Şimdi Ara

server denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun acılmıyor nedense anlamadım. elimde sapphire ati x1950pro 512mb 256 bit ekran kartı var l2 sımgesıne cıft tıkladıgımda tam net olmayan bı resım cıkıyor. sonra tam oyuna gececegı sırada kapanıyor kendılıgınden pencere. neden olabılır acaba? sorunu hallettık server denıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 16 Temmuz 2007; 15:03:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lunatic0001

oyun acılmıyor nedense anlamadım. elimde sapphire ati x1950pro 512mb 256 bit ekran kartı var l2 sımgesıne cıft tıkladıgımda tam net olmayan bı resım cıkıyor. sonra tam oyuna gececegı sırada kapanıyor kendılıgınden pencere. neden olabılır acaba?

O ekran kartını git bi güzel çamaşır suyu ile temizle

konuyu burayamı taşıdın helal olsun sana emre

Şaka bi yana
    Oyunu sil tekrar kurmayı dene msn ye gel canlı destek vereyim

Bu arada herkese slm
    server için beklemede kalın veya şimdilik biryerlerde takılın server ı açıklıcam gelmek isteyenler için...

• sorunu hallettık saolun arakdaslar sende olcay
  • quote:

sorunu hallettık saolun arakdaslar sende olcay

Np , ne demek
  • Sevindim Halletmene
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Sevindim Halletmene

saol tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Bu arada herkese slm
    server için beklemede kalın veya şimdilik biryerlerde takılın server ı açıklıcam gelmek isteyenler için...

bekliyorum sizlerle oynamak isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Bu arada herkese slm

Acele yollarsan iyi olur :D

Sql dosyalarını vs. editlemekten sıkıldım 2 custom armor eklicez diye :D

server denemesi
    :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 16 Temmuz 2007; 14:35:13 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_15801916/tm.htm olcayla bu serverı dusunduk sımdı ben bı denıyecegım gırmeyı guzelse hep beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 16 Temmuz 2007; 15:57:14 >
  • 130 mb patch

iniyo bakalım
  • walla bende dedim ama yapcak bisi yok aksama olcayda gelcek bakalım arastırcaz. suat aslında l2loyale cagırdı ama c4 oldugunu soylemeyı unutmus sanırım l2 ondan hata verdı :D bakalım benımkıde ınıyo %10 oldu
  • bu c5 or c6?

server denemesi
  • 2 sıde var sanırım ama ben systemı c5 ten ındırıyorum c6 yok bende. bırde olcayla kesın burda oynucaz dıye bısı yok test edıcez begenırsek oynucaz
  • c5 Bizim giriceğimiz server c5 Öbür server low rate ve İnterlude

++ TTye 10 kb ile indiriyor bakalım bi film açayım en iyisi bitmez bu

Nedense artık c4 off serverlar pek sarmıyor java serverları daha çok seviyorum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 16 Temmuz 2007; 15:00:40 >

• benımkı windowsun kendısı 35-40kb la gıdıyo bıde flash fılan kullansam 90 ları goruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 16 Temmuz 2007; 15:06:53 >
  • yani acılmış bir server mi bu?

server denemesi
  • bılmemhttp://forum.donanimhaber.com/m_15801916/tm.htm burdan buldum baktım ınceledım hosuma gıttı. bakarız bız pvp manyakları oldugumuz ıcın dırek dalıyoruz daha oncelerı de erıcadaydık
  • bende ericadaydım 1-2 ay takıldım tabii o zaman collesium turklerin elindeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: swer21

yani acılmış bir server mi bu?

server denemesi

Hayır ama Player sayısı uygun Çok kişi olan yerde pek huzurlu olamıyorum bence gayet ideal bakalım %19 oldu :|

quote:

Orjinalden alıntı: swer21

bende ericadaydım 1-2 ay takıldım tabii o zaman collesium turklerin elindeydi

Ericayı bırakmasaydık orda olmanı isterdim en son server bizim elimizdeydi ally için kaç kişi yalvardı şimdi foto koyup rencide etmek istemiyorum :D:D:D:Di :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 16 Temmuz 2007; 15:11:06 >

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_15801916/tm.htm olcayla bu serverı dusunduk sımdı ben bı denıyecegım gırmeyı guzelde hep beraber

Emre sana sadece dene dedim ,düşünüyoruz demedim sen dene sadece

Şimdi asıl meseleye gelelim yeri değil ama konu açılmışken 1-2 şey var kafama takılan

Madem server seçicez herkes elindeki sistemi yazsın

C4-C5-C6-interlude //// istediği rate leri (pvp/low rate)
    (şuan çoğunluk olarak pvp serverı olarak düşünüyoruz )
    çoğunluğa ayak uydurmamız lazım olmayanlara da bir şekilde ulaştırırız

istediğimiz sadece bunun bir OYUN olduğunu unutamadan zevkli vakit geçirmek
    ( infit.ERİCA tayfası şimdiye kadar oynadığım en kaliteli playerleri olan ve unutulmayacak kişilerdi hepsine tekrardan selamlarımı iletiyorum , )

Şunuda belirteyim bu bir server arayışıdır . organize yapılmış öncekiler gibi proje felan değildir kimse yanlış anlamasın ben ve birkaç arkadaş bir server a geçip oynamasınıda biliriz ama isteğimiz hepberaber bir oyun oynamak yoksa bir amacımız v.s felan yok isteyen gelir isteyen gelmez ....

herkese tekrardan slm lar .....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.