Şimdi Ara

server denemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kimse olmayınca serverda admın canı sıkılıyo

sonuc : yeni bir server adresi verin bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

quote:

Orjinalden alıntı: lunatic0001

http://forum.donanimhaber.com/m_15801916/tm.htm olcayla bu serverı dusunduk sımdı ben bı denıyecegım gırmeyı guzelde hep beraber

Emre sana sadece dene dedim ,düşünüyoruz demedim sen dene sadece

Şimdi asıl meseleye gelelim yeri değil ama konu açılmışken 1-2 şey var kafama takılan

Madem server seçicez herkes elindeki sistemi yazsın

C4-C5-C6-interlude //// istediği rate leri (pvp/low rate)
    (şuan çoğunluk olarak pvp serverı olarak düşünüyoruz )
    çoğunluğa ayak uydurmamız lazım olmayanlara da bir şekilde ulaştırırız

istediğimiz sadece bunun bir OYUN olduğunu unutamadan zevkli vakit geçirmek
    ( infit.ERİCA tayfası şimdiye kadar oynadığım en kaliteli playerleri olan ve unutulmayacak kişilerdi hepsine tekrardan selamlarımı iletiyorum , )

Şunuda belirteyim bu bir server arayışıdır . organize yapılmış öncekiler gibi proje felan değildir kimse yanlış anlamasın ben ve birkaç arkadaş bir server a geçip oynamasınıda biliriz ama isteğimiz hepberaber bir oyun oynamak yoksa bir amacımız v.s felan yok isteyen gelir isteyen gelmez ....

herkese tekrardan slm lar .....

da dedıgı gıbı burayı ben sımdı test edıcem. guzelse hosuma gıderse aksam olcayda gelıp teste alıcaz eger hosumuza gıderse bız burdayız derız veya deısır. bende c5 var normal sadece onun ıcın c5 olması lazım olcay.

• quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_15801916/tm.htm olcayla bu serverı dusunduk sımdı ben bı denıyecegım gırmeyı guzelde hep beraber

Şimdi asıl meseleye gelelim yeri değil ama konu açılmışken 1-2 şey var kafama takılan

Madem server seçicez herkes elindeki sistemi yazsın

C4-C5-C6-interlude //// istediği rate leri (pvp/low rate)
    (şuan çoğunluk olarak pvp serverı olarak düşünüyoruz )
    çoğunluğa ayak uydurmamız lazım olmayanlara da bir şekilde ulaştırırız

c4/c5/int. hepsi mevcut. Pvp serverı olursa iyi olur. Alınmamış kale olsun. Nobless olmak kolay olsun.

• simdi bisi derdimde dark elf hatun da cok olsun mu
  • c3/c4/c5/int bende de var Pvp serverı olursa iyi olur. Alınmamış kale olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swer21 -- 16 Temmuz 2007; 15:22:18 >
  • quote:

simdi bisi derdimde dark elf hatun da cok olsun mu

Vallaha bendeki patch sayesinde 1 tane olması bile yeterli Anladınız siz onu kanımca

M.soul ( MuRKySouL ) ( Ben )

• quote:

Orjinalden alıntı: swer21

c3/c4/c5/int bende de var Pvp serverı olursa iyi olur. Alınmamış kale olsun.

herkes yazıyor bende yazayım

C4 / C5 / interlude

bende pvp server ı olmasından yanayım tabi çoğunluk ne derse o olur tek başıma pvp yapsam ne olcak yapmasam ne olcak ?
    Kale konusuna gelince Alınmamış kaleyi napcaz ?Bize ALINMIŞ KALE lazım

• %60 gordum sımdı az kaldı gırıcem bekle benı
  • quote:

C4 / C5 / interlude

bende pvp server ı olmasından yanayım tabi çoğunluk ne derse o olur tek başıma pvp yapsam ne olcak yapmasam ne olcak ?

oda guzell

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: swer21

c3/c4/c5/int bende de var Pvp serverı olursa iyi olur. Alınmamış kale olsun.

C4 / C5 / interlude

Yok hani biz adamların elinden kaleyi alcaz ya ondan sonra onlar için şettirmiştim ben

%40

• bana alınsada olur alınmasada olur serverı ezer gecer alırım o kaleyı ama olcay onumde olsun arkamda olmasın aman huylanıyorum ondan
    suan %80
  • quote:

bana alınsada olur alınmasada olur serverı ezer gecer alırım o kaleyı ama olcay onumde olsun arkamda olmasın aman huylanıyorum ondan
    suan %80

Ensende nefesimi hisset sen sadece / asist yapcam merak etme bişey yapmam

• quote:

quote:

bana alınsada olur alınmasada olur serverı ezer gecer alırım o kaleyı ama olcay onumde olsun arkamda olmasın aman huylanıyorum ondan
    suan %80

Ensende nefesimi hisset sen sadece / asist yapcam merak etme bişey yapmam

• arkamda olunca korumassın dıe huylanıyorum lem onumde ol kı sen öldüğünde ben kacayım
    doldu sımdı gırıyorum nıck lunatic olur yada cicikiz olucak bakalım herkesi beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 16 Temmuz 2007; 15:58:48 >
  • quote:

oyun acılmıyor nedense anlamadım. elimde sapphire ati x1950pro 512mb 256 bit ekran kartı var l2 sımgesıne cıft tıkladıgımda tam net olmayan bı resım cıkıyor. sonra tam oyuna gececegı sırada kapanıyor kendılıgınden pencere. neden olabılır acaba? sorunu hallettık server denıyoruz

Topic uçtu sormayın konu başlığına bakın bide buna sonra yazılarlara
    Görende bişey var sancak
    Bişey demiyorum koptum şuan

• quote:

quote:

oyun acılmıyor nedense anlamadım. elimde sapphire ati x1950pro 512mb 256 bit ekran kartı var l2 sımgesıne cıft tıkladıgımda tam net olmayan bı resım cıkıyor. sonra tam oyuna gececegı sırada kapanıyor kendılıgınden pencere. neden olabılır acaba? sorunu hallettık server denıyoruz

Topic uçtu sormayın konu başlığına bakın bide buna sonra yazılarlara
    Görende bişey var sancak
    Bişey demiyorum koptum şuan

allahtan topic baslıgını deıstırdım

• Nayır nolamaz 90. mb ta durdu

Zuhahha durun bu adamlar vault's serverpack ini kullanıyo İnş. eksiklikleri düzeltip fixlemişlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 16 Temmuz 2007; 16:05:09 >

• patch ı actım ıcınden 4 parca cıktı. music, systextures, textures, system olarak. ısteyen arkadaslara sadece systemı atarım ama olacagını sanmıyorum en ıı sı hepsını ındırmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 16 Temmuz 2007; 16:06:22 >
  • giremiyorum

lunatic haber bekliyorum iyi dediğin anda tekrardan çekicem patch'i
  • gıremedım suat vardı arkadasım oda l2loyale cagırıyor burada cok bug var hersey buglu nerdeyse diyo. az once gırmeye calıstım gıremedım. 2defadır crital error veriyo c4 kurup l2loyale gecmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 16 Temmuz 2007; 16:31:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.