Şimdi Ara

SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
27.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MCSE lere piyasaa ragbet cok iş başvurularında öncelikli tercih sebebidir MCSE+CCNA sertifikası olanlar ise favori bu aralar pozisyon olarak yeni bir MCSE Bilgi işlem memuru olarak iş yapabilir MCSE+CCNA vede tecrübe varsa bilgi işlem müdürlüğüne kadar iş bulma şansı var maaş durumu suanpiyasada en az maaş alan bi MCSE benim gördüğüm tanıdığım kadarı ile 1.000 YTL den başlıyor + diğer haklar
  • önce bir kullanıcı aç win 2003 server'de daha sonra Windows 2000'ini network'e dahil ediyorsun, ip ayarları static ise onlara static ip adresi belirliyorsun değilse zaten dhcp'den alır. daha sonra bilgisayarım sağ click, properties, computer name seçeneğinin altında change var etki alanı bölümüne domain adını yaz. domain adı doğru ise kullanıcı adı ve pasword soracak. Tıkladıktan sonra domaina dahil etmiş olacaksın.
  • saol
  • evet başka sorunu olan varmı
  • Arkadaşlar size örnek mcse sorularımdan forruma yazmamı istermisiniz?
  • İngilizce Soru:
    1) You are network administrator for fc-learning company. You want to develop a virtual private (VPN) network for remote access to the corporate network. In addition, the company needs to transfer confidential files over this VPN connection. What protocols can be used to provide the required security?

Türkçesi
    Fc-learning şirketinin network yöneticisi'siniz. Şirket networküne uzaktan bağlanmak için VPN geliştirmek istiyorsunuz. Ancak şirket bu bağlanrtı üzerinde gizli dosyaları göndereceği için hangi protokolleri kullanmak gerekir?

a) PPTP
    b) L2TP with IPSec
    c) EAP
    d) CHAP

cevab sizce ne ben herkesin fikrini aldıkdan sonra cevap ı yazacam
  • C) EAP
  • L2TP & IPSec
  • IPSec
  • Yanıt: B
    Nedeni:
    PPTP ve L2TP with IPSec düzenlemesi authentication ve data encryption bakımından güvenlik sağlar.

• İngilizce Soru
    2) You are network administrator for fc-learning company. Most of the users using Windows XP Professional and 2000 Professionals. When the users of the Personel department start an application, performance of other application decreases. How would you prevent it?

Türkçesi:
    Fc-learning şirketinin network yöneticisi'siniz. Kullanıcıların çoğu XP professional ve Windows 2000 professional kullanmaktadır. Personel departmandaki kullanıcılar bir uygulamayı başlattıklarında, diğer bir uygulanın performansını düşmektedir. Bunun nasıl önlerdiniz?

A. Configure the priority of maketing departman's application "Below Normal".
    B. Configure the priority of maketing departman's application "Above Normal".
    C. Configure the priority of maketing departman's application "Slow".
    D. Configure the priority of maketing departman's application "Slower".

• B) above normal (gereken kısma biraz daha öncelik)
  • ben bilge adamı bitirdim,sertifikamı da aldım ama gelin görünki

1-askerlik bitmemişse
    2-en az 2 sene tecrubeniz yoksa
    3-üniversite bitmemişse
    4-torpiliniz yoksa
    =

iş bulamazsınız benm gibi.1-1.5 sene kafayı yedim sabah akşam sınavlara calıstım o kadar para bayıldım.sonucta baska bi işe girdim mcse olarak iş yapmıyorum su an.ve %60 da unuttum çogu seyi .

öle 1 milyardan falan baslatmıyorlar 500 den baslıyosun.teknik eleman gibi calısıyorsun.istisnalar olabilir ama burası turkiye ve o ders kitaplarında yazan mcse sadece yurt dısında var tr de yok

• Peki neden yurt dısında çalısmadın mcse olmussun orada çok fazla kıymetini biliyorlar
  • B Above normal olarak configure ederdim
  • Yanıt: A
    Nedeni: Bir uygulamanın system kaynaklarını kullanması ya da uygulamaya atanacak olan system kaynağı Priority düzenlemeleriyle ayarlanır. Priority (Öncelik) ayarını düşük (below) tutarak diğer uygulamaları etkilemesi önlenir.
  • İngilizce Soru:
    3) You are network administrator for fc-learning company. After restarting a file server you notice that users could not connect the the server. They receive such error message "Network path not found". What could be a solution for this problem?

Türkçesi: fc-learning şirketinin network yöneticisiniz. Bir dosya sunucusu restart ettikten sonar, kullanıcılar sunucuya bağlanamamışlar. Kullanıcılar "Network path not found" benzeri hata mesajları almaktadırlar. Sizce hangisi bu sorunu çözebilir?

A. Ipconfig /flushdns
    B. Ipconfig /renew
    C. Boot computer with F8 and choose "Safe Mode". And connect the computer.
    D. Boot computer with F8 and choose "Safe Mode with networking". And connect the computer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: admin_mitnick

Peki neden yurt dısında çalısmadın mcse olmussun orada çok fazla kıymetini biliyorlar

yurt dısına cıkmak kolaymı

hadi inglizcem var.tecruben olmadan nereye gideceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: admin_mitnick

İngilizce Soru:
    3) You are network administrator for fc-learning company. After restarting a file server you notice that users could not connect the the server. They receive such error message "Network path not found". What could be a solution for this problem?

Türkçesi: fc-learning şirketinin network yöneticisiniz. Bir dosya sunucusu restart ettikten sonar, kullanıcılar sunucuya bağlanamamışlar. Kullanıcılar "Network path not found" benzeri hata mesajları almaktadırlar. Sizce hangisi bu sorunu çözebilir?

A. Ipconfig /flushdns
    B. Ipconfig /renew
    C. Boot computer with F8 and choose "Safe Mode". And connect the computer.
    D. Boot computer with F8 and choose "Safe Mode with networking". And connect the computer.

bence a ipconfig

sende testkinglerde cvpları olmayan sorularımı çözdürüyorsun bize

peki neden A

çünkü sunucu restart olduktan sonra baska ip alacak ve A record u da değişecek ve clientlarda dns eski halde cache olarak durdugundan dns listesinin yenilenmesi gerekir
    .

• quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

ben bilge adamı bitirdim,sertifikamı da aldım ama gelin görünki

1-askerlik bitmemişse
    2-en az 2 sene tecrubeniz yoksa
    3-üniversite bitmemişse
    4-torpiliniz yoksa
    =

iş bulamazsınız benm gibi.1-1.5 sene kafayı yedim sabah akşam sınavlara calıstım o kadar para bayıldım.sonucta baska bi işe girdim mcse olarak iş yapmıyorum su an.ve %60 da unuttum çogu seyi .

öle 1 milyardan falan baslatmıyorlar 500 den baslıyosun.teknik eleman gibi calısıyorsun.istisnalar olabilir ama burası turkiye ve o ders kitaplarında yazan mcse sadece yurt dısında var tr de yok

aynı durum bende de geçerli bende cisco aldım ama iş yok!! milyarıda geçtim asgari ücrete razıyım çünkü bildiğim herşeyi unuttum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.