Şimdi Ara

servant of isiloon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bu yaratığı kesebilirmiyim char resimde ordaki atack wolf lu 1200 buff ve 200 ac olcak keserken 300 defanslı bi rogueye 300 vurmuştu

http://image01.yuklet.com/goster.php?resim=bfc859f1-iste warior.jpg&zoo=7

http://image01.yuklet.com/goster.php?resim=130aa83b-blade axe.jpg&zoo=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbet_bir_gün_döner -- 8 Eylül 2006; 15:55:46 >

• link kırık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEsTaYLe

link kırık
    bi daha dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

bi daha dene

Alıntıları Göster
    kesemesın +60 adamlar bıle tek eksemıo full +65 adam elınde +7 raptor olsa anca kesilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEBSTERHOOD

kesemesın +60 adamlar bıle tek eksemıo full +65 adam elınde +7 raptor olsa anca kesilir

Alıntıları Göster
    ama fazla iyi vuramıyo gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEBSTERHOOD

Alıntıları Göster
    ya bunların kesecekleri dandik ya Normal İsilion lar var onları Bizim clan 62 + zor kesioduk ama Servant of isilioon dandik olanı onu ben 1500 buff la tek kesiom ama onlarda Dm gibi çakıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clearclear

ya bunların kesecekleri dandik ya Normal İsilion lar var onları Bizim clan 62 + zor kesioduk ama Servant of isilioon dandik olanı onu ben 1500 buff la tek kesiom ama onlarda Dm gibi çakıo

Alıntıları Göster
    ne demek be,sen o çarla tek atarsın o sercant of isiloonlara
    yerinde olsam sabah akşam çıkmam ordan
    sen bnce cırak isiloon a başla servant of isiloon sana biraz kolay gelir

• bızım ark 62 koxp la kestı
  • no
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueshan

no
    çok zor sd yok baya bi zorlanırsın tabi arkanda heal olmadan bence hiç deneme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROL

çok zor sd yok baya bi zorlanırsın tabi arkanda heal olmadan bence hiç deneme bile

Alıntıları Göster
    Cokk ZoRR 1920 heal + bi kaç iteminde eksik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Cokk ZoRR 1920 heal + bi kaç iteminde eksik..

Alıntıları Göster
    cok zor warrıor ıcın bıle cok zor rogue ıcın haylı haylı zor..uzaktan da saldırı yapıyor hatırladıgım kadarı ıle ben denemek ıcınbuff ac falan alıp gıttım bır kere vurup kactım canımı zor kurtardım o zamanlar 59060lvl bır warrıordum..zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: calebkan

cok zor warrıor ıcın bıle cok zor rogue ıcın haylı haylı zor..uzaktan da saldırı yapıyor hatırladıgım kadarı ıle ben denemek ıcınbuff ac falan alıp gıttım bır kere vurup kactım canımı zor kurtardım o zamanlar 59060lvl bır warrıordum..zor iş

Alıntıları Göster
    gusel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clearclear

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Clearclear

tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: Clearclear

tabi

Alıntıları Göster
    kardeşim sen ne dion yaaa.63 warrior tek daldı masterı döndü ama 960 heal ile gittik 2 warrior 1 tane heal..hele sen bir de 55- sin imkanı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ætilla

kardeşim sen ne dion yaaa.63 warrior tek daldı masterı döndü ama 960 heal ile gittik 2 warrior 1 tane heal..hele sen bir de 55- sin imkanı yok

Alıntıları Göster
    kayarak belki kesebilirsin ama kaymadan dalarsan bi yumruk atıyo çok fena ama kayarak uzaktan vurursan kırmızı bişeyler atıyo onlada en fazla 300-400 vuruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 9 Eylül 2006; 0:28:57 >
  • ben koxpla 59 lwl okcuyla kesmiştim duvarın arkasına gecıosun dmg wermıodu tabi o yerı tutturuncaya kadar kaç kere yattım çıkan sadece 39k exp ve 25k coin oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _destroyer_

ben koxpla 59 lwl okcuyla kesmiştim duvarın arkasına gecıosun dmg wermıodu tabi o yerı tutturuncaya kadar kaç kere yattım çıkan sadece 39k exp ve 25k coin oluyor
    cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Alone_Lord_

cok zor

Alıntıları Göster
    denemekten zarar gelmez sadece %5
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

denemekten zarar gelmez sadece %5

Alıntıları Göster
    resimde garip bi olay war kardes sen nie poıson dmg basmadın
    cok zor ben 50 lwl rogueyle 130k dmg vurdum ama obana 300 350 300 vurdu bakmak için gitmiştim stealth bitince yuzde vurdum öldüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.