Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • far çalmak nedir ya ilk defa görüyorum böyle bişey geçmiş olsun hocam
  • Çok geçmiş olsun. İnanılmaz gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariz bir şekilde bir araç çetesi var şuan karşımızda. Ve arka planda da çok büyük bir isim olduğu belli. Arabayı çalmıyorlar artık. Far çalıyorlar ön konsol v.b şeyler çalıyorlar. Genelde çalıştıkları yer Avrupa bölgesi zengin muhitleri.

• Da ha neler gorucez bakam ülkenin çivisi çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar genelleme yapıyorsunuz, polisleri madem beğenmiyorsunuz, buyrun siz polis olsaydınız da bir işe yarasaydınız.

• çok geçmiş olsun , en temizi güvenlikli sitede oturmak bu devirde sanırım...
  • Bugün haberlerde Porsche fari çalıyorlar motosiklet çetesi calarkenden araç sahibine silahla ateş ediliyor, counter strike 5 in 1 alıp Tatar adam ABD de böyle bizde niye yok,

• Nasıl bir döneme doğduk be

• mustafatrkoz34 kullanıcısına yanıt
    Aynı paraya bakırkoy gıbı bı ılcede ( atakoy, yesılkoy hatta florya ) yasayabılecekken sıte ısınden dolayı kucukcekmecede oturuyorum :) kafam rahat en azından, uzucu ama yapacak bısey yok

Konu sahıbıne cok gecmıs olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 3 Ağustos 2019; 9:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Ne kadar genelleme yapıyorsunuz, polisleri madem beğenmiyorsunuz, buyrun siz polis olsaydınız da bir işe yarasaydınız.
    Siz şu dünyada ne işe yarıyorsunuz merak ettim? Beni tanımadan ahkam kestiğinize göre? Şayet ki emniyet içinde bir çok tanıdığım insan var düzen ve tertip nasıl olmalı iyi biliyorum. Önüne gelen işsiz sapsızın da polis ve bekçi olduğunada biliyorum.

• Sahibinden de çıkma leon farlarına bakın mutlaka birisi sizinkidir.
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Az hasarlı bir aracı servis istedi diye mi perte aliyor bu sigorta şirketleri ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Neye göre kime göre az hasar? Servisin çıkardığı faturaya göre perte alıyor. Müşteri de perte çıkmasını istiyor zaten. Olay yine servis...

• Arif kullanıcısına yanıt
    Vay be ülkemizde nur topu gibi helal çalışan sigorta şirketlerimiz varmış. Bütün gunahkarlar servislermis.
    Bütün kötü insanlar servis, iyi insanlar sigorta şirketi açıyor demek ki.

• Otomobillerden parça çalanları yakaladı,silahlı saldırıya uğradı
  • Sadece arabaları değil Çocuk çocuğuda sokaklara bırakamıyoruz rahatça ....çok kötü bi döneme denk geldiler şimdiki çocuklara üzülüyorum hepsinin elinde bi telefon gerçekten boş

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Bu suçun cezası hapis değil,en doğrusunu Allah bilir..O Hakiym( en doğru kararı veren) ve Habir’dir(herşeyin iç yüzünü en iyi bilen)..Dolayısıyla Allah’ın takdir ettiği ceza en doğru ve caydırıcı cezadır..Hırsızı hapiste beslemek hem ona yapılmış bir iyilik hem de özgürlüğünü kısıtlayarak bir kötülüktür..Ancak el kesme cezası özgürlüğünü kısıtlamak değil yaptığı suça karşılıktır ve diğer elinden olmamak için bir daha ne kendisi ne de bunu gören bu yola girişemeyecektir..Allah’ın şeriatında her bireyin dokunulmazlığı ve saygınlığı vardır hem can hem de mal dokunulmazlığı ve saygınlığı...O yüzden en azından ceza hukuku konusunda bu yönde düzenleme yapsalar çok iyi olur..Amacım dini bir polemik başlatmak da değildir ne olur yanlış anlaşılmasın,bu devlet laiktir elbette..En azından ama en azından ( birçok konuda Allah’ın kanunlarına muhalefet var,faiz örneği gibi..) ceza hukuku konusunda bu yönde adımlar atılsa tüm bireyler huzur bulacaktır..Bu ülkede dindar olanında kafir olanında yaşam hakkı ve dokunulmazlığı vardır ve her birey saygındır..Dindar olanın dinini yaşamak,olmayanında istediği gibi yaşamak sonuna kadar özgürlüğüdür ve saygı duyulmalıdır..Bu yüzden demek istediğim başka yerlere çekilmesin,kimsenin inancı ne beni ne bir başkasını ilgilendirir..Sizin nezdinizde genel bir yorum yaptım şahsınıza bir sözüm asla yok..Saygı ve selamlarımı sunarım..

• Farları satan adamlar mı çaldırıyor acaba?

• Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Siz şu dünyada ne işe yarıyorsunuz merak ettim? Beni tanımadan ahkam kestiğinize göre? Şayet ki emniyet içinde bir çok tanıdığım insan var düzen ve tertip nasıl olmalı iyi biliyorum. Önüne gelen işsiz sapsızın da polis ve bekçi olduğunada biliyorum.

Alıntıları Göster
    İnan senden daha çok işe yararım.
    Vay emniyet içinde çok tanıdığı varmış da, düzen tertip bilirmiş.
    Uzaktan davulun sesi hoş gelir, sanki o hırsızları polis aramıyor daha doğrusu senin tabirinle polarize gözlükleriyle sadece caka satıyorlar.
    Bekçilik sistemi konusunda haklısın, ne kadar avare gezinti varsa hepsini işe aldılar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.