Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaportayi mahvetmisler. Leon led far saticilarina ulasilarak bir sekilde hirsiz bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha neler 😱

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün haberlerde gördüm. Bu hırsızlık olayı artmış, hatta hırsızlar penceredeki adama silah sıkıyordu okadar gözleri dönmüş. Ne hale geldik ülke iyice tımarhaneye döndü.

Bir daha çalınmamasının garantisi yok. Bekçiler nerde? o kadar bekçi alındı hiçbiri yok ortalıkta.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    adam 7/24 çeken sistem kursa ne olacak? adamlar kask takmış. Motorun plakası ya sahtedir yada yoktur zaten.
  • Aslında bu haberi ön plana çıkarmak eşeğin aklına karpuz da sokmuyor değil yani..
  • çalanlar bulunsa bile bi kapıdan gircek bi kapıdan çıkacak
  • emrecyln kullanıcısına yanıt
    2.ye arabayı sattıracaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

adam 7/24 çeken sistem kursa ne olacak? adamlar kask takmış. Motorun plakası ya sahtedir yada yoktur zaten.
    Hocam bir sistem var. Kamera kaydı ile adamların bindiği aracı komple tarıyor. Plaka olmasın kaç yazar, şak diye sistem o motorla alakalı o bölge ve çevresine tarama gönderiyor. Sonucu en aza indirip rahat buldurtturuyor. TR'de var mı bilmem ama eğer adamlar şebekeyse bu durumu çözerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenssabahattin

Seriat kanunlari derhal gelmeli
    Suçluyu yaklamadıkça hangi kanun olduğunun ne önemi var?
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajın bana mı bilmiyorum ama ben orada belirtmeme rağmen hırsızın yaptığı davranışı hoş göstermeye çalışmadım zaten mesajda silinmiş gerçekleri söyleyince böyle oluyor ne yazık ki. Ülkenin boktan durumda olması insanları suça teşvik ediyor. Karakter meselesi falan değil yani bir noktadan sonra insanlar emeklerinin karşılığında mutsuz bir hayat ve gelecekten ümidini kesince tüm bu şartlar içinde dürüst davranan insanlara enayi ve keriz gözüyle bakılıyor. 90'lar ve öncesi Türkiye'sini hatırlayın. "Sen bu kasklı eşkiyaların ihtiyacı olduğu için beşikteki bebesine mama almak için mi çaldığını düşünüyorsun, ya da çalışarak bişey elde edemeyeceğini düşündüğü için mi?" Bebeği için bir şeyler çalmıyor bu doğru ama asgari ücret ile karnını dahi doyuramayan birey hırsız veya değil neler satın alabilir bir söyler misin? Gerçekleri görüp tepki göstermek yerine içinde bulunduğumuz duruma dikkat çeken birisi olduğu zaman boş yapmanın hiç bir anlamı olmuyor ve sizi alçaltıyor haberiniz olsun. Bana değilse de kişi zamirlerini doğru kullanın..

• Geçmiş olsun öncelikle. Demek otomobillere de gelmiş sıra. 2 3 yıldır başta Yamaha MT 07 ve mt 09 (sökmek kolay bunlarda) olmak üzere motosikletlerin gösterge panelleri ve farları çalınıyordu. Daha 1 ay önce Nişantaşı'nda site içerisinde çalındı. Motor benim değil. Sahibini tanıyorum. Fotoğrafları bırakıyorum.

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!
    Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

• Haberlerde gördüm aynı olay lüks araç bu sefer telefon kamerasına çekmiş araç sahibi hırsız 3 el ateş açıyor.
    Teksas gibi İstanbul nasıl yaşıyorsunuz arkadaş orda.İstanbulun yarısı Suriyeli her türlü pislik var.İstanbulda olsam bırak Arabayı bisiklet dahi almazdım.Aynı haber bülteninde ülkenin çeşitli yerlerinden sırf İstanbula hırsızlık yapman için çete yakalanmış.Her türlü pislik İstanbulda.Bir an önce kaçın kurtulun ordan benden size tavsiye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen normal kanunu uygulasaydın, hukukun üstünlüğünü kabul etseydin ülke böyle sokak ortasında farların, lastiklerin çalındığı dingonun ahırına dönmezdi.
    Memleketi ahıra çevir ondan sonra şeriat gelsin.

Hayatınız hamaset, yalan dolan.
  • Çok geçmiş olsun emeksiz kazanç sağlamaya çalışanların canı cehenneme.
  • Tramer kaydında nasıl çıkıyor bu durumda ama kaputa zarar vermişseler en can alıcı nokta boya olunca satarken zorlanacak araç sahibi yazık geçmiş olsun

• Bu hırsız ekipleri muhtemelen 3 kuruşa sanayide çalıştırmış orada işi öğrenmiş Suriyelilerdir. Silah kullanma ve gözü karalıkları bunun kanıtı gibi. Kasklı oldukları için tespit edilemezler denmiş, hayır tespit edilir arkadaşlar. Şehirde on binlerce kamera var. Mobese, iş yeri kameraları, bankamatikler hatta oradan geçen toplu taşıma araçlarının kameraları. Bunlar özel bir ekiple takip edilir, her olaydan sonra nereye gittikleri bilinirse son örtüşen yerde bulunmaları çok kolay. Ama tabi sayın bakan açıkladı Suriyelilerin suç oranı çok düşük diye. Aman kimse suyu bulandırmasın sonra hükümete tepki olarak döner bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Sekizer saat vardiyalı mı uyuyorlar hocam
    Hırsızlığın cezası olmazmı yahu

• ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyana hayran kaldım vallahi, hırsız adı üstünde hırsız, daha yeltenmeden yakalanması lazım

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    yine aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz, hiçbir şey insanı suça teşvik edemez sadece birey suça meyilli olur. karakterli insan bir başkanının emeğine tecavüz etmez, ben emeğimin karşılığını almadığıma inandığımda suç mu işlemem lazım? ben diyorum ki bu hırsızlar ihtiyacı olduğu için değil "zıkkımlanmak" için çalıyor kim bilir nerede hangi maddeyi içiyor. ben bir cezaevi çalışanıyım her gün mahkumlarla beraberim yüzlerce hatta binlerce hırsız gördüm tanıdım ve hepsinde aynı şeyi gördüm "zihniyet şuydu, o (çalınacak her neyse) orada savunmasız duruyorsa onu çalmak benim hakkımdır"
    bir örnek vereyim, cinsel taciz vakalarında suçlu kendini "param yoktu, gelecekten ümidimi kestim yoksa ben sittin sene böyle bir kadınla ilişki yaşayamayacaktım üstelik kıyafeti beni tahrik etti bu suça teşvik etti" diye bir savunma yapsa bu sana ne kadar mantıklı gelebilir?
    ülkenin durumundan kimse memnun değil herkes hırsız, tacizci, katil mi olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Kasko da ayrıca hırsız. Sen zaten adamlara ücret ödüyorsun kaskolu olsun araba diye. 2 fara 20 bin tl yazip trameri şişirip değerini dusureceklerse arabanin ne anladik o zaman kaskodan ?
    Siz ayrı acayipsiniz mesajı beğenen 56 kişi ayrı acayip... Sigorta şirketine 20.000TL fatura ediyorsa servis, 5.000TL mi yazsın? Burada bir hırsız varsa yedek parçada 10 katı paralar yazan yetkili servisler, tedarikçilerdir. Arabadan kazanamadıkları parayı serviste katlıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.