Şimdi Ara

Serserilerle nasıl baş ediyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
8.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilirsiniz arkadaşlar bu tipleri,sokakta kalabalık toplandı mı,gelen geçen kızlara laf atarlar.Önüne gelene omuz ve laf atmalar falan.
    Siz böyle durumlarda karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz?Samimi cevap bekliyorum.

• Ben Trakya'da yaşıyorum, burası adım başı çingene&tinerci. Asosyal olduğum için hiç denk gelmiyorum. Servis evden eve zaten. Ama sırf şu ameleleri dövmek için dövüş sanatı öğreneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Bilirsiniz arkadaşlar bu tipleri,sokakta kalabalık toplandı mı,gelen geçen kızlara laf atarlar.Önüne gelene omuz ve laf atmalar falan.
    Siz böyle durumlarda karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz?Samimi cevap bekliyorum.

dostum omuz atmaya kalkarlarsa biraz kendini sık o afallasın eğer bişey diyolarsa birine yumruk at diğerine balgam ve kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Ben Trakya'da yaşıyorum, burası adım başı çingene&tinerci. Asosyal olduğum için hiç denk gelmiyorum. Servis evden eve zaten. Ama sırf şu ameleleri dövmek için dövüş sanatı öğreneceğim.

Kardeş öyle olmuyor işte dövüş sanatıyla.Bir tanesi bıçağı çıkarsa gecenin bir vakti zaten,kim vurduya gidersin.
  • Makinayı gösterince abi çekiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

quote:

Ben Trakya'da yaşıyorum, burası adım başı çingene&tinerci. Asosyal olduğum için hiç denk gelmiyorum. Servis evden eve zaten. Ama sırf şu ameleleri dövmek için dövüş sanatı öğreneceğim.

Kardeş öyle olmuyor işte dövüş sanatıyla.Bir tanesi bıçağı çıkarsa gecenin bir vakti zaten,kim vurduya gidersin.

Bizim burda çok gecekondulu var bana bulaşmıştı bir de :) Akıl hastasıyım da biraz,canım sıkkındı zaten biraz dövücektim yani aşşağı almıştım ama özür dileyince bırakmıştım 2 kere omuz attı ilk attığında baya keyifliydim ses etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patlakosman -- 30 Haziran 2013; 2:06:23 >

• yere bakarak ilerle, uğraşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vücut geliştiriyorum, yıllardır yanıma yaklaşan bile görmedim
  • quote:

Edirne'de bile 50 bin tane çingene var ne çektik be Allahtan tanıyodum yakınımdakileri hiç zararları ol(A)madı bana.
  • Bizim burdada gebze/mutlukent adamların çoğunu tanıyorum yani serseri olanların ama yinede yanında kız varken kızı kesip hayalarını avuçluyolar bide boşda gezmiyolar
  • Yolda karşı karşıya gelirsem ne kafamı eğiyorum ne de gözlerinin içine bakıyorum. Bu herifler eziklere bide kıl kaptıklarına dalaşırlar çünkü. Eğer konuşmaya zorlanırsan gözlerini kaçırma ama sinir olacakları şekilde bakma. Sesinin titrememesi lazım. Bide ''bilader'' diye hitap et benim taktiğim bu şimdiye kadar çok karşılaştım bu tiplerle ama hiç dayak yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

quote:

quote:

quote:

Ne alakası var la malakmısınız öyledir adam tiner, esrar vs çekmediyse bu böyledir tırsak olmayın bu kadar.

owww beybi sert konuşuyoruz 2. çay geliyo abi

Liselim büyüdüğünde o serserilerden biri olup denersin, denemesi bedava.

auwww liseliymişim gazoz içer misin ünili abim

Linkin Park, Green Day dinler ezme gelip birde gazoz ısmarlamaya kalkar.Yok almayayım.

RAMMSTEIN-IRON MAIDEN-NIGTHWISH-KORPIKLAANI-METALLICA-NIRVANA-MANOWAR-RHCP-APOCALYPTICA-GREEN DAY-AC/DC-SKILLET--PENTAGRAM-NICKELBACK-SYSTEM OF A DOWN-LINKIN PARK-LED ZEPPELIN-GUNS'N ROSES-BILLY TALENT
    İmzam bu LINKİN PARK-GREEN DAY DEĞİL ayrıca acıdım sana hahahahatroll

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alakası var la malakmısınız öyledir adam tiner, esrar vs çekmediyse bu böyledir tırsak olmayın bu kadar.

Linkin Park, Green Day dinler ezme gelip birde gazoz ısmarlamaya kalkar.Yok almayayım.

RAMMSTEIN-IRON MAIDEN-NIGTHWISH-KORPIKLAANI-METALLICA-NIRVANA-MANOWAR-RHCP-APOCALYPTICA-GREEN DAY-AC/DC-SKILLET--PENTAGRAM-NICKELBACK-SYSTEM OF A DOWN-LINKIN PARK-LED ZEPPELIN-GUNS'N ROSES-BILLY TALENT

AHAHAHAHAH harbi avel lan uzak dur benden valla bak.Metalciymiş birde

hell yeahh

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AHAHAHAHAH harbi avel lan uzak dur benden valla bak.Metalciymiş birde

hell yeahh

Oğlum dengesiz misin la?

• @skidproof sen takma bunları @metalmanr+ bu tipler metalci ayağına takılan ödlek tipler dışarıda biri ne bakıyon la dese altlarını doldururlar bide burada klavye erkekliği yapıyolar yav
  • Öncelikle; sırf bu konuya yazmak için üyeliğimi 'Tam Üyelik' haline getirdiğimi belirteyim.

Konuya yazan arkadaşlardan biri demiş ki; "Ya çok artistsindir, ya çok salaksındır.."
    Bir insanın senin artist tanımına uyduğu için taciz, hakaret, darp vb. şeylere maruz kalması senin için çok doğal, öyle değil mi?
    Birey hiç kimsenin hak ve özgürlüklerini ihlal etmediği sürece istediği gibi giyinir, yürür, davranır, yaşar..
    Burası hayat.
    Burası yaşam alanı.
    Bunu anlayamayacak kadar dar kafalı insanlar olduğu sürece böyle konular çok açılır, senin gibi bir takım 'Çok artistsin'ciler de buralara böyle şeyler yazmaya devam eder.

Sana gelince adamım; böyle tiplerle her yerde karşılaşmak mümkün. Yapabileceğin en iyi şey görmezden/duymazdan gelmek olur. Böyle tipler yüzünden yaşamdan soğuyabileceğini, zaman zaman öfkelenebileceğini de tahmin ediyorum. Sıkma canını, böyle konulardan muzdarip birçok adam var senin gibi. Üç - beş serseri için hiçbir şeye değmez.

Tamam sakinim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DialecticaL -- 30 Haziran 2013; 4:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zRabbeR

@skidproof sen takma bunları @metalmanr+ bu tipler metalci ayağına takılan ödlek tipler dışarıda biri ne bakıyon la dese altlarını doldururlar bide burada klavye erkekliği yapıyolar yav

metalci ayağına takılan ödleklerdenim demek yani 8 senedir taekwon-do yapan bir adam için söylediğin sey:bunlara dışarıda biri ne bakıyosun dede altını doldurur

• @metalmanr+ dostum teakwan do yaparak yürek kazanılmıyor.insan gibi yorum yapan birine sen klavye erkekliği yapıyorsun.ben de 2 sene karateyle uğraştım ama cesaretime bi katkısı oldu mu? hayır.ben güçlüyüm ayağına milleti de eziklemedim.benim kick box cu bir tanıdığım vardı.istanbul şampiyonluğunu kazanmıştı.bu sporda da bayağı bi .aşşaklıydı.kız mevzusu yüzünden kısa çelimsiz bi velet gelip döner bıçağıyla ağzına .ıçtı.bu el bile kaldıramadı korkusundan.ne yani bu adam çok mu cesaretli sorarım sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zRabbeR

@metalmanr+ dostum teakwan do yaparak yürek kazanılmıyor.insan gibi yorum yapan birine sen klavye erkekliği yapıyorsun.ben de 2 sene karateyle uğraştım ama cesaretime bi katkısı oldu mu? hayır.ben güçlüyüm ayağına milleti de eziklemedim.benim kick box cu bir tanıdığım vardı.istanbul şampiyonluğunu kazanmıştı.bu sporda da bayağı bi .aşşaklıydı.kız mevzusu yüzünden kısa çelimsiz bi velet gelip döner bıçağıyla ağzına .ıçtı.bu el bile kaldıramadı korkusundan.ne yani bu adam çok mu cesaretli sorarım sana?

O serserileri gayet iyi bilirim,bizim burda dolu onlardan,özellikle gecekondulular,zenginlere gıcık kaparlar genelde muhabbetim var çoğuyla ama bir gün tanışmadığımız biri durduk yere sataşmıştı,alta alınca özür dilemişti gerçi.Durduk yere sataşırlar,sebepsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DialecticaL

Öncelikle; sırf bu konuya yazmak için üyeliğimi 'Tam Üyelik' haline getirdiğimi belirteyim.

Konuya yazan arkadaşlardan biri demiş ki; "Ya çok artistsindir, ya çok salaksındır.."
    Bir insanın senin artist tanımına uyduğu için taciz, hakaret, darp vb. şeylere maruz kalması senin için çok doğal, öyle değil mi?
    Birey hiç kimsenin hak ve özgürlüklerini ihlal etmediği sürece istediği gibi giyinir, yürür, davranır, yaşar..
    Burası hayat.
    Burası yaşam alanı.
    Bunu anlayamayacak kadar dar kafalı insanlar olduğu sürece böyle konular çok açılır, senin gibi bir takım 'Çok artistsin'ciler de buralara böyle şeyler yazmaya devam eder.

Sana gelince adamım; böyle tiplerle her yerde karşılaşmak mümkün. Yapabileceğin en iyi şey görmezden/duymazdan gelmek olur. Böyle tipler yüzünden yaşamdan soğuyabileceğini, zaman zaman öfkelenebileceğini de tahmin ediyorum. Sıkma canını, böyle konulardan muzdarip birçok adam var senin gibi. Üç - beş serseri için hiçbir şeye değmez.

Tamam sakinim.

Arkadaşım, beni tanımadan kendi kafandan birşeyler kurup kurup yazmışsın.

O elemanların yaptıkları şeyi doğru bulduğumu nerden çıkardın? Sadece konuya o tiplerin bakış açılarını yazdım.Ve nasıl bir nedenden ötürü bulaştıklarını anlattım.

Kısacası normal sen ben gibi, ekmeğinde koşan adama sataşmazlar.Sarhoş ya da çekmediği sürece.

Kime saldırırlar omzunu eğen kabadayılık taslayan kendini hikmetten sanan çoluk çocuğa saldırırlar.

Anladın?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.