Server sahibi olan ve olmak isteyen arkadaşlar lütfen dikkatle okusunlar. Tabiki serverinize reklam yapacak gm , programlarınızı kullanacak birine, oyun içi destek verecek kişilere ihtiyaç duyacaksınız. Bizler bunun için bir portal oluşturduk. Alanında en az 6 sene eğitim almış kimselerde serverinizi diğer sıradan serverler gibi basit olmasını istemezsiniz. Profesyonel bir ekip her server sahibinin ihitiyacıdır. Server satın almak hakkında bilgi sahibi değilmisiniz bırakın bunu sizin için GAMEMASTEGROUP yapsın. Serverinizin programlarını kullanmakta zorluk mu çekiyorsunuz. Filesinizi bozmak tan korkuyormusunuz bırakın tüm bu işleri profesyonel ekibimiz yapsın.
Gm arayan server sahiplerine sesleniyoruz. GM olmak isteyen yüzlerce çaylak, deneyimsiz daha türkçeyi iyi kullanamayan arkadaşlar var. Ve bi heves için serverinizi basitleştiriyorlar. Herkez GM olmak ister ama bunun için deneyim tecrübe gerekir. Şimdi size soruyorum büyük düşünüyorsanız ve eğer ben sıradan serverler gibi bir server olmak istemiyorum diyorsanız Profesyonel bir ekiple çalışmalısınız. Bu hizmeti size GameMasterGroup Sunuyor.