Şimdi Ara

server denemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 2 aydır eutophia serverinde oynuyorum beta test seviyesindeyken başladım server olukça kaliteli lag yok diyebilirim ve item çeşitliliği inanılmaz aklınıza şimdiye kadar gelmiş ve gelecek olan tum itemler mevcut nobless gorevi clan olduktan sonra çocuk oyuncağı ve herşeyden onemlisi serverda ezici bir yunan ağırlığı var ben ilk oyuna başlayanlardan olduğum için hala item üstünblüğüm devam ediyor fakt tek başıma olduğumdan dolayı 3vs1 patlatıyolar serverda bir çok şey mumkun ve sadece sizinle paylaşabileceğin ufak buglar var ve hala keşfedilmedi cast speed ve atack speed olayında...ç gelirseniz para ve item sorun değil nick namelerim redcloudas redstorma redpaper darkooEUTOPHİA SERVERİ BENCE DONANİM HABER AİLESİ TARAFINDAN İŞGAL EDİLMEYİ BEKLİYOR

• EUTOPHİA SİTESİNDE İNDİRDİĞİNİZ PARTCHİN İÇİNDEKİ DÖRT FARKLI DOSYAYI DA DEĞİŞTİRMELİSİİNZ ÇOK FARKLI ARMOR VE DEĞİŞİK BİR KAÇ FAZLALIK VAR ONDAN DOLAYI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lunatic0001

gıremedım suat vardı arkadasım oda l2loyale cagırıyor burada cok bug var hersey buglu nerdeyse diyo. az once gırmeye calıstım gıremedım. 2defadır crital error veriyo c4 kurup l2loyale gecmeyi planlıyorum.

Canın sağolsun emre gidene güle güle kalan sağlar bizimdir
    Sana iyi oyunlar

quote:

Orjinalden alıntı: redcloudas

yaklaşık 2 aydır eutophia serverinde oynuyorum beta test seviyesindeyken başladım server olukça kaliteli lag yok diyebilirim ve item çeşitliliği inanılmaz aklınıza şimdiye kadar gelmiş ve gelecek olan tum itemler mevcut nobless gorevi clan olduktan sonra çocuk oyuncağı ve herşeyden onemlisi serverda ezici bir yunan ağırlığı var ben ilk oyuna başlayanlardan olduğum için hala item üstünblüğüm devam ediyor fakt tek başıma olduğumdan dolayı 3vs1 patlatıyolar serverda bir çok şey mumkun ve sadece sizinle paylaşabileceğin ufak buglar var ve hala keşfedilmedi cast speed ve atack speed olayında...ç gelirseniz para ve item sorun değil nick namelerim redcloudas redstorma redpaper darkooEUTOPHİA SERVERİ BENCE DONANİM HABER AİLESİ TARAFINDAN İŞGAL EDİLMEYİ BEKLİYOR

Şuan 1-2 server deniyorum ama seninkinide denicem şunu söyleyim bug , ayrımcılık v.s. bizi bozar

• bug ve ayrımcılık bizi bozar demissin kardes samimiyetimle nedemek istediğini anlaamadım:)
    ben sadece server da kendimden başka arkadaşlarıda görmek istediğimi ve onlarla bildiklerimi paylaşabiliecğğimi sölemek istedim yanlış anlaşıldık sanırım...ha bu arada dün gelen senmiydin all chattan ben turk yokmu diye bağırıyodum:)dewil diye bir arkadaş çıktı sen miydin talkin islanda 14 lvl olan arkadaş daha sonra çok pm attım ses çıkmadı ....ben akşam full onlienim serveri denemek için yüksek grade silahlar lazım eğer akşam karşılaşabilirsek veya pmden ben sana yada sen bana ulaşabilirsen bir set hazır var haberin olsun ...
  • Ben patchi indirdim Extract ederken hata veriyor ve dosyalary çykaramyyorum rar formatyndan..tekrar indimeye ü?eniyorum.
  • bende ilk çektiğimde ule oldu download programıyla çekersen sorunsuz çekiyo .....regedith le çektiğimde sorunsuz çalıştı..
  • hadyi lo gelin bıktım grece cocococo axaxaxax tipi yunan devrik cümlelerinden gerçi aralarında iyi olanlarıda var bu arada bişey farkettim bu türklerin birbirini çekememe olayı vrya türkler çok oldumu patlak veriyo şu an bu serverda tek türk yok bitane görsem diye fantezi niyetine arasıra global chatten türk olmadığını bile bile para ite ve ex yardımı yapıluır diye yazıp duruyom türkçe en son gm gecen beni biyere teleport etti you have speak diyo bana....ben not have speak dedim ona :)
  • bu arada post kastığımı kimse sanmasın valla küserim
  • quote:

bug ve ayrımcılık bizi bozar demissin kardes samimiyetimle nedemek istediğini anlaamadım:)
    ben sadece server da kendimden başka arkadaşlarıda görmek istediğimi ve onlarla bildiklerimi paylaşabiliecğğimi sölemek istedim yanlış anlaşıldık sanırım...ha bu arada dün gelen senmiydin all chattan ben turk yokmu diye bağırıyodum:)dewil diye bir arkadaş çıktı sen miydin talkin islanda 14 lvl olan arkadaş daha sonra çok pm attım ses çıkmadı ....ben akşam full onlienim serveri denemek için yüksek grade silahlar lazım eğer akşam karşılaşabilirsek veya pmden ben sana yada sen bana ulaşabilirsen bir set hazır var haberin olsun ...

Orda zaten sana söylenen bişey yok mesela bazı serverlarda adam ülkesinden olanlara tolerans geçiyor ByLORD'un demek istediği server deniyorum öyle şeyler gördüklerime girmem bidaha :D

quote:

hadyi lo gelin bıktım grece cocococo axaxaxax tipi yunan devrik cümlelerinden gerçi aralarında iyi olanlarıda var bu arada bişey farkettim bu türklerin birbirini çekememe olayı vrya türkler çok oldumu patlak veriyo şu an bu serverda tek türk yok bitane görsem diye fantezi niyetine arasıra global chatten türk olmadığını bile bile para ite ve ex yardımı yapıluır diye yazıp duruyom türkçe en son gm gecen beni biyere teleport etti you have speak diyo bana....ben not have speak dedim ona :)

Büyük ihtimalle global chattan İngilizce dışında konuştuğun içindir Bu yüzden banlanan adam taniyorum :D

quote:

bu arada post kastığımı kimse sanmasın valla küserim

• gm ler bizden cezayirli var bitane sadik diye nickname görünce yapıstırdım you are from algeria (cezayir) diye yes demesinmi ı am from turkey dedim ne ingilizcem varmıs la benim kendimi aşıyom adam wow bro diye giranın ortasında başladı benlen all chatten muhabbete du bakalım ilerde ne olur ....yani demek istiyorumki gm ide tavladık gelin lo artık su servere ne nazlandınız
  • quote:

gm ler bizden cezayirli var bitane sadik diye nickname görünce yapıstırdım you are from algeria (cezayir) diye yes demesinmi ı am from turkey dedim ne ingilizcem varmıs la benim kendimi aşıyom adam wow bro diye giranın ortasında başladı benlen all chatten muhabbete du bakalım ilerde ne olur ....yani demek istiyorumki gm ide tavladık gelin lo artık su servere ne nazlandınız

Kota şimdiden 3 gb Dün o kadar indirdim patch i 1. indirmemde 90 mb ta durdu 2. indirmemde zipten çıkmadı Son kez denicem az sonra

• quote:

bug ve ayrımcılık bizi bozar demissin kardes samimiyetimle nedemek istediğini anlaamadım:)

Ben değildim malesef....
    quote:

gm ler bizden cezayirli var bitane sadik diye nickname görünce yapıstırdım you are from algeria (cezayir) diye yes demesinmi ı am from turkey dedim ne ingilizcem varmıs la benim kendimi aşıyom adam wow bro diye giranın ortasında başladı benlen all chatten muhabbete du bakalım ilerde ne olur ....yani demek istiyorumki gm ide tavladık gelin lo artık su servere ne nazlandınız

Anlaşılan demek istediğimizi anlayamadım veya yanlış anladın!!!
    Maksadım sadece EŞİT bir şekilde oyun oynamak yani bug ,item ,GM v.s pek işim olmas o yüzden şuan hiçbir serverda oynamıyorum
    Ayrıca sadece server için çağıran sen değilsin (şahsi olarak) !!!!

İNTERLUDE dvd im dün geldi ama henüz kurmadım akşama kurmayı düşünüyorum ve 1-2 server var denemek istediğim önce onları test edicem

Bir şekilde forumda mesaj yazıcam gelmek isteyen arkadaşlar için

Herkese tekrardan slm lar......

• tamam kardes problem yokayıpsın cabuk kur da denemeye başla setler hazır ....hangi server olursa olsun bir aksiyon girisiminde bulunalım yeterki!! bilgi: kusura bakma ama java tabanlı her l2 de c4 c5 c6 bugsuz server mumkun değil olmaz...maksimum bugllar fixlenmistir kanımca kimseyi araya sokmadan kendi gorusum eger java tabanlı serverlar boyleyse baskaları bulmadan bizim bulup kullanmamız lazımdır tabi sade ce kendi gorusum nacizane ...ama maalesef bugsuz java server yok oflline serverlar var onarda genellikle donate ve dusuk
    ex rateleri ile bize sunulur....

ha bu arada biseyin oncusu olma gibi bir takıntım yok yeterki birlik olalım aksiyon yapalım nerde olursak olalım..
    deniyeceğin serverlarda.....genede bekliyrum:):):):):):

allah kolaylık versin ...

• quote:

kardeş o bahsettigin arkadas benim serverda biraz lagg vardi(lagga alerjim var biraz:D )

servera dewam etmek için tester arkadasların cevaplarını bekliyorum..

birde bug vs demişin sole bi olay anlatıyım;

adam benim oynadıgım serverda adena vs itemlerin bugunu bulmuş ve kimseye solememiş herkes bişey lazım olunca ondan istiyordu oda sadece yunanlılara veriyodu en son yakalandı ama banlanmadı

gm nin sorusu :neden bugu bize solemedin
    :cunku yunanlıları TÜRKlerden daha cok seviyordum

yani kardeşim nerede bi bug varsa bunu kullanmasını bileceksin
    oynadıgım her serverda yada cogunda turkler hep ezik olmuştur
    neden ;cunku bizler durust insanlarız bugu bulmuş olsak hemen gmye pm atarız ve bug fixlenir sonra gm nin bize yardım etmesini bekleriz

soruyorum size yolda para bulsanız kac kişiniz egilip de onu almaz ve ya sabihibini ararsınız ?

servera gelme konusunda kendi oynadıgım serverla duşuncemede kaldım herseyim +20 gideegim server bunları unutturabilcek mi?
    aynı ortamı bulabilecek miyim?

ama bir yerlere gidilecekse hep beraber gidilmesini isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swer21 -- 17 Temmuz 2007; 19:49:17 >

• server gusel bence biraz lagg var
    cogu serverda olmayan seyler var daha inceleyemedim ama denemenizi tavsiye ederim

bu arada elimdeki +44 yanlış olmasın

server denemesi

server denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swer21 -- 18 Temmuz 2007; 3:45:33 >

• Dün server ı denemek istedik oyuna girdim biraz lag var ama pek inceleyemedim critick error dan oynayamadım bir giran a teleport oldum char kaldı askıda server a giriş yapınca critick error veriyo bugün 1-2 kere daha denicem ....
  • valla kardes bug dediğim olay tatoo ve epic silahlarla ve girişi buglı necropolislerle alakalı yani girmesi biraz karışık ve girdiğinde oyunun genelinden çok daha inba item düşen yerler.. ilgili değişik takma dizilim sistemleri var ve buları ben sizinle paylaşmayacak olsam ne diye gelin diye çağırayımki:) zaten benim yunanlılarla işim olmaz ha aralarında iyi arkadaşlar yokmu var ama pek elin gavurunu türke tercih edecek değilim hem buradaki arkadaşların çoğu az çok oyunu hazmetmişartık zevkini almak isteyen insanlar ve benim bulduğum bugları hayli benden daha daha iyi şekilde kullnaak arkadaşlar var ...beni mutlaka kastienden veya starisden tanıyan vardır olmayabilirde bu oyunda şimdiye kadar hep insanlarla ama herkesle iyi diyaloglarım olmuştur yani benim tek derdim beraber bişeyler paylaşma arzusudur....
    quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Dün server ı denemek istedik oyuna girdim biraz lag var ama pek inceleyemedim critick error dan oynayamadım bir giran a teleport oldum char kaldı askıda server a giriş yapınca critick error veriyo bugün 1-2 kere daha denicem ....

• bu arada alıntı yanlış yerden oldu özür açıklama swer arkadaşımydı özür cağatay seninki alıntı gibi oldu sana değil
  • quote:

bu arada alıntı yanlış yerden oldu özür açıklama swer arkadaşımydı özür cağatay seninki alıntı gibi oldu sana değil

önemli diil
    Bu arada bugün çalışmıyorum ,izinliyim ve sorunu hallettim biraz zor oldu ama şuan oyuna giriş yapabiliyorum ama bir item almak istedim GM illagal diye birşey oldu ve dondum kaldım ,Server da itemler oldukça fazla hatta birçok farklı item var ne işe yarıyor hiçbir bilgim yok ,biraz giranda turladım tekrar giriyorum unutmadan her class tan 2 şer tanemi hero oluyor sistem nasıl ama baktığımda hemen hemen her class tan 2 şer tane Hero var ???Yeni bir sistem olsa gerek ve dediğim gibi ilginç geldi
    Eğer bug konusuna gelince bugları herkes biliyor ve uyguluyorsa problem değil ama bilmediğin başka buglar varmı o önemli ?

• küçük emrah modundayım sizi bekliyorum

server denemesi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.