Şimdi Ara

SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
27.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karıştırdıysam kusura bakmayın cvp Yanıt: A, B, C
    Nedeni:
    Recovery Console, Safe Mode, Safe Mode with Command Prompt seçenekleri yardımcı olabilir. Çünkü sistemin temel sürücülerle açılmasını ve komut satırından sürücüye ilişkin kaldırma ve yeniden yükleme işlemlerinin yapılmasını sağlar.
  • İngilizce soru:
    8) You are network administrator for fc-learning company. You plan to migrate the 100 computers from NT 4.0 Workstation to Windows XP Professional. To automate this process, you want to configure the answer file which will help setup. Which files can be used with winnt32 command when you start the Windows NT 4 upgrade?

Türkçesi:
    Fc-learning şirketinin network yöneticisisiniz. 100 bilgisayarı NT 4.0 Workstation'den Windows XP Professional'a geçirmek istiyorsunuz. Bu işlemi otomatikleştirmek için answer dosyası kullanmak istiyorsunuz. Windows NT4 yükseltme işlemi sırasında hangi dosyalar winnd32 komutuyla kullanılır.

A. /udf, /unattend
    B. Setupmgr
    C. /b
    D. /sysprep
  • ewet beyler soru çok mu zor cvp gelmemiş bari tahmin edin basarılar
  • A: Otomatik Kurulum Dosyası
    B: Bu otomatik kurulum dosyasının windows üzerinde oluşturmayı sağlayan komut
    C: Bak onu anlamadım :)
    D: Abi çok işe yarıyor ama hiç kullamadım Aynı özelliklere sahip bilgisayarlara hızlı bir şekilde kurulum yapmak için kullanılan bir programdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCSA_hacspectrum -- 23 Kasım 2005, 23:10:28 >
  • Cevap A
  • cvp :a
  • bende xp pro var vm'de server2003 2000 ve 98 var. 2000 ve 98'i 2003'ün domainine kattım bi sorun görmedim. yanlız server2003'te 2 ethernet kartı kullandım biri shared (nat) diğeri 2000 ve 98 için olan Local
  • arkadaşlar elimde microsoft kitapları var ve toplamını 250 milyona satıyorum
    5 eğitim kitabı ARTI 4 Soru Bankası Kitaplar ve CDler: MCSE Training Kit Networking Essentials plus Microsoft Exchange 2000 Server Implementation and Administration Windows 2000 Active Directory Services Windows 2000 Network Infrastructure Administration windows 2000 Server Soru Bankası Kitapları: MCSE Readines Review Microsoft Windows 2000 Server Microsoft Windows 2000 Directory Services Infrastructure V Professional V Network Infrastructure İlgilenenler daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için letsgotr@yahoo.com adresine mesaj yazabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

BENDE KURSUNU DÜŞÜNÜYORUM, DÜZENLİ OLMASI İÇİN ÜST KONU YAPALIM

bencede kesinlikle
  • arkadasım

quote:

Orjinalden alıntı: PhaseR

tavsiye edebileceğim bir kitap var

palme yayıncılık windows server 2003 & xp sistem mühendisliği

Yüksel İNAN
    Nihat DEMİRLİ

ewet bende bu kıtabı tavsıye edıyorumm. calıstıgım yerde suan bı tane mevcut we wakıt buldukca bakmaya calısıorumm

tesekkurler
  • arkadaş kitabevinin ws2003 kitabı var mavi kapak ona ne diyorsunuz

--
    2 dk ya bann. yazdıklarım silindi
  • bence süper kardeşim herkese öneriirm ben aldım ingilizce resimleri çekilmiş server 2003 ün türkçe anlatımı yapılmıssüperr herkese öneririm ben aldım çokta memnunum ;)

• bende aldım çok memnunum
  • http://www.networkakademi.net/default.asp?c=2&p=1&s=1

Burda eğitimin maliyeti 1500 YTL (peşin fiyat) diyor. Hatta inglizce bilmeyenlere de ücretsiz ingilizce eğitimi veriyorlar . Bu kursa daha önce gidenler var mı ?

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: admin_mitnick

bir soru daha baya zevkli olacak sanırım

İngilizce soru:
    7) You have installed a new device driver on your Windows XP Professional computer. Than you restart the computer. After logging on, you receive and error message related with the new installed driver. You decide to troubleshoot the problem. Which startup option can help you for diagnosing and fixing this problem? Choose all that apply.

A. Recovery Console
    B. Safe Mode
    C. Safe Mode with Command Prompt
    D. Last Known Good Configuration

Türkçesi:
    Windows XP Professional bilgisayara yeni bir aygıt sürücüsü eklediniz. Ardından bilgisayarı yeniden başlattınız. Logon olduktan sonra yeni kurulan sürücüyle ilgili olarak bir hata aldınız. Sorunu gidermek için hangi başlangıç seçeneği bu sorunu çözmek için yardımcı olur. Bütün seçenekleri seçiniz.

beyler bu sorunun cevabının B olduğundan eminmisiniz?Ben bu tarz bir sorunun cevabının Recovery Console olduğunu duymuştum,kendi yorumunuzu değil sorunun microsoft tarafından verilen cevabını bilen var mı?

• haydaaa
  • sorunun cevabı doğruymuş(a,b,c) da bu başlık neden bu kadar aşağılara düşüyor,bu konuda çalışan arkadaşların katılımını bekliyoruz.
  • uğraşıyoruz ama ilgilenen yok. sertifika almak isteyen az olduğu için bu konu kayboluyor :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.