Şimdi Ara

Server Açıyorum Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar baktımki hiç bi yerde doğru dürüst server yok bende karar verdim hem ücretli hemde türkçe bi server açmaya bana 97d+ 99itemsin dosyalarını direk download edebileceğim bi site lazım server açmak için sql alıyorum bugün yada yarın lisanslı türkçeye çevirecem bazı sitelerde gördüm benim sorum şu
    ben bu serveri bilgisayarıma kurunca no-ipden nasıl ip adresi alacam benimki dinamik ip ondan sordum pcye ordan alıp domain alıp yonlendircem bu konuda yardımınızı istiyorum şöyle adam gibi bi server açalım millet türk serveri görsün ewet nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum

• 1.si 97d kurarsan kimse oynamaz cunku en cok hile yapılan versiondur.
    2.si ucretli kurarsanda kimse oynamaz etrafta binlerce free server warken
    3.su Bi milyar server war Boswer server kuramyı
  • kardeş
    1.ücretliden katım üyelik değil ücretli domain alcam yani üyelik beleş
    2.ayrıca yardım edin o zman en iyi serveri kuralım hangisiyse onun dosyalarının linki lazım
    3.bir milyar server var bi işe yaramıyo en son açılan forumdaki 2 serverde gitti hadi bi yardım edin
  • kolay gele kardeş ne diem
  • Kuralım Destek veririz ama Gidip archangel gibi 2 gunde 1 res atıp Milletle oynarsan Destek verenlerde karşına gecer acıcaksan sorumlulugunu alıcaksın serverda 1 kısı dahı olsa Onun emegıne saygı gosterceksın acık tutucaksın serverı edıt yapmıcaksın Kalite olcaksın.
    Sen yukarda saydıklarımı yap destek kendı ayagı ıle gelır sana sponsorda bulursun en iyi serverda olursun.
  • aynen katılıyorum eger sananetr nin dediklerini yaparsan saygı ve sana olan guven kendi ayagiyla gelir merakin hic olmasin...

destekde veririz

öncelikle kuracagin serverin bizmu gibi 35 exp civarlarinda olmasini falan talep ediyorum bilmem nasıl karsılarsın biraz incele istersen BizMu' yu...

eger ayni ozellikler kuracagin serverdada olursa ben gelirim cünkü ozelligini begendigim tek server bizmu sadece oneridir benim istememle olacak bisey degildir biliyorum, sadece soyledim neyse kolay gelsin sana kardes
  • zuahahahaha hala 97d açıyolar allahım sen sabır ver kafayı yemeyelim
    hadi açtın 97d bu versiyonun b.ku çıktı searchirc.com a girip arayın dolu var
    artık herkes max exp max drop açıyo
    açcaksanız 99b falan açın 1000x yapn olsun
  • 1. Ben 1.00L yi deniyorum şu an. Ortalama olarak vasat bi server. Not: serverda CS 7cnin GS 97d
    Duel çalışmıyor.
    BC 7 DS 5 6 çalışmıyor.
    DL ta 9999 command sorunu var + Summon
    İyi yanları Castle S. ve Chaos C. Çalışıyor. Geri kalan herşey iyi. Biraz edit lazım sadece.

97d+99 baş ağrıtmaktan başka bir işe yaramaz. İlla uğraşacam diyorsan kusura bakmasın forum
    yöneticileri forum adresi vericem
    http://forum.ragezone.com/releases/
    Burada bir çok version var sana uyanı çek.
    Haaa.. 99b+ sakın deneme M ve D çalışmıyor.

Artı sana birde full client lazım ki o daha büyük bela. Çoğu çince çünküwww.muchina.com dan çekilmiş
    +<main.exe yi kırman gerek>

2. madem no ip den alıcan yönlendirmeyi neden paralı domain alıyorsun?? Nasıl yapılacağını ben de bilmiyorum bizim ip statik. Sitesine baktım ve ingilizce guide ı hemen buldum adres aşşada
    http://www.no-ip.com/support/guides/other/setting_up_widows_2000_vpn.html

Umarım bunlar işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ELF_ -- 25 Şubat 2006; 1:04:20 >

• elf kardeş sen kur 1.0L fun server olsun CC+CS(castle siege) falanda olsun bc7 ds 5-6 gerekmez zevki çıksın yeter
    bu saatten sora 97d kurulmaz
  • arkadaşlar birisi şu no-ipden nasıl alınıyo onu anlatsın bana serverin sürümünü konuşuruz önemli olan online server kurmak kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ELF_

1. Ben 1.00L yi deniyorum şu an. Ortalama olarak vasat bi server. Not: serverda CS 7cnin GS 97d
    Duel çalışmıyor.
    BC 7 DS 5 6 çalışmıyor.
    DL ta 9999 command sorunu var + Summon
    İyi yanları Castle S. ve Chaos C. Çalışıyor. Geri kalan herşey iyi. Biraz edit lazım sadece.

97d+99 baş ağrıtmaktan başka bir işe yaramaz. İlla uğraşacam diyorsan kusura bakmasın forum
    yöneticileri forum adresi vericem
    http://forum.ragezone.com/releases/
    Burada bir çok version var sana uyanı çek.
    Haaa.. 99b+ sakın deneme M ve D çalışmıyor.

Artı sana birde full client lazım ki o daha büyük bela. Çoğu çince çünküwww.muchina.com dan çekilmiş
    +<main.exe yi kırman gerek>

2. madem no ip den alıcan yönlendirmeyi neden paralı domain alıyorsun?? Nasıl yapılacağını ben de bilmiyorum bizim ip statik. Sitesine baktım ve ingilizce guide ı hemen buldum adres aşşada
    http://www.no-ip.com/support/guides/other/setting_up_widows_2000_vpn.html

Umarım bunlar işine yarar

ragezone dan alinti yaptigini soyleseydn iiyi olrdu

• ha bu arada hiç kapanmıcak işte server bakıma falan senede bi gireriz olur biter :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

ragezone dan alinti yaptigini soyleseydn iiyi olrdu

İyi de adres olarak orayi verdim zaten daha ne diyeyim alinti işte..

quote:

Orjinalden alıntı: aLieNWa®E

elf kardeş sen kur 1.0L fun server olsun CC+CS(castle siege) falanda olsun bc7 ds 5-6 gerekmez zevki çıksın yeter
    bu saatten sora 97d kurulmaz

Bergama kapandı bizim kafe boş kalmaya başladı. Biz de kendi serverimizi kurduk eylenioz işte.. Maksat millet mu yu unutmasın
    Ama internete açmicaz
  • 97d deilde 97r+1.1 itemli server ac 97d de en cok bug işleyen versiyon shadow bug i war en bas agrıtıcı bugda bu Ben bı tane serverda shadow bug ıle kendıme +11 exc bone set yapmıstım :D.
    exp dersen x35 çok sıkar en az x75 yap en fazla ise x150 We ipini git adsl i nerden aldıysan Static e çevir.
    Darklord karakteri olan versionlarda haksızlık oluyor cunku darklord mutlak en guclu karakter zincir buyusu ile lockdownmuda 10 resli bi darklord 60 k vuruodu.
    97 ac daha iyi.
    ve no-ipyi boswer git kendine domain al. www.plus4web.com dan kredi kartın ile alabilirsin guvenerek bende aldım ordan cunku.
    sen server kurmasını ogren bi deneme yanılma ile serverı ınternete acmadan serverı kur Hersey tamamlandımı git domain al sonra Bana PM at sana domain i nasıl hosta yonlendırcegıni anlatayım sana.
    Usb bellek filan al database yedeklemesi icin herpcye bi sey oldugunda servera res gelmesin cunku x100 exp bile yapsan millet gece gunduz kascak res atmak 1.olmak icin sen Yok pcme virus girdi diip servera res atarsan Kimse bi daha oynamaz o serveri
    Sakın Ha sakın fun yapma ortalık fun server kaynıo ilk basta tamam cok player cekersın ama sonra server b.k gibi olur herkez full stats anlatabıldımmı.sen once kurmasını ogren bı serverı tamamla sonra domaın al sonra pm at bana hadı kolay gelsın ins yapabılırsın.

• sananeTr aga bu exc yapma olayı nasıl oluyo yüzüğü falan +9 yapıyom kundun2 yapıyom da exc seti bilmiyom sölermisin

msn: ozan---@hotmail.com
  • 97d kolay hack yiyen değildir hack yemesi size baglı adam gibi kurun hack yemesin koruma v.s. yaptıktan sonra bişy olmaz ustune birde portları değiştirsen bişy olmaz al sana saglam server
  • dalga gecion herhalde :D
    Mupiex çalışır hahamu hemen hemen hepsinde çalışır shadow bug wardır.
  • kardes ilk deneme yapmak içişn ben no-ipden alayim dedim ilk 1 hafta denerim ondan sonra alırız paralı site olur biter sadece ilk deneme amaçlı yani okey no-ipden nasıl alındığını soylermisinizzzz
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.