Şimdi Ara

Serserilerle nasıl baş ediyorsunuz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
8.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gentlove

quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Ben Trakya'da yaşıyorum, burası adım başı çingene&tinerci. Asosyal olduğum için hiç denk gelmiyorum. Servis evden eve zaten. Ama sırf şu ameleleri dövmek için dövüş sanatı öğreneceğim.

Kardeş öyle olmuyor işte dövüş sanatıyla.Bir tanesi bıçağı çıkarsa gecenin bir vakti zaten,kim vurduya gidersin.

arkadaşın birine böyle sokakta yaşayan tinercinin biri bıçağı çekti arkadaş da bu tinerciyi öldürdü 5 senedir mahkeme mahkeme sürünüyor
  • serseri var serseri var, içeriye girmeyi nimet olarak gören kaybedecek birşeyi olmayanlar da var, evde babasından dayağı yiyip dışarıda acısını çıkarmak için yanına 3-5 kişi toplayan ama ailesi duyarsa oturup ağlayacak tipler de, ha bir de yine mahalle mekan vs arkasına alıp dayı olanlar da, kimin ne olduğunu anlamak zor, yapılı olana sağlam durana kolay kolay sataşmazlar, ayrıca şiddet de her zaman çözüm değil, normal bir hayat yaşayan insanlar normal ilişkileri olan ya da insanlardan yakınlık görenler o hale gelmezler, onlara kimsenin konuşmadığı insanlıkla konuştuğunuzda çoğunlukla olayın tatlıya bağlandığını görürsünüz, ha bir de pısırık olmayın, en fazla dayak yersiniz o da tecrübe olur
  • Bir yada iki kişiyse aynı şekilde karşılık ver baktın dayak atıyorlar halkın arasına dal,kalabalıklarsa uzaklaş polis çağır.
  • quote:

Bilirsiniz arkadaşlar bu tipleri,sokakta kalabalık toplandı mı,gelen geçen kızlara laf atarlar.Önüne gelene omuz ve laf atmalar falan.
    Siz böyle durumlarda karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz?Samimi cevap bekliyorum.

Bak kardesim hepimiz o yollardan gectik yurek yoksa hic bulasma derim yuregin varsa gidebildigin kadar git o insanlar seni yanina alacaktir bende boyle oldu linc edilcegimi bilsem yine gulerek konusurdum o yuzden hic boyle olaylarla kavga etmedim sunuda unutma el elden ustundur 9 senelik kickboxcu arkadasim var elemanin teki gelmis gel birsey soylicem demis hic beklemedigi anda kafa atmis yani kavga darbe beklerken iyidir ayrica sen yolunda git bosver insanin icinde olan birsey cesaret fazlasida zararli emin ol o gordugun kalabalik kisiler tek basina bir hicler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oturduğum bölge (Beykoz) bu tiplerden geçilmiyor. Açıköğretime okula gidiyorum, orada da kapının önünde akşama kadar beklerler sebepleri nedir akıl sır erdiremem. Durduk yere sataşırlar, yani hepsi için denmese de geneli için "dengesiz" denilebilir. Beykoz da ki bu serserilerin bir çoğunun bir amacı yoktur, kendilerine uygun bir yer bulup çalışırlar. (Sanırım tek iyi yönleri) Birde bütün kızları sahiplenirler, yanımda ki kardeşimden tutun kız arkadaşımı bile sahipleniyorlar. Ve bu aptallar birgün bana bıçak çekmiş, karakolluk olmuştuk.

Şimdi mi? Şu anda aval aval bakıyorlar.
  • quote:

Bilirsiniz arkadaşlar bu tipleri,sokakta kalabalık toplandı mı,gelen geçen kızlara laf atarlar.Önüne gelene omuz ve laf atmalar falan.

Hiç takmayacaksın kardeşim bırak laf atıyorlarsa atsınlar yada arkandan hareket yapıyorlarsa yapsınlar her yerde böyle saçma sapan insanlar mevcut yok yere kavga çıkartıp başına dert açma bu tarz insanlar hiç düşünmeden bıçağı sallar çıkarır sözde erkekler ya :)
  • Kendine güvenmiyorsan pardon de geç, dinleme, arkandan koşarsa vur yani sende.
    1 dayak yersin, 2 yersin, eşek değilsin ya 3. de atarsın. Hem böyle daha çok kendine güvenirsin. Korkmanın ne denli boş olduğunu anlarsın.

" Tabiatın yegane kanunudur, güçlü olan değil kendini güçlü gösteren kazanır hep "
  • ben parltaserseriler bana uydu falan bende
    Onlardan hafiften uzaklaşıp hemen 155 yazdım be şunu dedim : ya arama düğmesine basarim ve basınız belaya girer sabıkalı olur hatta hapse bile girersiniz yada burdan çekip gidersiniz deyince topallaya topallaya kaçtılar üstelik benden 7 yaş falan buyuktuler . Yalnız bunları söylerken ciddi olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tesbih

quote:

dostum omuz atmaya kalkarlarsa biraz kendini sık o afallasın eğer bişey diyolarsa birine yumruk at diğerine balgam ve kaç

+ladım ve güldüm :D
  • benm yasadıgım yer kucuk bır yer olmasına ragmen burdada oluyor ki bi telefonla toplanıyoruz biz arkadaslarla mesele çözülüyor :)
    Öyle her emaneti olanda bi b*k yapamaz kusra bakmayın adam dövmekte adam biçmekte yürek ister o yüreğin 4/1 ide bile yok o sokak itlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex48 -- 6 Eylül 2014; 12:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tesbih

quote:

dostum omuz atmaya kalkarlarsa biraz kendini sık o afallasın eğer bişey diyolarsa birine yumruk at diğerine balgam ve kaç

+ladım ve güldüm :D

Senin 1 sene onceki konuda ne isin var la

• abilerim dovus sanati bilmek sart ben uniye gidince ogrenecegim savunma sanati bilirseniz yada 1 yil bile gitseniz savunma sanatinin buyuk faydasini gorursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 6 Eylül 2014; 14:11:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mahalleye yeni tasinmistim aksam bakkaldan dondurma almaya gitmistim o zamanlar 8 e gidiyoruz falan cocuk benden 1 yas kucuk omuz atti bana daldim buna baya bir bogustuk yenisemedik falan bana dedi tum mahalleyi toplayacam falan dayak yiyicen dedi 2-3 gun sonrasinda babalarimiz karsilasti eski dost ciktilar falancocuk su anda en iyi arkadasim nereden nereyr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 tane çakıyorum çok ciddiyim
    Edit:istediğiniz kadar dövüş sanatı bilin cesaretiniz olmadığı sürece yine yediginiz omuzla kalırsınız ve en iyisi bulaşmamak bir omuzdan kimse ölmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 6 Eylül 2014; 16:31:55 >
  • bizim burdada çok var hepsi küçükken sütun tekiydi benin oturduğum yerde hergun adam bicaklkyolar bir kere hapise girdiğini görmedim adamların eskiden doğduğum abi ceken adamlar serseri olmuş bana karışan yok gerçi karışsalar bıçağı aldığım gibi sokarım sinir hastalığı var bende allahtan başıma bela almıyorum yoksa hapislerde çürümek var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokaktaki basibos dolasip etrafa saldiran kopekler daha degerli benim gozumde. Boyle gereksiz insanlar oldugu icin gelisemedik, gelisemeyiz efendim.

• 8 yıl tae kwon do 2 yıl judo 6 ay kadar da muai thai yaptım. Bir süre de serseri hayatım oldu. 8 yıl önce de toparladım kendimi. bela belayı çeker arkadaşım. Bu ülkede devlet var kanun var polis var. ara polisi devlet vatandaşı için var. Sözlü hakaretten tacizden şikayetçi ol. Bak nasıl mum oluyorlar. Kapına gelip nasıl özür diliyorlar... Özürlerinde samimi iseler şikayetini geri alırsın fakat aynen veya artarak devam ettirirlerse devlet onları kanunlarıyla mum eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haaaapsuuu -- 6 Eylül 2014; 19:39:21 >
  • Arkadaşlar söylemişler işte.Görmezden gel önüne bak.
    Olmadı ara polisi o kadar.Polisin sesini duyar duymaz kaçar giderler merak etme.

Ayrıca sana karşı çıkmanı pek tavsiye etmem.
    Ben 10 sene Kadifekalde yaşadım 8 senedir de Eşrepaşadayım.

İnan ki bugüne kadar kimsenin yanına kalmadı bana bir bakışları bile.Ama artık sinirlenmiyorum,aldırmıyorum.
    Çünkü biliyorum yüzde doksanı kafayı çekip bıçak taşıyan tipler.Cüssene,çevrene bakmaz gelir bıçağı takar.
    Burda bir park var bak Atilla parkı diye.4 günde 13 kişi bıçaklandı.Aynı herif yapmış hepsini.Herkes de tannıdığını söylüyor ama işte polislerimize burdan selam söylüyorum.

Beladan uzak dur,sen önüne bak.Bırak kendilerini tatmin etsinler.Bir lafı yemeyi büyütme.Bak ruhsatlı silahı var bi tanıdığımın.Bana diyorki arabada taşımıyorum.Bi gün birine bi sinirlerim şarjörü boşaltırım değmez,dayak yerim yoluma bakarım daha iyi diyor.Bak bu bahsettiğim adam en belalı adamlardan ama o bile doğru yolu bulmuş.

Mantıklı davran,bu ülkede dayaklık adam bitmez o zaman önüne bakacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaJJi -- 17 Eylül 2014; 18:29:58 >

• Sırf tipimiz düzgün ve onlardan iyi yaşıyoruz diye böyle yapıyorlar aslında aşalığılık olduklarını gösteriyorlar.Geçen alt geçitte öyle yere bakarak yürüyordum sakıza makıza basmayım diye bilirsiniz bizim millet maldır az neyse 3 tane benden 3 yaş küçük serseri tam ben çıkarken onlarda inerken sigara paketini kapladı havaya attı arkaya doğru bana gelceğini hesap etti bende yerden alıp geri fırlattım baktı baktı elime muştaya geçirdim çocuklar kaçtı gitti kendinize güvenmiyorsanız yapmayın.
  • Benim bi' sorunum yok ama sınıftaki kız arkadaşlarıma laf atanlar oluyor, onlarda bana ve yanımdaki arkadaşa söylüyorlar falan makarasına ama, cidden hoşlanmadığım tipler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.