bekledim bekledim bugun trabzondan istanbula geldim su anda lineage bakalım bulabilirsem arıyorum bulduğum anda gelecem bu arada oyundaki hero sistemi ilk once nobles sonra heroluk sistemi giranın ortasındaki nabless qouesterdan 8 adet bos kestiriyo sana her boss 3 fulli tem adam tarafından rahatlıkla kesiliyo daha sonra tunuvalara katılımana izin veriyo ve isin aslı görevi yapıp tunuvalara katılşmaya hak kazanan herkes class farketmeden hero olabiliyor......yani birden fazla hero olabiliyo bu arada bug muhabbeti itemlerin dizilimi ve chant buflarıyla alakalı kimi bufları kimini siliyo eger ben yokken chant adamları kasıpta chat bufu ihtiyacınız olursa özelden msnden chant buferin id passını verebilirm....ya bugun ya yarın halledecem lineage dvdsi bulduğum anda gelecem .....bu aradaarcdewil kardesim kusura bkam mseajın yeni gordum dun hep yoldaydım malum ... su anda olduğum yerdede lineage yuklu değil ...şimndilik..oyunda necrolar itemler sağlam yapıldığı takdirde kendi necrom su an bu halde 30k m atack 4 k m defans 4000:) cast halinde fakat buyucule baağı iş goruyo fakat adventurer tarzı gladide olabilir seri atack charlar bayağı iş goruyo 1800 atack spede ulaştırıllabiliyo ....en kısa zmanda login olacam tekrar ksuura bakmayı yolculuk dolayısıyla cevap yazmadım....
bu arada yazım hataları için özürdilerim..
Aklımdayken Wyvern nasıl alınıyor quest i var galiba ?ve çoğu kişide gördüm-aydınlatırsan sevinirim -birde hero olmak için sub yaptıktan sonra hangi bossları kesmemiz gerek !herkes birgün HEro olcak
(Eray gel hemen bir clan kur -clan lvl skilleri için itemler satılıyor yani -skill echant book satılıyo -epic armor ve titanium armor lar var varda var )
Ben bir süre bu server dayım gelmek isteyen arkadaşları beklerim
Ben geleceğimde rar uzantılı dosyadan çıkartamadım dosyaları hata veriyor sürekli...
arkadaslar bir kac sorunum ; 1-skillerimin bazılarını goremiyorum 2-uzerime giydigim seti goremiyorum(seti bylord aldı ben goremediğim icin:D ) 3-seti uzerimde gorebiliyodum simdi baktım yok 4-skill barım 3 satır halinde cıkıyodu o da olmuyo bunların sebebini bilen varsa lutfen yardımedebilir mi?
bendeki clienti de değiştirdim harddiscimle baska bir arkadasdan aldım gene de olmadı bilen varsa lutfen yardım etsin
quote:
Orjinalden alıntı: swer21
arkadaslar bir kac sorunum ; 1-skillerimin bazılarını goremiyorum 2-uzerime giydigim seti goremiyorum(seti bylord aldı ben goremediğim icin:D ) 3-seti uzerimde gorebiliyodum simdi baktım yok 4-skill barım 3 satır halinde cıkıyodu o da olmuyo bunların sebebini bilen varsa lutfen yardımedebilir mi?