Şimdi Ara

SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
27.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

şu an " en iyi admin boş oturan admindir" lafını benimsiyorum

Derken, ne anlama geliyor? İşini iyi yapıyorsa sorun çıkmaz mı demek oluyor?

sistemi öyle bir oturtmuştur ki fazla sorunlarla boğuşmaz demek oluyor
  • 2006-2007 cisco BTT1 mezunuyum ama sertifikamı kaybettim aylar arıyorum evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 17 Temmuz 2008; 15:50:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

2006-2007 cisco BTT1 mezunuyum ama sertifikamı kaybettim aylar arıyorum evde

Sertifika sınavına girdiğiniz kurum bunu tekrar sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Kursa gitmeden sadece sertifika sınavına girmenize izin veren kurumlar vardır sanırım.
  • arkadaşlar eğitim aldığım yer sistem uzmanlığı ve mcpd kursu için amerikada %100 staj imkanı sağlıyor şuan CCNA deyim allah izin verirse ekim gibi ccna ede giriceğim sistem uzmanlığına yazılmakta istiyorum ne düşünüyorsunuz=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

arkadaşlar eğitim aldığım yer sistem uzmanlığı ve mcpd kursu için amerikada %100 staj imkanı sağlıyor şuan CCNA deyim allah izin verirse ekim gibi ccna ede giriceğim sistem uzmanlığına yazılmakta istiyorum ne düşünüyorsunuz=?

Active Directory,İsa Server ve Exchange Server hakkında detaylı eğitim için Sistem uzmanlığı gerekiyor.Yalnız şuan bir değişim söz konusu.Alacağınız eğitim Vista ve Server 2008 olmasına bakın.Xp ve Server 2003 eğitimi de veren yerler var.Bence Vista ve Server 2008 eğitimi almanı öneririm eğerki sistem uzmanlığı eğitimi alacaksan.
  • bizim işverenler ne istediklerini bilmiyorlar. duyuyorlar bi kaç bi yerden sertifika ismi. ne varsa yazıyorlar.

hem programcı olacaksın İLERİ DÜZEYDE bide proje geliştirmiş
    hem sistemci olacaksın MCSE , En az 3 Yıl bi yerde çalışmış
    Hemde ccna ve ccnp olacaksın , En az 2 yıl deneyimli. ( Tercihen CCIE ) ne demek olduğunu bilmiyorlar bile...

ha bide bunlardan sonra 26 yaşını aşmamış olacaksın :)

türk iş verenlerin zekasına bitiyorum. %90ı ahmak ötesi insanlar. Ünv mezunun her haltı bileceğini sanıyorlar. ne bilgisayar mühendisleri gördüm yazıcı tanıtamıyor. ne ortaokul mezunları gördüm adam serverın herşeyini biliyor. ama işte ülkemizde farklı işliyor herşey...

Cisco olayı ciddi anlamda gönül ister. Kendinizi adamanız lazım. ucu bucağı yok çünkü meredin :) Ciscoyu ccna yada ccnp diye ayırmayın. Geliştikçe ilerliyorsunuz. bir süre sonra kendinizde farkediyorsunuz...

• arkadaşlar doktor üzerindeki bütün makale ve postlar silindi artık hepimiz makale ve postlarımız ile çözümpark adresindeyiz

bilginize.

http://cozumpark.com
  • arkadaşlar ben yaklaşık tam 10 yıl düşündüm hangi kursa gitsem diye ve hiç birine yazılamadım
    zaman içinde beli bir süre sonra bu araştırma bir tutku haline dönüşüyor artık dershaneleri kursları araştırmak alışkanlık haline geliyor öylesine alışıyorsunuzki arkadaşlarınızla ne zaman bir kurs önünde geçseniz hemen kendinizi orada çalışan danışmanların önünde bulursunuz dedimya asrın hastalığı öğrenme merakı daha iyi olma bilinci ve artık soracağınız soruları ezberlemişsinizdir ve vakur bir duruşla ordaki görevli arkadaşa sorduğunuz sorularla köşeye sıkıştırırsınız ama ne yazar herkes sizin kadar araştırma şansına sahip değildir ve gözlerinizin önünde onlarca öğrenciler kayıt yapatırırlar her kayıt yaptıranlarada pazarda 5 yt değerinde olan bir çanta ve onlarca anlayamadığı bir dilden anlatılan metodlar kendi kendinize şüphe hülyalarına dokunursunuz acaba bu gidenlerin hepsi aptalmı yoksa benmiyim manyak yok aslında ortada ne bir aptal nede aklını kayıp etmiş manyak sistem senin cebindekini nasıl cebime indiririm telaşı iyi günler efendim ben aslında öğrenmek istiyorum oooo evet evet aradığınız adres burası tam doğru tercih etmişsiniz tebrikler zaten zeki birisiniz evel allah efendim ne demek zeki olmasak peşine düşmezdik bu kadar öğrenmenin bizimde sizin gibi pırıl pırıl türk gençlerine ihtiyacımız var bizim tek gayemiz sizleri iyi yetiştirip kazanmaktır vs söyledikleri gerçekten etkileyicidir ve düşünürsünüz bir zaman sonra mecburen artık bir yerden başlamak zorunda kalırsınız ve başlarsınız bir koldan bayağıda bir senet almışsınızdır ellerinize ovuşturur avuçlarınız şaşırmışsınızdır 9 milyara nasıl imza atığınızı yok yok bana hipnoz yaptı dersiniz artık olan olmuştur öğrenmeyi unutmuşsunuzdur 9 milyarı nasıl öderim hesabını yapmaya adarsınız kendinizi sinema kabus olmuştur kontörde yok sosyal hayat felç asosyal olma yolunu tutmuşsunuzdur bırakın arkadaşlar yavf bütün kurslar demiyorum ama %90 nı göz boyama hipnoz telkinleriyle donatılmış boş davuldan ibaret bilgeadamı kınıyorum hepsine reset atıyorum ne yapacaksanız kendiniz yapacaksınız adayacaksınız yüzmeyi bilmeyenler denizde boğulurlar önce havuzda yüzmeyi öğrenmek gerek sonra nasıl olsa denizdede yüzme olasılığı olur umarım faydalı olur düşünenler bu tuzaklara artık düşmeyecek UMUT
    NOT : CEVAPLARI HAZIR İNTERNETTE BİNLERCE YAZILIP ÇİZENLER VARDA NE OLUYOR YAZILANLAR YİNE YAZILIYOR ONLARI TİYE ALMIYORUZ KOYUN MANTIĞINI AKLIN ÖNÜNE KOYARLAR evet eminimki bu yazı ilgini çekmiştir ama ne yaparsın sendede bir hastalık hadi git bir yere yazılda biraz para öde şahit olmadan akıllanmaz benim türk gencim illede kendi gözleriyle görecek olayı yaşayacak bak bütün gelecek kapıları seni bekliyor sakın yazılmadan gelme ha yazılırsanda bana cevap yaz çok merak ederim hangi hipnozcudasın ne kadar yontuldun paçayı ele verdinmi Gönül laf dinlemiyor en iyisi Ayşeyle çıkmak [:'( ]
    berent_@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi how are you? -- 30 Temmuz 2008; 8:46:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KoKoLeiTe

bizim işverenler ne istediklerini bilmiyorlar. duyuyorlar bi kaç bi yerden sertifika ismi. ne varsa yazıyorlar.

hem programcı olacaksın İLERİ DÜZEYDE bide proje geliştirmiş
    hem sistemci olacaksın MCSE , En az 3 Yıl bi yerde çalışmış
    Hemde ccna ve ccnp olacaksın , En az 2 yıl deneyimli. ( Tercihen CCIE ) ne demek olduğunu bilmiyorlar bile...

ha bide bunlardan sonra 26 yaşını aşmamış olacaksın :)

türk iş verenlerin zekasına bitiyorum. %90ı ahmak ötesi insanlar. Ünv mezunun her haltı bileceğini sanıyorlar. ne bilgisayar mühendisleri gördüm yazıcı tanıtamıyor. ne ortaokul mezunları gördüm adam serverın herşeyini biliyor. ama işte ülkemizde farklı işliyor herşey...

Cisco olayı ciddi anlamda gönül ister. Kendinizi adamanız lazım. ucu bucağı yok çünkü meredin :) Ciscoyu ccna yada ccnp diye ayırmayın. Geliştikçe ilerliyorsunuz. bir süre sonra kendinizde farkediyorsunuz...

çoğu dediğin gibi ahmak. Bazıları da açıkgöz. Bi tane adam alayım her bir .oku üstüne yıkayım kafasındalar. Bunu yapanların bazıları da kurumsal şirket. Yaş sınırı olayı zaten saçma. Eğer genç adam istiyosan ne diye sertifika ve tecrübe istiyosun. Al bi yeni mezun yetiştir. Emmeye de ..... de gelmiyorlar kısacası.

Ya bugün bir ccnp almak için en az 1 sene lazım. Ha keza mcse için de. Zamanı boşver, orada harcanan beyin emeği çok fazla. Adam ise kaç tane sertifika istiyo, emeğe saygısı yok işte, kan emici sülük.

• Büyükçekmece - Avcılar civarında cisco - mcse kursunu takip edenler ile birlikte ders çalışmak , soru çözmek isterim. Hatta birden fazla kişi toplanıp tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
    Teşekkürler.
  • kadıköy'de yazıcıoğlu'nun karşısında bir kurs var arkadaşlar. eğitimi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. reklam olmaması açısından adını yazmıyorum. ben bir arkadaş tavsiyesi ile kaydoldum. iki hafta sonra yeni bir sınıf açılacak. inşallah hayırlısı olur.
  • bende kadıköyde bilişim eğitim merkezine gidiyorum fiyatları bi çok kursa göre çok iyi ve eğitmenleride uzman kişiler şimdi mcse'ye gidiyorum sonrada cisco'ya başlayacağım
  • valla sertifikasyon eğitimlerine katılmak isteyenler olursa ciscoyu öneririm açıkçası bende bilişim eğitim merkezinde ccna eğitimlerine giriyorum dersler acayip zevkli geçiyor
  • arkadaşlar edutime tarafından bende magdur edildim
    şimdi bunları kanaltürk neşter programına verdim onlar ilgilenicek artık magdurlardan röportaj alıyorlar nasıl magdur edildiklerıne yonelık mutlka sizde bu konuda duyarlılıgınızı gosterın ve bu ınsanları rezıl edelım yargı onunde hesap soralım bakın kanaltürk tel no 02123558500 neşter programı istenecek
    muhabirin tel numarası 05355209693 özkan beyle görüşülcek

Arkadaslar 10/04/2009 Cuma akşamı Saat 17:00 da Kanaltürk binasında Özkan Yıldırım İsimli kişiyle görüşülüp röportaj verilecektir..

Merhaba. ilgi gosteriniz lutfen.
    Muhabir ile konustuk, biz yarın 17 de orda olacagız. desteginizi ve hakkınızı aramanızı bekliyoruz.
  • Bu sertıfıkasyonu egıtım veren bır cok kurum war oralardan alabılırsın bunlardan bırıde heryerde subesı bulunan bılısım egıtım merkezı ıstersen orada sınava gır ama egıtım almanda fayda war.
  • ben zamanında bilge adama gittim ozaman bukadar firma yoktu 5-6 milyar harcadım ama deydi......
  • bugün gazetede ytü ve element akademi diye bi kurumunu online network uzmanlığı eğitimi verdiğini öğrendim. 3000 tl + kdv'lik eğitim 400 saat, tamamen online ve içeriği şöyle:

1. Cisco Ağ Teknolojileri
    1.1. ICND 01
    1.2. ICND02

2. Donanım ve Sanallaştırma
    2.1. Donanım
    2.2. Sanallaştırma Teknolojilerine Giriş

3. Windows 7 ve Windows Server 2008
    3.1. Windows 7 Yönetimi
    3.2. Windows Server 2008 Yönetimi

4. Windows Server 2008 Network ve Active Directory
    4.1. Windows Network Altyapısı
    4.2. Microsoft Active Directory

5.Güvenlik
    5.1. Microsoft ve Cisco ile Ağ Güvenliği

6. Windows Server 2008 Uygulamaları
    6.1. IIS 7.0
    6.2. Terminal Services
    6.3. Network ve Active Directory Tasarımı

7. Mesajlaşma ve internet
    7.1. Microsoft Exchange Server 2007
    7.2. Microsoft ISA Server 2006

detay:http://www.elementakademi.com/detailsNetwork.html

mcse komünütesinden yorumları bekliyorum. varolan işimi(networking'le alakasız) bırakmadan network eğitimi alabileceğim bi fırsat gibi göründü bana. bu fiyata değer mi sizce. gerçek kurslara ayıracak vaktim olmadığını da belirtmek isterim.

• MCSE (yada diger Microsoft sertifikalari) ve CCNA icin Train Signal egitim setini siddetle tavsiye ederim. Videolu anlatim icermektedir (ingilizce).

Biraz arastirma yaparsaniz torrent olarak bulabilirsiniz. Benim buldugum full egitim seti 73.1 GB. Setin icerigi asagidadir.

Train Signal Pack

Lab 01 - Active Directory (2CD)
    Lab 02 - File Servers (2CD)
    Lab 03 - Web Servers (2CD)
    Lab 04 - DNS Infrastructures (2CD)
    Lab 05 - DHCP Servers (2CD)
    Lab 06 - WINS Infrastructure (2CD)
    Lab 07 - Internet Gateways (1CD)
    Lab 08 - Virtual Private Networks (1CD)
    Lab 09 - Routers and Packet Filters (1CD)
    Lab 10 - Server Security (2CD)
    Lab 11 - Network Security (1CD)
    Lab 12 - Advanced Security (1CD)
    Lab 13 - Windows XP (2CD)
    Lab 14 - Group Policy (2CD)
    Lab 15 - RIS,Ghost and AD Disaster Recovery (2CD)
    Lab 16 - Sites and Services (2CD)
    Lab 17 - Exchange Server 2000 (2CD)
    Lab 18 - Exchange Server 2003 (2CD)
    Lab 19 - Cisco Routing (2CD)
    Lab 20 - Wireless Networking (2CD)
    Lab 21 - ISA Server 2004 (2CD)
    Lab 22 - Linux Networks (2CD)
    Lab 23 - CCNP-BSCI (2CD)
    Lab 24 - CCNP Switched Networks (2CD)
    Lab 25 - CCNP BCRAN (2CD)
    Lab 26 - CCNP CIT (2CD)
    Lab 27 - CCNP ISCW (2CD)
    Lab 28 - CCNP ONT (2CD)
    Lab 29 - Cisco Ccent 640-822 Exam ICDN1 (2CD)
    Lab 30 - Cisco Ccent 640-822 Exam ICND2 (2CD)
    Lab 31 - CCNP BCMSN (2CD)
    Lab 32 - Windows Small Business Server 2003 (2CD)
    Lab 33 - Windows Vista (2CD)
    Lab 34 - Exchange Server 2007 (2CD)
    Lab 35 - Microsoft Virtualization Server (2CD)
    Lab 36 - VMware Server & Workstation (2CD)
    Lab 37 - VMware ESX Server (2CD)
    Lab 38 - CompTIA A+ (2CD)
    Lab 39 - SharePoint 2007 (2CD)
    Lab 40 - Introduction to Windows Server 2008 (1DVD)
    Lab 41 - Windows Server 2008 Active Directory 70-640 (3DVD)
    Lab 42 - TCP/IP and Networking Fundamentals Bonus (1DVD)
    Lab 43 - Windows server 2008 network infrastructure configuring 70-642
    Lab 44 - Windows server 2008 Applications Infrastructure Training70-643
    Lab 45 - Windows Server 2008 Server Administrator 70-646
    Lab 46 - Windows Server 2008 Enterprise Administrator 70-647
    Lab 47 - Upgrading your MCSE on Windows Server 2003 to Server 2008 70-649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 30 Eylül 2009; 14:48:28 >

• hala gelecek var mı bu network işlerinde....ben Lise 2.Sınıf'a gidiyorum ve bölümüm Network...12.Sınıf'ta en azından staj zamanında CCNA sahibi olmak istiyorum ve 2 yıllık bir üniversite kazanıp DGS ile İTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazanmak istiyorum...olay bu

şimdi soruma gelecek olursak...

Cisco'nun hangi dalı daha iyidir...Router & Switch, Voice, Security, Service Provider, Wireless....

ayrıca bir sorum daha var...

ben MCSE de almak istiyorum ama bunların sebebi fazla maaş için değil kesinlikle...sadece Bilişim Alanını yalayıp yutmak istiyorum...yani; MCSE ile Network alakalı mıdır ?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

hala gelecek var mı bu network işlerinde....ben Lise 2.Sınıf'a gidiyorum ve bölümüm Network...12.Sınıf'ta en azından staj zamanında CCNA sahibi olmak istiyorum ve 2 yıllık bir üniversite kazanıp DGS ile İTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazanmak istiyorum...olay bu

şimdi soruma gelecek olursak...

Cisco'nun hangi dalı daha iyidir...Router & Switch, Voice, Security, Service Provider, Wireless....

ayrıca bir sorum daha var...

ben MCSE de almak istiyorum ama bunların sebebi fazla maaş için değil kesinlikle...sadece Bilişim Alanını yalayıp yutmak istiyorum...yani; MCSE ile Network alakalı mıdır ?

Teşekkürler...

Güzel kardeşim iş sadece sertifika.Artık iş yerleri bu sertifikaları soruyorlar.Ama nasıl aldın demiyorlar.MCSE tabiki networkle alakalıdır.Ancak sen Cisco için kendini geliştireceksen o zaman başka.Ben şuan Server adminim.Superonline'da çalışana kadar yazılım,donanım ve birçok şeyi biliyordum.Ama şimdi Switch konfigürasyon ve arızasını da öğrendim ve yapıyorum.Aslında hepsi zor şeyler değil.Biraz ilgi biraz tecrübe ve deneyim.Ben Antalya'da MCSE eğitimi aldım.Server kısmında baya bilgili oluyorsun.Network de biraz çeşitli yerlerde çalışa çalışa ve tecrübe edinerek öğreniyorsun.Mesela staj yapmışsındır mutlaka yaptığın stajlarda kendini gelişitir.Sertifikasyon sadece bir araç.Gerisi kendinde.Başarılar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.