Bildirim
server kurmak ıstıyorum yardım lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ust konuda kurma ile ilgili konu war ordan bak istersen anlarsın cok kolay:=) -
saol kardes oraya baktımda acıkcası hıcbısey anlamadım sadece download lınklerı verılmıs bana daha ayrıntılı anlatacak ve sadece 97d server kurmak ıcın gereklı dosyaları vercek bırı lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: saw_saw_saw
saol kardes oraya baktımda acıkcası hıcbısey anlamadım sadece download lınklerı verılmıs bana daha ayrıntılı anlatacak ve sadece 97d server kurmak ıcın gereklı dosyaları vercek bırı lazım
Sql Kur
MuOnline
Ranking aç bunlari restore et
İpleri Ayarla Spot Ve Shop düzenle.Gel Buraya yaz
ve 2 3 gün sonra kapansin Ok
-
tamamdır kardesım ben zaten vaz gecdım kurmakdan :D ama acarsamda 2-3 gun sonra kapanmaz onuda bıl!!!!!!!!!!!!!!................. -
quote:
tamamdır kardesım ben zaten vaz gecdım kurmakdan :D ama acarsamda 2-3 gun sonra kapanmaz onuda bıl!!!!!!!!!!!!!!.................
10 YıL Grantisimi Var Yoksa -
quote:
Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_
quote:
tamamdır kardesım ben zaten vaz gecdım kurmakdan :D ama acarsamda 2-3 gun sonra kapanmaz onuda bıl!!!!!!!!!!!!!!.................
10 YıL Grantisimi Var Yoksa
,
yaf ne bıcım adamsınız olm sız ısınız gucunuz mılletrı elesdırıp durmak cok bılıosan gelde sen yap adamın asabınnı bozup sogutma hem ben vaz gecdım server falan kurmuom senn gıbıler kursunda gorek madem
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_
quote:
10 YıL Grantisimi Var Yoksa
,
yaf ne bıcım adamsınız olm sız ısınız gucunuz mılletrı elesdırıp durmak cok bılıosan gelde sen yap adamın asabınnı bozup sogutma hem ben vaz gecdım server falan kurmuom senn gıbıler kursunda gorek madem
Sakin Sakin.
-
kusra bakmayin ama cok guldum -
Boş Konular Üzerinde Tartişmalara Gerek Yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X