Şimdi Ara

server2003 restst problemi yardım edersenmiz sevinirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ya ben server 2003 kullanıyorum geçn ün formt attım yedek aldıktan sonra ve sistemi yeniden kurdum şimdi ikide bir bitane uyarı çıkıyor restat atıyor her seferinde uyarı şöyle.

the system restat ofter an unplanned şhudawvn

uyarının hemen altındaki yaı şöyle

genetic host proces services en proces for win 32 services an counteredet
    problem and needed to close

aynen böyle sonrada bir dakka içinde kapanıyor uyarıda hiç ekrandan gitmiyor taki kapanana kadar.

• Bu standart hale gelmiş(!) bir virüstür. En kolayı Windows 2003 R2'ye upgrade etmek ya da bir virüs programı kurmaktır. Direk internetten bulaşır bu virüs. Girdiği zaman çıkana kadar uğraştırır. İnsanı deli eder. Haklısın, 60sn kapanmasını beklersin hiç bir şey yapamadan. Aslında virüsün yaptığı şey de kritik bir windows servisi olan svchost'un bir bölümünü devre dışı bırakmasıdır.
  • windows u tekrar kur düzelir dostum benimde başıma cok kez geldi en temizi işin başındayken tekrar windows kurmak
  • ya arkadaşım windowsu tekrar kurmakla bir alakası yok neden diye soracak olursam ben zaten server 2003 ü kurduktan hemen 1 dakka sonra bu olyla karşılaştım ve artı host hatası veriyor yanılmıyorsam ben ce tekrar kurmak bir şey değiştirmicek zatn kurdumda böyle oldu
  • Peki ilk kurduğunuz zaman, ilk açıldığı anda internete virüs programı olmadan bağlı mıydı? Eğer cevabınız evet ise kesin virüs vardır derim. Bir virüs programı ile tarama işlemi gerçekleştirin. Olmadı zaten çok zaman kaybetmektense tekrar kurmak akıllıca olur. Hani üzerine Active Directory ISA Exchange gibi bileşenler kurduysanız o başka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.