gittim meb şef varmış ona gittim konuştum aldığın yer neresi dedi bilmem ne sürücü kursu ama orası kapanmıştı ben alamıcammı bu sertifikayı dedim sonra dedi orası bilmem ne sürücü kursunda bilmem ne şahişlı kişiye devir oldu orda senin evrak vardık ordan yardımcı olurlar dediler ve gittim sürücü kursuna orda sahibi tabi bulmadım elemanı varmış baya işden anlayan gitti önümüze 2011 2012 dosyasını getirdi sen kaçınçı ayda aldın die sordu bende 2012nin 9.ayı falandı dedim yazdı havalar baya sıçakdı falan konuşduk biraz sonra bu 30dk falan dosyalara bakdı ismimi buldu meb girdi sistemden bakdı onaylattı yani ben sertifikam daha hala hakkı varmımış ben 12.7.2011 demi ne almışım 3 sene olmuş bu sertifikanın geçerliliği 2 sene muhabbetine girdim yalan dedi öyle bişey yok 1999 yılında bizden sınav girip hak kazanıp sertifika aldı 15 16 sene ki sertifikayı ehliyete dönüşdürdük dedi bende tabi morelim biraz düzeldi sevindim sonra halkbankasında bi hesap numarasına 30tl yatırdım sürücü kursuda 70tl aldı 100tl pahalıya geldi bakalım ehliyet çıkdı eğer sizinde böyle bi durumunuz varsa kimse inanmayın önce meb bakanlığa gidin sonra sürücü kursuna gidin hayırlısıysa ehliyetinizi alırsınız
Sorunu çözebilmen güzel olmuş.
(Türkçen çok güzelmiş bu arada.)
Troiler
kullanıcısına yanıt
Kedinin Türkçesi bu kadar oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Troiler
Sorunu çözebilmen güzel olmuş.
(Türkçen çok güzelmiş bu arada.)
türkçede en çok dikkat ediğim konu giriş gelişme sonuçdur hocalar anca bunu öğretti diğerlerini salla benlik durum değil yani