrı
    Hükümet bu konuda bile bile ayağına sıkmaz
    Sıkmaz herhalde yani bu kadarını yapmazlar herhalde diye düşünüyorum
    Dusunmeye gerek yok ben bizzat bilen birine sordum sandalyeleri yan yana koyup ustunde yatan yerde yatamalar fln var zaten zaturre olup oluyo adamlar 5-6 sene sonra cikarsada

• quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Onun bunun çocukları ya. Nasıl bir memleket olduk. Allah belasını versin hepsinin.
    Oda biseymi zarrablar madenleri gemiciklere yukleyip goturdu

• quote:

Orijinalden alıntı: ECBalaban

Ayaklar yekpareymiş, tamir ediyorlar cüzi fiyata. Almak için özen göstermeye gerek yok.
    Çok ilginç bir ülke olduk.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Nerde bekçi görsem çorbacıda çorba içiyorlar hep, yada sahilde çay kahve için mesai geçiryorlar.

Alıntıları Göster
    Git bide kamu kurumlarina bak personelleri bolca artirmislar okeye 4. Aramaya gerek kalmamis her odada

• önü duvara gelicek şekilde sıfır yaklaşıp park edin hocam. bundan sonrası için önlem olabilir belki. ayrıca alarm da taktırabilirsin (özellikle sensörleri tampon kenarlarına yerleştirmelerini söylemek daha faydalı olabilir)
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    KKTC'ye kaç kere gittiniz bilmiyorum ama delikanlı olan KKTC'de yapsın direk sınırdışı ediyorlar.

Adam birde hapishane'ye atıp devletin bütçesinden mi geçinecek en mantıklısı.
  • Bekçiler vardı, ne yapıyor o bekçiler?...
  • Ben de az evvel hükümete yakın bir haber sitesinde okudum. Gene motorlu bir çete Audi farları çalmışlar. Adam balkondan görmüş bağırmış araç sahibine de ateş etmişler. Memleketin çivisi iyice çıktı. Mal sahibi olmak da iyice yük olmaya başlayacak bu gidişle.

Araç sahibine büyük geçmiş olsun. Bunu yapanların da sülalesinden çıksın, hayrını göremesinler inşallah.
  • Yakalanmayacaklarini biliyorlar yakalansakarda bir şey olmaz serbest kalıp devam ederler yasa polis olmadıktan sonra vatandaşın ger şikayeti dikkate alıbmadıjtan sobra ne anlamı var

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.