Şimdi Ara

server kurmak için ne bilmek gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaslar baslıkta belirttiğim gibi server kurmak için hangi bilgisayar dilini bilmek gerekli . birde bende i7 930 ddr3 6gb ram var bu bilgisayara server kurulurmu(kurulursa kapasitesi kaç olur). şimdiden sağolun.

• BAK KARDEŞ SERVER KURULUMUNDA PC NİN DE ETKİSİ VARDIR AMA MU ONLİNEYİ BİLMEDEN SERVER KURULMAZ HERŞEY PC NİN GÜCÜ DEİLDİR ÖNEMLİ OLAN BİLGİDİR SQL BİLGİSİ FİLES BİLGİSİ EDİT BİLGİSİ BUG BİLGİSİ SERVER AÇTIN DİYELİM PLAYERİN SORUNUNU ÇÖZEBİLCEKMİSİN BUNLARI Bİ DÜŞÜNEREK KUR .
  • bu işi profesyonallere bırakmak gerektiği bilinmeli.
    birinci ev bilgisayarına mu kurulmaz.
    kurulur fakat çok ama çok fazla sorun çıkar buda sana çok fazla küfür edilmesi demek!
    ayrıca ev bilgisayarında ne kadar açık tutabilirsin ki?
    yani bunun için soğutma sistemi falan gerekli ayrıca iyi bir bağlantı falan.
    bence sen gel bu işi başındayken bırak.
    hayır küfür yemeye meraklıysan buyur meydan senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba0202

BAK KARDEŞ SERVER KURULUMUNDA PC NİN DE ETKİSİ VARDIR AMA MU ONLİNEYİ BİLMEDEN SERVER KURULMAZ HERŞEY PC NİN GÜCÜ DEİLDİR ÖNEMLİ OLAN BİLGİDİR SQL BİLGİSİ FİLES BİLGİSİ EDİT BİLGİSİ BUG BİLGİSİ SERVER AÇTIN DİYELİM PLAYERİN SORUNUNU ÇÖZEBİLCEKMİSİN BUNLARI Bİ DÜŞÜNEREK KUR .

kurmuyacağım zaten ama ilerde açmayı düsünebilirim sadece hangi dili bilmek gerekli birde benim pc kaldırırmı onu ögrenmek istiyorum

sql bilmek gerekli baska bisey varmı
  • İngilizce :D
    Dil De önemli
    Ama önce evde kur editörleri indir Web kur iyice benimse Gerçi Ne kadar benimsersen benimse de online olunca problem yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba0202 -- 1 Temmuz 2010; 8:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba0202

BAK KARDEŞ SERVER KURULUMUNDA PC NİN DE ETKİSİ VARDIR AMA MU ONLİNEYİ BİLMEDEN SERVER KURULMAZ HERŞEY PC NİN GÜCÜ DEİLDİR ÖNEMLİ OLAN BİLGİDİR SQL BİLGİSİ FİLES BİLGİSİ EDİT BİLGİSİ BUG BİLGİSİ SERVER AÇTIN DİYELİM PLAYERİN SORUNUNU ÇÖZEBİLCEKMİSİN BUNLARI Bİ DÜŞÜNEREK KUR .

Olayi Bugune kdr en kısa en guzel özetlenmis bir açiklama olmus cidden beyendim

Not: Kimsenin hevesini kırmayin her player server kurmak ister bunu mani olmayin alibaba0202
    cok guzel özetlemis bunlari ogren sonra dene diyerek unutmayin su anda daki butun serverlarin
    kuruculari sahipleri bir zaman lar player idi player iken kastigimiz server larda biz gibi playerdi
    belki secilmis kisi bu arkdas filim gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea_mg -- 1 Temmuz 2010; 12:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

bu işi profesyonallere bırakmak gerektiği bilinmeli.
    birinci ev bilgisayarına mu kurulmaz.
    kurulur fakat çok ama çok fazla sorun çıkar buda sana çok fazla küfür edilmesi demek!
    ayrıca ev bilgisayarında ne kadar açık tutabilirsin ki?
    yani bunun için soğutma sistemi falan gerekli ayrıca iyi bir bağlantı falan.
    bence sen gel bu işi başındayken bırak.
    hayır küfür yemeye meraklıysan buyur meydan senin.

Hosting sunucularında sorun yaşadığımdan dolayı belki böyle düşünüyorum bilmiyorum ama

Ev bilgisayarına mu serveri kurulur çokta güzel olur tabi şunlar gerekli

1-Kurulacak sunucunun donanımları çok vasat olmamalı.
    2-Adsl bağlantısı şuan MuOnline serverları için yeterli durumda 8mbit paketlerde yaklaşık 1 mbit upload hızı bulunmakta buda lagsız 100-120 player demek.
    3-Elektrik kesintisi çok az olan bir bölgede olmanız gerekli.
    4-Kişisel işleriniz için başka bir pc kullanmanız gerekli MuOnlie sunucusu sadece playerlara hizmet vermeli.
    5-Ailenizle ayrı yaşamanız gerekli veya ailenizle yaşıyorsanız bile serveri zora sokacak davranışlar göstermemeleri gerekli

bu şartlar sağlanırsa eve MuOnline sunucusu kurulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi Sistemim

Modem Secimi ii olmali
    Pc Secimi hdd 250 gb iyidir bence db icin ayrilcak
    Pc Özellikleri Son sistem olmasada Ram Ekran Karti
    En buyuk özellik pc gunceleme kurulumu gereksiz program gereksiz dosya olmamali
    Bende 2 Masa Ustu 1 leptop bulunmakta.
    Modem ile kasa bodrumda kasanin monitoru yok uzaktan baglanti ile baglaniyorum
    evdeki pc aile pc si Leptop is yerinde kullandigim
    İnternet Sınırısız 8 mbits Kullanici yok tek cocugum arada aile fertlerinde kullanirsa kullanirlar
    cok istisnadir oda
    Muonlinede Kurulum gerektigi kdr kendimce biliyorum
    MuOnline seviyorum ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea_mg -- 1 Temmuz 2010; 16:34:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.