Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç satamayan bayilerin nasıl ayakta kaldığı belli oldu. İki far 25 bin tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi arabayi ikiye bölüp yarısını çalmamislar!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenssabahattin

Seriat kanunlari derhal gelmeli
    Sen ne saçmalıyorsun? Üstelik 10 kişi beğenmiş. Adamlara bak ya. Bu kadar cumhuriyetten rahatsızsanız yürüyün gidin ülkeden. Ne şeriatı?

• araba almaktan gerçekten vaz geçtim geçmiş olsun hocam bu haberleri görmekten o kadar yoruldum ki

• Çok büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış Allahtan dışarıda denk gelmemişsiniz. Söylemesi kolay 4 kişi o iş için gelmiş boş gelmesi ihtimal değil bence. Sonra fiske vursanız en az 2 gün nezaret. Şu koşullarda cana gelmesin diye dua ediyoruz.

Ekonomi herşeyi etkilemez hep şahlanıyor diyoruz;
    Ekonomi kötü iken çalınan parça MUTLAKA satılır. Sıfırı 7bin TL olan parçayı siz 4bin TL ye almaz mısınız? Bu durumda kime "Çıkma parça almayın, çalmasınlar!" Diyebilirsiniz. Alacağı cezayı savcıdan iyi bilen, çevresine ve liyakatsizlik, yeteneksizlik, adam kayırma, dayı, amca paşasına güvenen bir canlı grubuna neyle karşı koyacaksınız? Tek söyleyeceğim Allah beterinden saklasın.

• Geçmiş olsun hocam. Yıllar önce bizimde başımıza farklı versiyonu gelmişti. Rahmetli amcamın arabasının jantları çalıp dört taş üstünde bırakmışlardı. O aklıma geldi. Velhasılı Şerefsizler ancak şekil değiştiriyor, şerefsizlikleri baki.

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    ilahi adalete inansalar zaten böyle bir şey yapmazlar
  • arabanın o saatte dışarıda ne işi varmış
  • aahh ah nerde o eski teyip hırsızları
    Lastikleri yeni değiştim daha sıfır korkuyorum söküp götürecekler diye 😂

• 1998 de bina girişimin önünden Bmw min orj ///M aynaları çalınmıştı ki arabaya daha anahtar vurulmamisti o kadar orj di. Böyle kansızlar var maalesef çok yazık.

• Leon araç sahibiyim ve o çevrede oturuyorum. Facebooktaki grupta bunun gibi onlarca mesaj var. İstanbul'da Leon Led farlar çalınıyor ve bu şerefsizler yakalanmıyor. Bu adamlar bu farları satıyor ve bunun takibi yapılmıyor. Çok yazık gerçekten. Size tavsiyem kaskodan led farları aldıktan sonra bir şekilde nakite çevirip halojen farlara dönmeniz olacaktır. Çünkü bu şerefsizler yakalanana kadar olayın tekrarlanmayacağı şüpheli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecyln -- 2 Ağustos 2019; 22:56:59 >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    hırsız adı üstünde hırsızdır. ne yapacağı bellidir. bu işleri yapanları bilirler. yapmaya yeltenmeden önce yakalamaları lazım. bizde önce hırsızlığın olması ve bir şeylerin çalınması şart olmuş. sonra hırsızlığı yapan yakalanınca, şartlı salı verilmesi adet, çalanda zaten sonucuna dünden razı olmuş. ben de bilmiyorum bir şeylerle meşgul oluyorlar ki hırsızlık oluyor baksana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 2 Ağustos 2019; 22:59:22 >
  • Haberlere çıktı.

• Bu nasıl bir şey lan

• Ah o lavukları bir yakalayacaksın. Oturtup elektrik vereceksin. Saatlerce pişene kadar elektrik vereceksin. Anca öyle uslanırlar. Ülkede hak, hukuk, adalet hiç bir şey kalmadı şaka gibi. Polise gitsen hiç bir şey olmayacak. Kasko olmasa geçmiş olsun.
  • BU bela sadece araba sektöründe yok
    motosiklet sektörü daha berbat marka model özel sipariş çalınıyor motosikletler
    kasko varsa gene bi nebze zarar etmiyor mal sahibi ya yoksa

• Sizin aracın farlarını Çalanlar bu şerefsizler olabilir. Kendisine bağıran araç sahibine rastgele ateş açacak kadar gözü dönmüş manyakların!! Siz görmemekle iyi bile yapmışsınız.

• Tek markayı çalmaları yakalanmalarını sağlar aslında polis biraz akıllı olsa çıkma far satan yerleri takip edip çeteyi çökertir. Ama kim uğraşcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

milleti silahlandırmaya itiyor bu tarz durumlar . ülkede adalet olmadığı için herkes kendi adaletini getirecek yakında.
    Ülkenin zaten çivisi çıkmış .
    He silahlanda seni 10 sene iceri tiksinlar

• Kimse de sormamis kaput falan acilmadan o farlar nasil sokuluyor diye. Bu kadar basitse farlari sokmek simdiye kadar durduguna sukredin. Resmen uretim hatasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.