Bildirim
Şerit Led Işık Adaptör Sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5mt standart şerit led nominal 2A akım çekecektir. 2.5-3A /12v bir adaptör kullanmalısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Kafkasdans
iş yerime
iç mekan 5 mt Led ısık bağlamak istiyorum,bende 12 Volt adaptör var Bosch Matkabımındı 7,2v Çıkışlı.bu adaptörü bu ışıklarda kullanabilirmiyim bilenvarmıdır
12 volt adaptör var.7.2 volt çıkışlı.
orjinal birşey olsa gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem3457
quote:
iş yerime
iç mekan 5 mt Led ısık bağlamak istiyorum,bende 12 Volt adaptör var Bosch Matkabımındı 7,2v Çıkışlı.bu adaptörü bu ışıklarda kullanabilirmiyim bilenvarmıdır
12 volt adaptör var.7.2 volt çıkışlı.
orjinal birşey olsa gerek.
12v adaptör 7,2 volt çıkışlı nasıl oluyor anlamadım. şöyle birşey olabilir mi : girişten 12 volt veriyorsunuz cıkıştan 7,2 volt mu alıyorsunuz ? zaten bu şekilde matkaplardaki adaptörlerin cok akım verebilecegini zamnnetmiyorum. teknik değerler üstünde yazıyorsa bunu belirtmeniz daha iyi olur. -
quote:
iş yerime
ınput 230v-50/60 hz 13w
output 7,2v-14,4v ....0,4a
yazıyor altında -
quote:
ınput 230v-50/60 hz 13w
yazıyor altında
işinizi görmeyecektir -
Bocsh matkabın şarj cihazı Çıkışına bağlanan bataryanın voltajına göre şarj yapan akıllı bir şarj aletidir.(Bir ara kullandığım matkap). Aynen işini görmeyecektir.quote:
Orijinalden alıntı: VRMSquote:
ınput 230v-50/60 hz 13w
yazıyor altında
işinizi görmeyecektir
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar merhaba, Forum'un acemisiyim ve benzer bir konuda bilgi almak istiyorum.
Elimde 20 W halojen lambayı yakan; 12V, 20W, 0,09A bir güç kaynağı var. Ben bu güç kaynağını kullanarak beyaz şerit LED yakmak istiyorum. Bu güç kaynağı ile ne kadarlık bir şeriti yakabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
Ben buradaki soygun fiyatlarına kanmayıp linkteki ürünü sipariş ettim, 10 günde geldi ve gayet kaliteli görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: kayamet
Arkadaşlar merhaba, Forum'un acemisiyim ve benzer bir konuda bilgi almak istiyorum.
Elimde 20 W halojen lambayı yakan; 12V, 20W, 0,09A bir güç kaynağı var. Ben bu güç kaynağını kullanarak beyaz şerit LED yakmak istiyorum. Bu güç kaynağı ile ne kadarlık bir şeriti yakabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
12V/3A Switching adaptor (şerit ledler için ideali switching adaptörmüş)
http://www.dealextreme.com/p/replacement-power-supply-ac-adapter-for-asus-exa0801xa-black-4-8mm-plug-size-25246
-
ben 15 Volt 800mA ile çalıştırıyorum hiçbir sorun yok....quote:
Orijinalden alıntı: bobita
Ben buradaki soygun fiyatlarına kanmayıp linkteki ürünü sipariş ettim, 10 günde geldi ve gayet kaliteli görünüyor.
12V/3A Switching adaptor (şerit ledler için ideali switching adaptörmüş)
http://www.dealextreme.com/p/replacement-power-supply-ac-adapter-for-asus-exa0801xa-black-4-8mm-plug-size-25246
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: furi1923
ben 15 Volt 800mA ile çalıştırıyorum hiçbir sorun yok....
kaç mt ledi ,ne kadar süre ile çalıştırıyorsun ?
12V ile çalışan lede 15v verirsen led ömrü azalır -
2 metre 68 cm led ve 1 metre akvaryum dakini aynı anda calıstırıyorum...7/24 çalısıyor..6-7 ay oldu...hiç bir sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum..quote:
ben 15 Volt 800mA ile çalıştırıyorum hiçbir sorun yok....
kaç mt ledi ,ne kadar süre ile çalıştırıyorsun ?
12V ile çalışan lede 15v verirsen led ömrü azalır
Alıntıları Göster
-
quote:
2 metre 68 cm led ve 1 metre akvaryum dakini aynı anda calıstırıyorum...7/24 çalısıyor..6-7 ay oldu...hiç bir sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum..
Bu ledlerin tümü çalışırken gerilim degerini ölçtün mü ? ölçümde 15v olarak çıkmayacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: berke2011
quote:
2 metre 68 cm led ve 1 metre akvaryum dakini aynı anda calıstırıyorum...7/24 çalısıyor..6-7 ay oldu...hiç bir sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum..
Bu ledlerin tümü çalışırken gerilim degerini ölçtün mü ? ölçümde 15v olarak çıkmayacaktır
360 cm lede 800 mA yetmez voltaj düşümü oluyordur illa.
-
ölçmedim çünkü sorun yasamadım hiç..demekki 15 V 800 mA ile çalısırmışquote:
Orijinalden alıntı: Nipp10quote:
Orijinalden alıntı: berke2011
quote:
Bu ledlerin tümü çalışırken gerilim degerini ölçtün mü ? ölçümde 15v olarak çıkmayacaktır
360 cm lede 800 mA yetmez voltaj düşümü oluyordur illa.
Alıntıları Göster
-
quote:
ölçmedim çünkü sorun yasamadım hiç..demekki 15 V 800 mA ile çalısırmış
Aynı sistemin 12v /2.5A enerjili ile beslenmesine göre; parlaklık farklı illaki yaşarsın. -
gözüme cok parlak geliyor bi devre yapıp biraz kısmayı düsünüyorum hatta akımıquote:
ölçmedim çünkü sorun yasamadım hiç..demekki 15 V 800 mA ile çalısırmış
Aynı sistemin 12v /2.5A enerjili ile beslenmesine göre; parlaklık farklı illaki yaşarsın.
Alıntıları Göster
-
dün akşam 5 metre led şerit ve 3Amper adaptör aldım.quote:
gözüme cok parlak geliyor bi devre yapıp biraz kısmayı düsünüyorum hatta akımı
Alıntıları Göster
adaptörün ucu jacklı,led in ucu kablo.
şimdi adaptörün jacklı ucunu kesip birbirine lehimlemem yada bağlamammı gerek acaba. -
Merhaba Arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: eren16
dün akşam 5 metre led şerit ve 3Amper adaptör aldım.
adaptörün ucu jacklı,led in ucu kablo.
şimdi adaptörün jacklı ucunu kesip birbirine lehimlemem yada bağlamammı gerek acaba.
Alıntıları Göster
7 mt led var su an 12 v adaptor ıle sorunsuz kullanıyorum fakat adaptor ses cıkartmaya basladı.Elimde 15v 1000ma adaptor var kullansam sıkıntı olurmu. Yani bildiğim kadarıyla led 12v destekliyor 15v versek nasıl olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: tabi yaa
Merhaba Arkadaşlar
7 mt led var su an 12 v adaptor ıle sorunsuz kullanıyorum fakat adaptor ses cıkartmaya basladı.Elimde 15v 1000ma adaptor var kullansam sıkıntı olurmu. Yani bildiğim kadarıyla led 12v destekliyor 15v versek nasıl olur.
Güç kaynağın yetmiyor. 50 W tan güçlü olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X