Şimdi Ara

Serum Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serum Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization

Game Island tarafından geliştirilen, yayıncılığı Toplitz Productions tarafından üstlenilen Serum, mutasyonun ele geçirdiği birbirinden farklı ve de tehlikeli bölgeleri mesken edinmiş çeşitli yaratıklarla sizi karşı karşıya getirecek. Geçmişin izlerini takip edin, farklı serumlar üreterek avantajı elinize geçirin, çeşitli kaynaklar toplayarak güvenli bölgenizi genişleterek hayatınız için zamanla kıyasıya bir mücadeleye girin.

Serum Resmî Olarak Türkçe! ~Plus LocalizationIGNyoutube
    Get your first look at Serum, an upcoming first-person survival game from developer Game Island that tasks you with trying to escape a poisoned forest and all of its mutated inhabitants. It is in development for PC. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=OEVTRioDnio

Mutasyonlu yaratıklarla dolu harap olmuş bir dünyada Serum'un gizemini çöz ve zamana karşı savaşta hayatta kal. Kolundaki aleyhine işleyen zamanlayıcı, yaşam ve ölüm arasında seni götürüp getirecek. Cesaretini topla, kaynaklar için gizemli ve tehlikeli ortamları keşfet, farklı yetenekler için yeni serumlar üret. Her serum dozu, mutasyonlu düşmanlara karşı şansını hiç olmadığı kadar arttırıp rüzgârı tersine çevirebilir. Kargaşanın içinde güvenli bir bölge bul, teknoloji arayışına çık ve daha etkili olmaları için silahlarını geliştir. Zamana karşı başladı.

Farklı biyomları ve kendi eşsiz özelliklerini keşfederken Serum'un arkasındaki gizem perdesini arala ve kaçmanın yolunu bul. Unreal Engine 5'in gücüyle sunulan görselleri deneyimlerken geçmiş olaylara dair ipuçları bul ve yeni keşfettiğin bilgileri hayatta kalmak için kullan.

Yeni aletleri, tuzakları ve silahları nasıl üreteceğini öğren. Sürdürülebilir bir madde kaynağı oluşturmak için hayvanlardan ve bitkilerden bileşenler toplayıp Serum üret, güvenli bölgeni genişlet. Son seferin olmayacağından emin olmak için sonraki yolculuğuna iyice hazırlan.

Çeşitli Serum karışımları oluşturmana olanak tanıyan özel bir üretim mekaniğinden faydalan. Düzinelerce kombinasyonu dene ve yeteneklerini geliştirmek için kullan. Yanında seni zor durumlardan kurtaracak kadar serum almayı unutma.

Süre baskısı altında, düşmanlarla dolu bir ortamda hayatta kal. Sağlık ve enerji seviyelerini gözetirken Serum yan etkilerine dikkat et.

Mızraklar, yaylar ve sopalar dâhil birçok farklı yakın dövüş silahı, menzilli silah ve fırlatılabilir silah kullanarak çeşitli yaratıklara karşı göğüs ger. Serum ile silahlarını geliştirerek adada kol gezen mutasyonlu mahluklara karşı üstün gel.

Serum Steam Bağlantısı

Serum Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localizationstore.steampowered.com
    Save 20% on Serum on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1610520/Serum

Web Sitemiz: www.plusloc.com

Twitter Adresimiz: twitter.com/pluslocalize

Discord: plusloc

Localization, plus, everything.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlusLoc -- 25 Mayıs 2024; 13:15:31 >

• Çok ilginç görünüyor!

• Oyunu yükledim ama ayarlarda ve oyun dosyalarında dil değiştirme seçeneği göremedim, ayrıca 4K çözünürlükte altyazılar okunamayacak kadar küçük görünüyor. Unreal 5 ile oyun yapılıyor ama altyazılar bu durumda, ne altyazı font büyüklüğü ayarı var ve ne de siyah arka plan özelliği, bunlar artık standart ayarlar. Ne biçim iş anlamadım gitti! Acemi işi! Altyazıların okunabilir olması için oyunda çözünürlüğü 1080p ayarladım yine büyümedi. Masaüstünü de 1080p yaptım ancak oldu ama bu sefer de arka plan olmadığından otomatik çeviri programı yazıları algılayıp çeviremiyor! Öf ki öf! Üst düzey makinemde bile 1080p'de takılıyor! Erken erişim saçmalığı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 27 Mayıs 2024; 16:49:14 >
  • lostideas L kullanıcısına yanıt

Oyunu Türkçe yapmak için Steam'de oyunun üstüne sağ tıklayıp Özellikler ekranını açarak Dil kısmından seçim yapabilirsiniz. 4K çözünürlük ile ilgili şikayetinizi geliştiricilere ilettik.

• PlusLoc kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. Oyun orijinal değildi, denemek için nettekini indirip bakmıştık.

• Hocam emeğinize sağlık, çalışmalarınızı meslektaşınız olarak yakından takip ediyorum. Başarılarınızın ve projelerinizin devamını dilerim.

• farty kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkür eder, sizlere de iyi çalışmalar diliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.