Şimdi Ara

Şerit Led Işık Adaptör Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iç mekan 5 mt Led ısık bağlamak istiyorum,bende 12 Volt adaptör var Bosch Matkabımındı 7,2v Çıkışlı.bu adaptörü bu ışıklarda kullanabilirmiyim bilenvarmıdır

• 5mt standart şerit led nominal 2A akım çekecektir. 2.5-3A /12v bir adaptör kullanmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

iş yerime
    iç mekan 5 mt Led ısık bağlamak istiyorum,bende 12 Volt adaptör var Bosch Matkabımındı 7,2v Çıkışlı.bu adaptörü bu ışıklarda kullanabilirmiyim bilenvarmıdır

12 volt adaptör var.7.2 volt çıkışlı.
    orjinal birşey olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

quote:

iş yerime

12 volt adaptör var.7.2 volt çıkışlı.
    orjinal birşey olsa gerek.

12v adaptör 7,2 volt çıkışlı nasıl oluyor anlamadım. şöyle birşey olabilir mi : girişten 12 volt veriyorsunuz cıkıştan 7,2 volt mu alıyorsunuz ? zaten bu şekilde matkaplardaki adaptörlerin cok akım verebilecegini zamnnetmiyorum. teknik değerler üstünde yazıyorsa bunu belirtmeniz daha iyi olur.
  • quote:

iş yerime

ınput 230v-50/60 hz 13w
    output 7,2v-14,4v ....0,4a

yazıyor altında
  • quote:

ınput 230v-50/60 hz 13w

yazıyor altında

işinizi görmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VRMS

quote:

ınput 230v-50/60 hz 13w

yazıyor altında

işinizi görmeyecektir

Alıntıları Göster
    Bocsh matkabın şarj cihazı Çıkışına bağlanan bataryanın voltajına göre şarj yapan akıllı bir şarj aletidir.(Bir ara kullandığım matkap). Aynen işini görmeyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Şerit Led Bağlantı
    15 yıl önce açıldı
    Şerit Led Işığı Dağıtmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba, Forum'un acemisiyim ve benzer bir konuda bilgi almak istiyorum.
    Elimde 20 W halojen lambayı yakan; 12V, 20W, 0,09A bir güç kaynağı var. Ben bu güç kaynağını kullanarak beyaz şerit LED yakmak istiyorum. Bu güç kaynağı ile ne kadarlık bir şeriti yakabilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayamet

Arkadaşlar merhaba, Forum'un acemisiyim ve benzer bir konuda bilgi almak istiyorum.
    Elimde 20 W halojen lambayı yakan; 12V, 20W, 0,09A bir güç kaynağı var. Ben bu güç kaynağını kullanarak beyaz şerit LED yakmak istiyorum. Bu güç kaynağı ile ne kadarlık bir şeriti yakabilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Ben buradaki soygun fiyatlarına kanmayıp linkteki ürünü sipariş ettim, 10 günde geldi ve gayet kaliteli görünüyor.
    12V/3A Switching adaptor (şerit ledler için ideali switching adaptörmüş)
    http://www.dealextreme.com/p/replacement-power-supply-ac-adapter-for-asus-exa0801xa-black-4-8mm-plug-size-25246

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Ben buradaki soygun fiyatlarına kanmayıp linkteki ürünü sipariş ettim, 10 günde geldi ve gayet kaliteli görünüyor.
    12V/3A Switching adaptor (şerit ledler için ideali switching adaptörmüş)
    http://www.dealextreme.com/p/replacement-power-supply-ac-adapter-for-asus-exa0801xa-black-4-8mm-plug-size-25246

Alıntıları Göster
    ben 15 Volt 800mA ile çalıştırıyorum hiçbir sorun yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

kaç mt ledi ,ne kadar süre ile çalıştırıyorsun ?

12V ile çalışan lede 15v verirsen led ömrü azalır
  • quote:

quote:

kaç mt ledi ,ne kadar süre ile çalıştırıyorsun ?

12V ile çalışan lede 15v verirsen led ömrü azalır

Alıntıları Göster
    2 metre 68 cm led ve 1 metre akvaryum dakini aynı anda calıstırıyorum...7/24 çalısıyor..6-7 ay oldu...hiç bir sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum..

• quote:

2 metre 68 cm led ve 1 metre akvaryum dakini aynı anda calıstırıyorum...7/24 çalısıyor..6-7 ay oldu...hiç bir sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum..

Bu ledlerin tümü çalışırken gerilim degerini ölçtün mü ? ölçümde 15v olarak çıkmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

quote:

Bu ledlerin tümü çalışırken gerilim degerini ölçtün mü ? ölçümde 15v olarak çıkmayacaktır

360 cm lede 800 mA yetmez voltaj düşümü oluyordur illa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

quote:

360 cm lede 800 mA yetmez voltaj düşümü oluyordur illa.

Alıntıları Göster
    ölçmedim çünkü sorun yasamadım hiç..demekki 15 V 800 mA ile çalısırmış

• quote:

Aynı sistemin 12v /2.5A enerjili ile beslenmesine göre; parlaklık farklı illaki yaşarsın.
  • quote:

quote:

Aynı sistemin 12v /2.5A enerjili ile beslenmesine göre; parlaklık farklı illaki yaşarsın.

Alıntıları Göster
    gözüme cok parlak geliyor bi devre yapıp biraz kısmayı düsünüyorum hatta akımı

• quote:

gözüme cok parlak geliyor bi devre yapıp biraz kısmayı düsünüyorum hatta akımı

Alıntıları Göster
    dün akşam 5 metre led şerit ve 3Amper adaptör aldım.
    adaptörün ucu jacklı,led in ucu kablo.
    şimdi adaptörün jacklı ucunu kesip birbirine lehimlemem yada bağlamammı gerek acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

dün akşam 5 metre led şerit ve 3Amper adaptör aldım.
    adaptörün ucu jacklı,led in ucu kablo.
    şimdi adaptörün jacklı ucunu kesip birbirine lehimlemem yada bağlamammı gerek acaba.

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar

7 mt led var su an 12 v adaptor ıle sorunsuz kullanıyorum fakat adaptor ses cıkartmaya basladı.Elimde 15v 1000ma adaptor var kullansam sıkıntı olurmu. Yani bildiğim kadarıyla led 12v destekliyor 15v versek nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabi yaa

Merhaba Arkadaşlar

7 mt led var su an 12 v adaptor ıle sorunsuz kullanıyorum fakat adaptor ses cıkartmaya basladı.Elimde 15v 1000ma adaptor var kullansam sıkıntı olurmu. Yani bildiğim kadarıyla led 12v destekliyor 15v versek nasıl olur.

Güç kaynağın yetmiyor. 50 W tan güçlü olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.