|
Bildirim
Genel olarak suçun azalma nedeni teknoloji olabilir. Kameralar, dijital takip, sosyal medya bu konuda çok etkili.
|
Dexter öldü, ondandır.
|
Artık her şey izleniyor. Kredi kartı kullanmasanız bile etraf kamera dolu. İnternette bir şekilde iz bırakabiliyorsunuz vs.
|
Cinayetten aranan şahıs mcdonald'ın hamburgeri soğuk vermesinden dolayı polisi aradı ve yakalandı.. Birazda salaklaştılar.
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Neden erkekler spora yatkın, neden erkekler teknolojiye daha yatkın, neden erkekler edebiyata daha yatkın, neden erkekler şiire daha yatkın, neden erkekler satranca daha yatkın, neden erkekler keşfe daha yatkın, neden erkekler icatlara daha yatkın, neden erkekler aşçılığa daha yatkın, neden hep erkekler, neden erkekler, neden erkekler ve neden erkekler. Dostum çünkü erkek cinsinin doğası bu. En zeki insanlar da genellikle erkekler, en aptallar da. Erkek cinsi kadınlara göre daha çeşitli özelliklere sahip ve bunun tamamen erkeğin doğası ile alakalı olduğunu düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 13 Ekim 2022; 22:16:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben böyle "doğamızın" ta içine... |
|