bu server savaşlarına 600 kişi katılcakmış ya bu 600 kişinin içinde ezik dolarsa 45-50 lvl lik adamlar o server ne olur o zman
hocam elemelerde yanlıs anlamadıysam herkes yenı bır karekter acıcak bu karakter 70 lwl de baslıcak yanı herkes aynı lwl olucak oyuncunun oyun kalıtesıne baglı
itemler aynı mı herkesin
savaslar yaklastıkca onlar bızı bilgiklendırcekmıs ama aynıdır buyuk bır ıhtımal
ARKADAŞLAR ANGELUS_ATA NIN DEDİKLERİ DOĞRU HERKES 70 LV HERKES EŞİT OLUCAK VE TVDEN İZLİYEBİLİCEĞİZ SAVAŞLARI
hocam kaydolma tarıhı 24 undemıs bu aksam 00:01 de kaydolcam ama saat farkları sorun acabılır
00:01 de kayıt olamazsın
gmt-8 saatine gore ayarlıoyorlar bizde gmt+2 olduumu icin 10 saat fark var
yni 10:01 de kyt olablrsn
70 lvl den başlıcan okuman yokmu itemleri orda kolay görevlerle elde edicen
saol bunu bılmıyordum
Hayır kimsenin levelini değiştirmiyorlar. Fakat sınır var işte 60+ lar girebiliyor sadece birde sadece premiumu olanlar tabiki.. Çünkü diezli bi adam vardı upuzunca ismi vardı videosu var bende, o diez vs ares e girmişti nychris ile zeroyla kapışmalarını çekmiş. Levelide 64 mü neydi. ilk serverlar arası savaşta öyleydi. bu seneki 3üncü olacak levelleri eşitlerler mi bilmiyorum.
Evete Aynı Olması Lazım Herhalde
sanki sitenin hostunda yavaşlama olmuyomuş gibi birde tv koymuşlar kesin tvler açılınca laglarda başlıyacak
quote:
Orjinalden alıntı: Wortexy
sanki sitenin hostunda yavaşlama olmuyomuş gibi birde tv koymuşlar kesin tvler açılınca laglarda başlıyacak
Alakası Yok!..
acılılan sunucuda herkes ne istiyorsa onu acıcak ve lwl 70 olucak premium die bir şart yok cünkü bir serwerda 600 premiumlu zar zor cıkar itemleri nasıl vericekler bended bilmiyorum savaşlarda tek gerekli olan şey OYUNCULUK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme