Bildirim
ŞERİT LED RGB (şerit LED smd 3528) (smd 5050) RAKİPSİZ FİYAT! (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://m.n11.com/smd-5050-rgb-serit-led-full-set-3-cipli-ic-mekan-5-metre-300-led-P73287942
N11 ile ayni fiyat.bu forumua ozel bi indirim yok yani.n11 den kuponla daha uyguna mal edilebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
mart ayı ilk hafta sonu
250 tl ve üzeri alamlarda sıcak fırsat degil YAKAN FIRSATLARA HAZIR OLUN!!
ŞERİT LED SMD 5050
3 CHİP( GERÇEK 3 DİYOTLU BU FİYATA ASLA BULAMAZSINIZ )SİLİKONSUZ METREDE 60 METRE FİYATI 3.99 TL
( BEYAZ GÜNIŞIGI MEVCUT )
5 metre ve katları olarak alım yapabilirsiniz ( yani 5-10-15-20 metre gibi )
------------------5 METRE PAKET FİYATI 20 TL ---------------------
RGB ŞERİT LED ( takım soketli 5 amper )
RGB SMD 5050 3 CHİP METREDE 60 LED SİLİKONSUZ ŞERİT LED
METRE FİYAT 4.50 TL
RGB 3 CHİP ŞERİT LED + 5 AMPER TARFO YADA ADAPTÖR + 24 TUŞ KUMANDA KONTROL KARTI
---------------------46 TL-----------------------------
rgb şerit lerler ır kumanda girişleri ile uyumludur kumandaya lehim yapmadan direk baglayabilirsiniz
ayrıca 5 metre + 5 metre rgb lediniz oldugunuz düşünelim bu 5 metre ledleri kendi üzerindeki soketlerle direk bir birine kolaylıkla baglaya bilirsiniz lehim gerektirmez. ( bazen istisna durumlar olabilir )
SMD 3528 Beyaz iç mekan 9.25 TL
Smd 3528 Günışıgı iç mekan 9.25 TL
FİYATLARA K.D.V DAHİLDİR
trafo fiyatlarımız
12v 5 amper : 18 tl
12v 10 amper: 28 tl
12v 12.5 amper : 30 tl
12v 20 amper : 34 tl FANLI
DİKKAT : FİYATLARIMIZ SON KULLANICILAR İÇİNDİR. Aldıgı ürünü evinde iş yerinde yada canının istedigi bir yerde kullanacak TÜKETİCİ İÇİNDİR!!
ALIM SATIM YAPAN TİCARET YAPAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN UYGUN DEGİLDİR. Çünkü satış fiyatlarımız hemen hemen onların alış bedelleri civarında dır.
Bu nedenle gereksiz tartışma yaratacak LÜTFEN MESAJLAR YAZMAYALIM DUYARLI OLALIM..
250 tl ve üzeri alamlarda sıcak fırsat degil YAKAN FIRSATLARA HAZIR OLUN!! :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 28 Şubat 2016; 3:59:11 >
-
Bu saatte konuyu idrak etmekte zorlandım. Bir de fiyatlar yeşil yazılmış; adeta kör oldum. Sonra inceleyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus_2
http://m.n11.com/smd-5050-rgb-serit-led-full-set-3-cipli-ic-mekan-5-metre-300-led-P73287942
N11 ile ayni fiyat.bu forumua ozel bi indirim yok yani.n11 den kuponla daha uyguna mal edilebilir
Kupona gerek yok, buradaki satici kargo dahil satmiyor. Yaklasik 54 tl ye geliyor kargo dahil, n11 deki urun 44 tl kargo dahil. Cok ilginc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit : Link kaldırıldı.
Buradada DIŞ mekan için olanı var hocam fiyatı çok uygun :)
Karşılaştırma resmi bekliyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyprus_TC -- 29 Şubat 2016; 0:23:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xprens123
Buradada DIŞ mekan için olanı var hocam fiyatı çok uygun :)
Konuyu guncel tuttgunuz icin tesekkurker.
Sanirim pegasus ile ayni masada yanyana calisiyorsunuz.
Sadece donanim haber e ozel fiyatlar verilecek. Fiyatlar verildigindede laf olsun diye yurt disi siteler ilan linki verirsiniz artik.
Bu arada ikinizden ricam
Smd 5050 tek cekirdek 3hip degil
Gercek 3 diyotlu 3chip serit led ilani bulup onuda buraya ekleyebilirseniz sevinirim.
Bakalim bulabilecekmisiniz bakalim ne kadar arastirmacisiniz.
Gercek 3 chip smd 5050 led icine bakinca 3noktadan isik veren serit led BEYAZ RENK VE GUN ISIGI RENK
K.D.V DAHIL ISME FATURALI
METRESI 3.99 TL
TURKIYE GENELINDE BU FIYATA BULUN BAKALIM HODRI MEYDAN
AYTICA KUPON MUPON DILENMEDEN
200-300TL VE UZERI ALIMLARA HAFTA SONU SUPRIZ HEDIYE OLACAK.
Iyi arastirmalar dilegiyle tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 29 Şubat 2016; 2:15:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir de bu 3 diyotlu 3 chipli dediğiniz ürünün artısı eksisi nedir açıklar mısınız?
Piyasadaki ucuz mallara göre neden tercih edelim? Şuan bilmediğimiz, açıklamadığınız çok önemli detay budur. -
Merhabalar,
Salonumda tek renk şerit led var. 16 metre uzunluğu var ve 12,5 amper trafoya hem önden hem da arkadan bağlı. Şimdi ben bu ledleri rgb ile değiştirmek istiyorum.
1. 16 metre Smd 5050 3 chip şerit led için bu trafo yeterli mi?
2. Yeterli ise veya değilse bana çıkacak "trafo + şerit led + kumanda" maliyeti ne olur? -
Yavuz bey neden sinirleniyorsun. Ben ne reklam yapıyorum nede senin malını kötülüyorum . Pegasusuda tanımıyorum profilim açık bakabilirsin kendi halimde takılıyorum forumda.. Fiyat konusunda alacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum senide anlıyorum satmak istiyorsun fakat kimse kolay para kazanmıyor . Burada bir konu açıyorsan "sıcak fırsatlar" bölümünde fiyatının internettekilere göre uygun olması lazım, aliexpressi kast ettin sanırım fiyatı uygun olsun herkes sizden alsın .
Ben şahsen led ışıktan anlamam "Diğer satıcılar ile senin arandaki fark nedir ? Neden biz senden alalım ? " bize bunu ikna ettiğin takdirde zaten herkes sana yönelir ..
-Tüm ilanlarında zaten bu fiyatlardan veriyorsun DH sıcak fırsatlara özel bir indirim yok.
Facebook gurubunda
Sahibinden ilanında
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-rgb-smd-5050-serit-led-metresi-4.50-tl-276846006/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-serit-led-3-chip-smd-5050-gercek-3diyot-3-chip-metresi-3.99-276844716/detay
Kendi sitende atikled.com
-Biz kullanıcı olarak nerden bilelim 3 diyotlumudur değilmidir o nedir. Hiç bir yerde 3 diyotlu 3 chipli yazmıyor
-Ledin içinde gözüken GRİ kısım mıdır kast ettiğiniz ?
Yoksa resimde işaretlediğim kısım mıdır ?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyprus_TC -- 28 Şubat 2016; 23:34:57 >
-
5050'nin led başı verdiği gerçek lümen değeri nedir?
5 metrede toplam kaç led mevcut? -
quote:
Orijinalden alıntı: xprens123
Haklı olabilirsin Ben sadece RGB renkli ledlere bakıyorum. Diğerleri hakkında yorum yapmadım zaten ...
Tabiki fiyatlarınız TÜM platformlarda aynı olacak ama burası sıcak fırsatlar tekrar ediyorum.
Birçoğumuz bilmiyor 3diyot 3chip nedir ? Resimleri bekliyorum
SLM
pm de belirttigim gibi cep telle çekbildim
HER SMD 5050 MODELİ PİYASADA 3 CHİP OLARAK ADLANDIRILIR
YANLIZ BUNLARDA
3 DİYOTLU ( ASIL OLAN ) IŞIK ŞİDDETİ BİRAZ DAHA YÜKSEKTİR
TEK BÜYÜK DİYOT^’LU OLARAK İKİ ÇEŞİDİ VARDIR
SMD 5050 LED LERİN İÇİNE BAKTIGINIZDA BU ŞEKİLDE 3 NOKTADAN IŞIK GELİYORSA
ELİNİZDEKİ ÜRÜN GERÇEK SMD 5050 3 CHİPTİR
SMD 5050 LED LERİN İÇİNE BAKTIGINIZDA BU ŞEKİLDE TEK NOKTADAN IŞIK GELİYORSA AŞAGIDAKİ GİBİ
ÜRÜNÜNÜZ TEK BÜYÜK CHİP SMD 5050 DİR ( PİYASADA 3 CHİP OLARAK ADLANDIRILIR
FİYATI BİRAZ DAHA DÜŞÜK VE IŞIK ŞİDDETİDE 3 DİYOTLUYA GÖRE BİRAZ DAHA DÜŞÜKTÜR )
aşagıdaki resimlerdeki üsteki 3 diyotlu olan smd 5050
aştındakide tek diyotlu olan smd 5050
-
Teşekkür ederim Yavuz bey :) Şimdi daha iyi anlamış olduk.
Normal smd 5050 ile sizinki arasındaki farkı -
quote:
Orijinalden alıntı: TaurusX
Merhabalar,
Salonumda tek renk şerit led var. 16 metre uzunluğu var ve 12,5 amper trafoya hem önden hem da arkadan bağlı. Şimdi ben bu ledleri rgb ile değiştirmek istiyorum.
1. 16 metre Smd 5050 3 chip şerit led için bu trafo yeterli mi?
2. Yeterli ise veya değilse bana çıkacak "trafo + şerit led + kumanda" maliyeti ne olur?
Cevap? @LED TOPTAN
ip 68 sertifikalı olanı var mı?
Akvaryum için düşünüyorum yanar döner bir akvaryum olsun. -
Arkadaşım soruna boşuna cevap bekleme. Arkadaş sadece tartışma sorularına cevap veriyor. Ürünü gerçekten satın almak isteyenlere de nedense cevap vermiyor. Bak ben 15 gündür bekliyorum, arkadaş cevap verecek diye. Ama nafile.
Merhaba,
smd5050 silikonlu led 1 sene sonra silikonları sararma yaptı..
Bu konu hakkında destek ya da bilginiz var mı? -
Hocam power led çeşitleri satıyor musunuz? Satmıyorsanız tavsiye edeceğiniz satıcı ve marka var mı? -
Eyvallah hocam boşa uğraşmayalım o zaman. Zira aynı ürünü başka yerlerde satıyor. Ama en fazla ip67 sertifikalı var ip68 bulamadım bir türlü.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X