Şimdi Ara

SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
27.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eğer Anlattığınız gibi ise Mesleği bırakmanın zamanı geldide geçiyor..Şimdi Cisco,msce belgeleri olupta iş bulamayanlar var yane öylemi 1,5 yıldır....

İŞE ALMAYANLAR UTANSN BEA...

• Öncelikle D derim baktım ki işe yaramıyor B ile safe mod yapar driveri kaldırırım
  • cevap b şıkkı.
    safe mode'da açıp roll back driver(sürücüye geri dön) seçerek eski sürücüye geri dönülür.
  • üniversite bitirmeden bu Cisco,msce belgeleri ile gerçekten iş bulunabiliyor mu? bulanlar işe ne zaman girmiş? daha geniş bilgi verirmsiniz . bu kadar süper bişiyse ben de bilgisayar derslerini alayım 4. sınıfta(elektrik- elektronik müh). bi de bu sertifikalardan birini alırım. eşşek değiller ya hem bu işin okulunu okumuş hem de sertifika almış adamı 3 milyarla başlatırlar şaka bi yana daha geniş bilgi verirseniz sevinirim.
  • http://www.bilgisayardershanesi.com/mcse.htm buradan ve biraz arastırma yaparsan net üzerinden bir çok bilgi edine bilirsin google ı aç mcse nedir yaz karşına yeterince bilgi gelir + mcse olmak umdugun gibi çok kolay degil iyi arastırmalar kardeşim gene sorun olurs yazmnı beklerim

• Bu arada yetkililere sesleniyorum lütfen konu baslıgını üst konu olarak yapın
  • evdeki neti kestirdim lap-top alacam onun için cvp yazamazsam madur görün beyler ama en kısa zamanda nete çıkacam herkes k.i.b sın ellimden geldigi kadarıyyla yardımcı olacam beyler hadi kalın selametle sorularınızı yazmayı unutmayın ha ben netten ayrıldım konu baslıgı aynı yerde kalmıs yaff neyse herkes k.i.b sın

• BEYLER nebuldum SERVER 2003 TÜRKÇEEEEEE eheueheuheueheu bu akşam kuracam sonucu sizler ile paylasıırım

• selam arkadaşlar bu mcse sertifikaları meb onaylı oluyor mu?
  • meb ile bi ilgisi olmaması lazım bunlar microsoft onaylı (meb'den daha iyi)
  • herkese biişi sölimmi benn şu an mühendislik alıyom valla eger 4 yıllık yoksa hiç bir gene sölim hiçbir b_ka yaramıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bilde adam mı ona sölenecek laf yok eger başlarsam susmam herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: Cagri

selam arkadaşlar bu mcse sertifikaları meb onaylı oluyor mu?

meb den bağımsız bir kurs microsoft tan onaylıdır bu sertifikalar
  • Beyler benim bi sorum var server 2003 de domain ortamında iken user ların mail veya baglantı sınırlamasını nasıl yapıyoruz hatırlayaamadım??? biliyorum ama hatırlayamadım
  • microsoft onaylı ama herhangi bir özel kusrtan alınan belge ile bu mcse belgesi bir olurmu?
  • arkadasım bende mcse kursuna gittim bt sistem belgesi var elimde ama bi b.. a yarmıyor ne yazık ki :(( bu arada işe yarayacak belge mcse sertifikasının belgesi sınavlara gir 1 tanesini geç mcsp ol sonra 7 tane daha bitir mcse ol ondan sonra sırtın yere gelmez
  • bende alcamda yavaş yavaş giriyim diyorum sınavlarına 7'sini birden almak zor
  • mayısta ccna aldım kasımda iş buldum. tabi iş bulmakla ilgili şehir de önemli. istanbul bu konuda çok avantajlı, ankarada bile zorrrr
  • sevgili admin_mitnick 7 nci sorunun cevabını acıklamalı yazmamışsında mümkünse yazabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhaseR

sevgili admin_mitnick 7 nci sorunun cevabını acıklamalı yazmamışsında mümkünse yazabilirmisin

sorunun cvp ıo aten verildi acıklamalı olarak

safe modda acıp eski sürücüye geri dönülür .
  • gereken açılamayı arkadas yaptı devam edeyim mi sorlara ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.