Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hırsıza işlemeyen cezalandırma sistemi düzgün İnsanlara işliyor bu ülkede. 2-3 yıl içerde yatmak düzgün bir insanın hayatını karartır. Hırsız zaten sistemi biliyor 6 aya çıkıp tekrar çalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde avmlerin 100 metre ilerisinde ve ana caddelerde takılıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanmıyorum araba farı nasıl o kadar tutar ya? yazık günah be. vay ansi satayım böyle işin. gözünü sevdiğimin ülkesinde adalet olsa bırak far sökmeyi milletin arabasının yanından geçmeye çekinirlerdi. silah alsan sıksan suç. sıkmasan olmuyor. keşke adaletin olduğu refah bir ülkede doğsaydım . coğrafya kaderdir lafı doğru. orta-doğu maymunları çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Kusurlu taraf kim ki bu durumda?

Alıntıları Göster
    Ciddi mi soruyorsunuz? Şikayette bulunacak, hırsızlar yakalanırsa değer kaybını onlardan talep edecek.

• Az once atv habere cikti adam videoya cekiyo motorlu dort kisi fari caliyor adam bagirinca adama silah sikiyorlar uc el , bayagi kisinin canini yakmislar..okadar polis gece bekcisi ne halt yemeye alindida bunlar yakalanamadan bu kadar kisinin aracina zarar veriyor

• Bunların ellerine ayaklarına sıksan 10 yıl ceza veririler. Taburcu olduklarında kaldıkları yerden devam,

• çok geçmiş olsun
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Daha onemli ne isleri var merak ediyorum dogrusu..

• Geçmiş olsun. İçimden bir ses büyük ihtimalle boşline olanlara çakal tuningciler montajını yapacaklar diyor.

• 🤭🤭🤭
    Arabayı çalmadıkkarına şükret
    Sadakayı vermişsin
    Büyük geçmiş olsun

• geçmiş olsun.arabalara lazerli kalkan gibi birşey yapılsa çok iyi olur aslında.yanına gelince duvara çarpıyormuş hissi yaratan. teknoloji daha o kadar gelişmedi dimi :(
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınıza aynen katılıyorum. Ekonomiyle açlıkla toklukla doğrudan alakası yok bu konuların ki olsa bile meşru göstermez. Tüm konuya bakmadım. Konu sahibi ve beğenilen mesajlardan bunun ilk kez de yapılmadığını anladım. Madem bunu daha öncede yaptılar ve yakalanmadılar. Malvarlığına yönelik saldırılar için meşru müdafa mümkündür kanunumuz bu hakkı tanır. Kamu gücünden fayda yoksa bireysel haklar hukuka uygun şekilde yürütülebilir. Aman ha bunu okuyup far çalanı vs. öldürmeyin orantı şart:D
  • Geçmiş olsun dostum , bende aynı aracı kullanıyorum içim senin kadar cız etti , yakın bir arkadaşımında aynalarını benzer şekilde çaldılar. Biraz meşakatli olacaktır ama her parçada bir kod vardır servis biliyordur sahibindende ilanları takip etmek lazım yakın zamanda çıkma far diye ilana koyarlar. Gerçi kaskodan halledeceksiniz ama belki çalanlar bu şekilde bulunabilir
  • hocam haberlere çıktı.
    videoya çekenlere bile ateş açmışlar. Bir çok yerde far hırsızlığı yapılmış.

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimden su al sat -- 3 Ağustos 2019; 0:45:15 >
  • Mercedes fb sayfasında bugün gördüm. C kasa aracın da farları çalınmış. İnsanlar da gram vicdan kalmamış...
  • Geçmiş olsun.

İstanbul Anadolu yakasında çalıştığım şirketin araçlarına ait akü'leri çaldılar, zaman zaman çalmaya devam ediyorlar. Emniyet sağ olsun yakalıyor, hakimler, savcılar adli kontrol şartı ile serbest bırakıyor.

Ülke'de hukuk ve adalet sistemine güven kalmamış durumda.

İnternet üzerinde ucuz yedek parça satan yerlerden uzak durmakta fayda var. Atıyorum 1000 tl olan parçayı 300 tl'sına buluyorsanız, o satıcıdan şüphe etmelisiniz ve alış veriş yapmamalısınız. Talep olursa bu işler hiç azalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Ağustos 2019; 20:56:49 >
  • milleti silahlandırmaya itiyor bu tarz durumlar . ülkede adalet olmadığı için herkes kendi adaletini getirecek yakında.
    Ülkenin zaten çivisi çıkmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcart

Dogum gunun yeniden dogdugun gun olmus artik kapali garajli ev fln bakarsin heryere kamera koyarsin ulkenin durumunu anlarsin
    Kiracıyım zaten. Yalan yok sitede ev veya kat otopark olan yerden ev bakmayı düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.