Şimdi Ara

Şerit led yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bisiklet jantıma şerit led takmak istiyorum ya dinamo yada 9v dikdörtgen pille internette fazlasıyla araştırma yaptım ama bulamadım janta dinamoyla buldum çok karmaşıktı daha önce yapan mutlakaki vardır söyleyebilirmisiniz

Not:Akü alamam çünkü 120 tl civarında

• dinamo hızını yavaşlatır bence akü al 30 tl ye akücülerde bulursun
  • tamamda dinamo dediğimiz aygıt hızını yavaşlatır diyosun fakat akü ondan daha ağır ayrıyetten janta yapıcağım bu nedenle kabloların kopmasından korkuyorum
  • TahaertopraK kullanıcısına yanıt
    Hocam dinomoyla aküyle falan ugraşma al şunlardan arkana bakma
    http://www.youtube.com/watch?v=FQm-KLckLUI
  • Hocam saolunda led daha güzel görünüyo buda çok güzel ama 50 Tl gerçi araştırırım biraz ama sanırım şerit ledi tercih edeceğim.

Ayrıyyetten niye kimse cevap yazmıyor yha hiçmi kimse şeritled yakmadı aküsüz
    Ben anlamıyorum ki. Aküyü ne yapacaksınız ? O kadar ampere neden ihtiyaç duyuyorsunuz ?
    Akü öyle 12 v elektrik veren cihaz değildir. Saçmalamayın bir şerit led için bunlara gerek yok.
    Dinamo yavaşlatır anladık ta neyi yavaşlatacak ne kadar yavaşlayacaksın ?
    Tamam dinamo istemiyorsan;
    9v pil kullanabilirsin. Pili önce şerit lede montajla. Bir anahtar ile devre yap.
    Pili ve ledi yapıştır.
  • Saol kardeşim yada abim diyim 2tane 9v mu alıyım yoksa bir tane yetermi teşekkürler
  • Eğer iki janta takcaksan 2 tane al ama piller alkalin olsun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 m şerit led alıcamda illa seri yapmammı lazım seri için 3 erli oluyormuş ben 15cm yaparımda serisiz de oluyormu diye soruyorum
    Hocam elektrikçilerde bulunur, li-ion pil var 6-9-12 volt. bayagi da hafif ve makuk boyutlari var.
    ben bununla arabasinin icinde fluoresan lamba yakan bile gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıslanınca bişey olmazmı ttoz toprak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.