servere üyelik aldım.mailime onay kodu geldi tıkladım.her sey tmm ama beklıyor girmiyor sebeb nedir yardımcı olun bır.LÜTFEN
hangi server a üyelik aldın?
lineage2 extrme har sey tmm.yukledim uptude ettim.ıd yazan yere idyi yazdım şifremı yazdım.ama girmiyor sadece bekliyor bişeyi yanlış yapıyrum ama ne
Kardeşim, lütfen konu açmadan önce sitede bir arama yaptırın ya da ilgili başlıklara şöyle bi göz gezdirin. Oyuna girememen Gayet normal. Aşağıdakileri harfiyen uygula :
1-Siteye gir. 2-Register kısmına gir ve Register. 3-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla. 4-Forum için hesabın hazır. 5-Ana sayfada GAMECP'ye tıkla, oyun için K.adı ve şifre belirle. 6-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla. 7-Ana sayfada ("U.S. Mirror" yazıyor!) Patch'e tıkla ve indirdiğin programı çalıştır. 8-Biraz Next'e tıkla. O gerekli herşeyi yükler ama biraz uzun sürer. (Finish ekranı geldiğinde Show Reports a tıklayın ve her dosyanın karşısında Updated Successfully yazısı var mı bakın, eğer yoksa updater ı yeniden çalıştırın.) 9-Oyuna gir beni bul. :) 10-beni bulmak için çift tırnak hemen peşine yukarıdaki isimlerden
biri, bi boşluk ve mesaj hehe örneğin : "BishopTR merhaba
haklısın bende giremiyorum hatta bana onay maili bile gelmedi gittim bende siteden bi yerlerden tıkladım(su anda hatırlamıorum we bulamadımda sonradan)sora geldi ama bi işe yaramadı accountum açılmadı yani sonrasında ise mailime baktım ana!oda nesi onay maili yok silinmiş!!!mission imposible gibi 10 saniede kendini yoketmiş GANSH yardım ediosunda arkadasım senin dediklerini ewwelden denedim baya bi arama tarama yaptıktan sora urastım ama 0 ı tükettim yani!!! nolur bana yardım edin ne onay mailim gelio ne bişi hatta gelenlerde silinio nedense! size tek bişi soliiim kafayı yiyecem bi serverda oynayamadım adam akıllı 50 tane denedim göçebe hayat yaşıyorum bu oyunda ama extreme de oynamak istiorum baya turk war anladıım kadarıyla serverda lutfen yardım edin hatta deneyin alabiliosanız alın bi acc benim yerime(çokmu şey istedim)çunku artık beynim yanacak acc alacam die gansh sen biliosun bi yardım et plz